I must complete my tasks and I don't know how (tu brakuje slowa) complete 'yours' (chodzi o "twój" raport, więc nie bardzo rozumiem co jest źle- BO jeszcze nie rozumiesz, ze jest roznica pomiedzy
...this is YOUR report
The report is YOURS
Napisalam, zebys przeszukala jak sie slowa uzywa.
I think that Frey 'konws' (chodziło mi o to, że "
wie lepiej niź ja") (ale ja wyzej napisalam, ze imie napisalaz blednie, 'niema takiego slowa jak 'konws' i jeszce do tego, mowi sie 'better than ME'.
3. You must attend this event because it's (tu brak przedimka) very important hospitality event for us and our clients.
I'm sorry but I can't attend this event because yesterday I had already accepted another invitation event 'who' (zle slowo) is the same time 'what' (to jest zle slowo- poszukaj inne) yours. I promise 'you' (to jest zle slowo - widze, ze nawet nie wiesz o czym piszesz) attend your next event.
5. Can you check 'my very' (tu też nie bardzo rozumiem co jest nie tak) (Prosze poszukac w necie ile razy 'my very' jest uzywane - nawet tego nie rozumiem, nie wiem co masz na mysli tutaj - musisz to napisac po polsku - bo ja nie chce zgadzywac co masz na mysli) important report for me?
You should ask other colleagues to check 'yours' (tak jak wcześcniej, nie wiem jak to zamienic i na co, bo chodzi o "twój" raport) report. (Juz wyzej masz wytlumaczone jak jest roznica pomiedzy 'this is your report' a 'this report is yours'.
Thanks for the invitation, but I'm very tired and I must prepare for very important meeting tomorrow.[/quote]