praca na Amerykańskim statku

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 84
poprzednia |
[wpis usunięty]
Przepraszam za błąd, wiek 21-28lat, najchętniej osoby z Górnego Śląska
a czy mogłbyś podac troszke wiecej szczegolow??!!
[email] napisz na ten adres
napisz jakieś szczegóły,
pozdro
STARY CHETNIE POJADE Z TOBA,NAPISZ COS WIECEJ W JAKIM FACHU TA PRACA.
[email]
możesz podać więcej szczegułów na mojego maila [email]
ale to jest trudno dostac sie na taki statek.Mam nadzieje,ze myslisz o luksowm wycieczkowym statku (cruise) . Raczej wymagaja dośw. i okreslony wiek. Jest duuzo statkow -rozne strony int. oto kilka www.silverseacruises.com www.dcljobs.com www.roc.gr (to grecki) www.ncl.com www.seabourn.com www.orientlines.com www.pocruises.com Czasami przykro bo ja sie czyta o employment na tych stronach to Bulgaria jest a Polski nie.
pracował ktos z was na takim statku?jak najlepiej wkręcic się do takiej pracy?
przykro mi, nieaktualne, kotakt się urawał
pracowalam 9 m-cy na karaibach na "grand princess" (princess cruises), posrednik jest w gdyni s p international na redlowej 29. pracowalam w butikach, ale szukaja tez sprzataczy i pomocnikow kelnera=bez doswiadczenia oraz kucharzy, kelnerow, cabinstewardow, fotografow, barmanow z doswiadczeniem.
poszukam konkretnych namiarow (telefon) i jeszcze napisze.
posrednictwo kosztuje ok. 2ooo pln (zwroci sie w trakcie kontraktu). jesli masz doswiadczenie w wyzej wymienionych zawodach mozesz zlozyc aplikacje na str www konkretnych armatorow.
jest zainteresowana propozycja wyjazdu, jezeli mozesz to napisz co dokladnie trzeba i kiedy?
moj nr [gg]
siema!
znalazlem ich namiary:
SPC International
tel [tel]
Stary odezwij się do mnie na maila lub gg bo miałbym parę pytań
[email]
[gg]
Pozdro!
JESZCZE RAZ POWTARZAM: TEMAT ZAMKNIĘTY, URWAŁ SIĘ KONTAKT Z POŚREDNIKIEM.
siema!
Napiszcie prosze o waszych doswiadczeniach(to do ludzi,którzy juz pracowali na takich promAch).Też się wybieram i szukam wszelkich informacji,
Pozdrawiam
Statki pasazerske.

www.astraljob.pl
Ja szukam pracy na statku jako krupier.Mam doswiadczenie (3 lata w Polsce i na statkach).macie jaskies oferty? Malo jest w Polsce ofert do kasyna...Lub namiary jakies ,znacie?.Moj e-mail; [email] lub [gg]
witam
mam pytanie dotyczace pracy na grand princess, w tym roku koncze studia i chcialabym sie gdzies zachaczyc , bo perspektywy na prace sa male, czy mozes mi napisac jakies szczegoly dotyczace pracy na tym statku? moje [gg]
bede bardzo wdzieczna, z gory dziekuje i pozdrawiam
witam. ja pracowalem na takich statkach. jest spoko i w sumie mozna zarobic ale przy tym kursie dolara mozna w lep sobei strzelic. jak chcesz wyjechac to proponuje Carnival bo to jedna z lepszych compani. jak jakies pytania to 125 94 22
Bart
czesc, jestesmy studentkami z wrocławia. tez jestesmy zainteresowane praca na statku. prosimy o Kontakt
witam, czy mogłby ktoś napisać jak wygląda proces rekrutacyjny do pracy na takich statkach?mam doswiadczenie w pracy kelnera, ale udokumentowane tylko 0.5 roku - czy tak krótki czas stanowi przeszkodę w podjeciu pracy??
NIE WIEM JAKI MASZ ZAWÓD.ZROBIŁEM TAM 5 KONTRAKTÓW.JESTCIĘŻKO.JEŚLI MASZ WIĘCEJ PYTAŃ,TOPYTAJ.POZDRAWIAM.TOMEK
CZEŚĆ KRUPIER!EAL !JAK W DYM DO GDYNI.PRINCESS CRUISES SPC INTERNACIONAL UL.REDŁOWSKA.
CZesc. Zwracam sie tu do wszystkich, zacznijcie sie w koncu czytac, a nie hasla typu"my tez, prosimy o kontakt, podajemy gg". Przeciez ludzie tez sami szukaja, a jak cos wiedza to wpisuja, jak cos maja, o tym mowia, 3ba tylko czytac, no i oczywiscie, samemu tez cos robic wiecej pobad "bycie zainteresowanym".
Czy SPC z Gdynie (na Redlowkiej) tez zalatwia prace dla krupirow? Bo ja slyszalem ze podobno nie(?)
kurna koles kto Ci takich bzdur nagadal.ja pracowalem w Carnivalu 2 lata i co mam garba.to praca dla murzynow dla bialych murzynow tez.teraz siedze w Anglii i mam gdzies statki.nie polecam nikomu plywania na wycieczkowcach nikomu.
Siema!!!

Jak mozesz napisz wiecej szczegolow.........bo tez o tym mysle.pozdro.....moj adres: [email]
..pracowal pracowal , nie jeden, i nie jeden jak najszybciej po wkreceniu sie tam mysli jak najszybciej sie stamtad wykrecic heheh chyba ze jest zdesperowany desperat...8 miechow na morzu to tylko dla wariatow max 3-4 miesiace na kontrakt i dosc
hej ja wlasnie tez od jakiegos czasu kombinuje zeby dostac sie na taki statek I TEZ SZUKAM KOGOS ZEBY ZE MNA ZARYZYKOWAL! nie wiem czy masz juz to za latwione czy co? napisz cos wiecej ja jestm z bielska-bialej ale tymczasowo w szkocji! czekam na odp to moj mail [email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 84
poprzednia |

»

Programy do nauki języków