Kto na Anglistyka UW???

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 94
a jak to jest dokladnie z tymi wieczorowymi?? mozna pozniej starac sie o przeniesienie na dzienne?? ile to kosztuje?? bo z tego co patrzylam na stronie UW to chyba 7500 zl za rok a to sporo! :/ i jeszcze jedno: zajecia na wieczorowych w jakich godzinach sie odbywaja?? Z GÓRY DZIĘKUJE za wszystkie odpowiedzi :)
ja niestety nie, lack of funds :(
nie wiem czy to prawda, ale slyszalam od kilku osob, ze studia wieczorowe niczym nie roznia sie od dziennych. jedynym utrudnieniem jest to,ze trzeba za nie placic. na zajecia chodza razem ci z dziennych i ci z wieczorowych. grupy sa wymieszane. nie wiem ile z tego prawdy. trzeba by zadzwonic i sie dokladnie dopytac.
buahahahahaha a co na jeden zdawalas? pewnie ze robie tlok ale jasne ze na wszystkie sie nie dostane jednak cos chcialabym studiowac dlatego zwiekszam swoje szanse wiec nie rozumiem twojego bulwersu a predyspozycyjny to rzeznia wlasnie dlatego ze to bedzie odsiew a do tego i tak mozna sie przygotowac trzeba tylko wiedziec co i jak ;P pozdrawiam serdecznie i szczescia zycze ;) a ci co zdaja na jeden kierunek to chyba maja miliard procent pewnosci ze sie dostana
potwierdzam info: grupy sa wymieszane i jedyna roznica miedzy studentem wieczorowym a dziennym to to ze ten pierwszy placi za studia. tyle :)
Przynajmniej mają miliard pewności.Zazdroscisz!?Należy współczuć tobie że biedna nie wiesz czy na którykolwiek sie w ogóle dostaniesz.Hahah.
oczywiscie. nalezy byc pewnym siebie, ale nie za bardzo, bo mozna obudzic sie z reka w nocniku:)
a Ty masz miliard procent pewnosci? no no gratuluje nasz kraj potrzebuje takich geniuszy jak Ty :) nie nie zazdroszcze nieczego nikomu nie mam takiego zwyczaju a co do tej pewnosci uw to nie jest takie tam hop siup i juz jestem
czekaj czekaj... jakie mialas wyniki? i z tego co piszesz to rozumiem ze zdawalas tylko na anglistyke na uw tak? bo jesli tak wlasnie jest to serdecznie gratuluje takiej pewnosci siebie ale niestety czesto nie wychodzi to na dobre :) trzeba sie ubezpieczac a i powodzenia zycze i goraco pozdrawiam :)
Ojejj...Jakie zacięcie w boju.Powodzenia życzę na którymś z 34 kierunków.
jakie zaciecie o co chodzi ja nic nie rozumiem :) ja tu tylko pisze :) nie chce nikogo denerwowac grozic szkodzic ale kiedy komus puszczaja nerwy to po prostu sie bronie ;P a dziekuje za zyczenia powodzenia ale ja przeciez zdawalam na 16253482 kierunki i na pewno na ktorys sie dostane ;P
i co gosciaaaaa? jak Ci poszedl predyspozycyjny? dostaniesz sie? mam nadzieje ze tak :P
Szkoda, ze nie ma mozliwosci oddania miejsca na UKKNJA UW za anglistyke mgr na UW ;D Wie ktos, o ile miejsc moze sie przesunac lista na anglistyke 5-letnia dzienna?
a ile potrzebujesz?
Mi się wydaje, że dzienna może się przesunąć o jakieś 30 miejsc
255 miejsc w dół :/
Oj, to na dzienne się raczej nie załapiesz. Na wieczorowe tak.
hmm, a może mi ktoś teraz powiedzieć co dalej? ;) tzn. wiem, ze trzeba złożyć podanie, zweryfikowac świadectwo itp. ale nie mogę znaleźć tej strony na której o tym czytałam, jakby ktos podał link będę wdzieczna ;)
Przesiedzę rok na UKKNJA UW i znów będę próbował na 5-letnią magisterską... Mam nadzieję, że przez ten czas opanuje całą frazeologię polaka, bo reszta poszła mi dobrze na teście. 82 na 100 to porażkowy wynik, ale za rok liczę na trudniejsze matury z języków, więc może akurat się uda?
A propos tych 82 z testu, miał ktoś tutaj wynik 95-100?
Hey,
Jam mam 92 i sie zalapalem :-) pozdrawiam serdecznie
Ja też mam 92.
no wiesz...ja nie licze na trudniejsze matury, i tak dowalili w tym roku na angielskim w porownaniu ze wszystkimi probnymi jakie pisaliśmy.więc obawiam sie że moga być łatwiejsze jedynie...(mam na mysli rozszerzoną)
kto z Was wybiera sie na wieczorowa anglistyke UW bo ja jestem tak 512 i nie wiem czy mam szanse chociaz na wieczorowe??
No ja dzwoniłam dziś do IA i miła pani powiedziała mi, że na razie idą zatwierdzić listę u rektora, a dokumenty trzeba będzie donieść środa-czwartek. Potrzebujesz 4 zdjęć, oryginału matury, ksera matury, ksera dowodu i podania z IRK. Na pewno gdzieś na IRK wkrótce pojawi się to info.
A ja miałam 88 i luz. Chyba 86 to były najniższe do zakwalifikowania.
Hey,
lukaszzz masz jakies namiary (?) bo chetnie bym sie skontaktowal
pozdrawiam
[gg]
na wieczorowych tez jest 125 miejsc i sa to miejsca dla tych kolejnych 125 osob z listy rezerwowej ale wiekszosc ludzi rezygnuje bo 7500 za rok to jest spora kasa wiec kto wie moze Ci sie uda :)
angielski na nowej maturze byl banalny co stawia rocznik 86 wyzej niz reszte ludzi ze starymi maturami jesli chodzi o anglistyke uw nawet ci srednio umiejacy angielski ludzie moga sie poszczycic dobrymi wynikami z matury... szkoda ze tak sie stalo bo to zniweczylo moje szanse... ale za rok sprobuje i chyba sie bede to robic do skutku ;P chociaz dla mnie lepsza perspektywa jest tlumaczenie specjalistyczne bo to bardziej mnie interesuje :)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 94