Kto chce arkusze olimpiady z wcześniejszych lat?

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 199
mi nie dzialaja te stronki wiec jakbym mogla prosic rowniez o przeslanie bylabym wdzieczna :) [email]
bardzo ciekawe :P wszystkim dzialaja tylko tobie nie:P naprawde to nie jest skomplikowane:P trzeba to skopiowac i wkleic ..wcisnac enter i ci sie wlacza stronka ..pozniej klikasz na free (jesli to jest megaupload to czasami jest duzo osob i nie mozna sciagac..bo jest ograniczenie do ilosci osob...)czekasz minute ..czasami wiecej, wpisujesz haslo ktore sie pojawi..clikasz download :P i juz....
no i nastepna...nie widzicie linkow na gorze??!! wystarczy czasami przeczytac kilka postow wyzej:P
tom samo co do madzi:P
to do anielki i thesaurusa....
Do Sabci.Nie zauważyłam,mój błąd...sorry...
ok spoko:) tylko to jest troche wkurzajace jesli ktos podal linka do sciagniecia a pod tym 100 wpisow zeby im tez wyslac:D
To jest wkurzające... ale się nie da naprawić niestety. I tak tu zaraz pojawi się sto wpisów z prośbą o wysłanie...
witam-czy jeszcze mogę dołączyć się do listy - proszę bardzo [email]
Dopisać się pewnie możesz, ale że nic nie dostaniesz to inna sprawa. WYŻEJ JEST LINK. I STAMTĄD TRZEBA TE ARKUSZE SOBIE ŚCIĄGNĄĆ!!
ja bym bardzo chciała:)

[email]
ok...ja sie poddaje... na to nie ma mocnych..
witam. czy mógłby mi ktoś przesłać te arkusze? baaardzo proszę :D [email]
czy moglby mi ktos przeslac olimpiadyz ubieglych lat ..z gory dziex

[email]
ja bardzo prosze [email] z gory dzieki:)
To ja tez bym chciała prosic o arkusze wczesniejsze [email] dziękuje z góry :)
ja również bardzo prosze [email]
hej! jesli mozesz, przeslij mi rowniez- [email] z gory dzieki:)
ludzie... czy wy naprawde nie umiecie czytac? te testy zostaly wstawione na ogolnodostepny serwer aby kazdy mogl sobie z nich skorzystac a wy dalej prosicie zeby wam to przeslac na mail... nauczcie sie czytac wreszcie
Hej, te linki juz nie działają, mógłby mi ktoś wrzucic to na maila? [email] z gory dzia :* :)
Ja też chce ;). [email]
a ja powtarzam zróbmy sobie skrzynke !!
owszem dzialaja..wystarczy skopiowac ten link i wkleic..boshe boshe..troche techniki i sie ludziska gubia:P
i na co ci ta skrzynka jak mozna na rapidshare wstawic i wszystko bedzie grało...
Hej! widze ze masz tu dużo chętnych na te testy, ale jesli nie zrobiłoby to wiekszej różnicy mogłabyś przesłać je na [email] o co chodzi z tym portalem?....jak go odszukac?
Poproszę: [email]
ja też poproszę [email]
Dla mnie też:D Z góry wielkie [email]
[email]
ja tez ! ja tez ! [email]
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 199