tak pół na pół. jestem zadowolona, choć wiem, że mogłam się postarać. odpowiedzi mają być na 15, choć http://matura.gazeta.pl/matura/1,79505,5183399.html tutaj jest troszkę.
W testach tylko 1 błąd :) Mam nadzieję, że ocenią mi rozprawkę na 18 pkt...
Klark19
06 maj 2008
Mam mały problem proszę pomóżcie mi :( Przy pisaniu pracy nie zaznaczyłem kółeczkiem na który temat bede pisał ale były to 3 odrębne tematy i ładnie w miare mi poszło...Czy nie będzie komplikacji ze nie zaznaczyłem tej cyferki ??:/
radek-89
06 maj 2008
to miałaś beznadziejną komisje która tego nie sprawdziła ;)
nie powinnaś mieć z tym problemu, no chyba ze trafisz na bardzo upierdliwego anglistę xD
mi matura poszła nawet dobrze, najlepiej z dotychczasowych jakie pisałem xD
pozdRawiam
dkrzysiek19
07 maj 2008
Witam, mam pytanie! na dzisiejszej maturze pisalem opis, jednak napisalem najzwyklejszy opis (ze tak powiem schematowy czyli wstęp->wyglad->cechy charakteru->zainteresowania osoby->zakonczenie) podczas gdy przykladowy opis skupial sie TYLKO na tych dwóch cechach z polecenia! ja o nich napisalem ale wymienilem tez inne! jak myslicie czy moga oni to podciagnac pod niezrozumienie tematu?? czy beda to normalnie oceniac?? prosze o odpowiedz, z góry dzieki!!
Klark19
08 maj 2008
Dzięki Radek ale kurde nei wiesz czegosc wiecej ?? bo w miare dobrze poszło a jakby mi tego nie uznali to kicha :/ a mam aspiracje zeby dostac sie na dobrą uczelnie :/