matura rozszerzona jak u was????ludki jak wam p

Temat przeniesiony do archwium.
Ludki jak Wam poszło na rozszerzeniu??
kiedy bedzie to na necie??
tak pół na pół. jestem zadowolona, choć wiem, że mogłam się postarać. odpowiedzi mają być na 15, choć http://matura.gazeta.pl/matura/1,79505,5183399.html tutaj jest troszkę.
dzieki amigo
Czytalam, ze o godz 15tej dzisiaj ma to juz byc.
W testach tylko 1 błąd :) Mam nadzieję, że ocenią mi rozprawkę na 18 pkt...
Mam mały problem proszę pomóżcie mi :( Przy pisaniu pracy nie zaznaczyłem kółeczkiem na który temat bede pisał ale były to 3 odrębne tematy i ładnie w miare mi poszło...Czy nie będzie komplikacji ze nie zaznaczyłem tej cyferki ??:/
to miałaś beznadziejną komisje która tego nie sprawdziła ;)

nie powinnaś mieć z tym problemu, no chyba ze trafisz na bardzo upierdliwego anglistę xD

mi matura poszła nawet dobrze, najlepiej z dotychczasowych jakie pisałem xD
pozdRawiam
Witam, mam pytanie! na dzisiejszej maturze pisalem opis, jednak napisalem najzwyklejszy opis (ze tak powiem schematowy czyli wstęp->wyglad->cechy charakteru->zainteresowania osoby->zakonczenie) podczas gdy przykladowy opis skupial sie TYLKO na tych dwóch cechach z polecenia! ja o nich napisalem ale wymienilem tez inne! jak myslicie czy moga oni to podciagnac pod niezrozumienie tematu?? czy beda to normalnie oceniac?? prosze o odpowiedz, z góry dzieki!!
Dzięki Radek ale kurde nei wiesz czegosc wiecej ?? bo w miare dobrze poszło a jakby mi tego nie uznali to kicha :/ a mam aspiracje zeby dostac sie na dobrą uczelnie :/
u mnie w szkole przynajmniej 1/5 osob nie zaznaczyla tematu ( w tym ja :P ). nie ma sie co martwic:) normalnie to sprawdza:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie