praca na Amerykańskim statku

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 84
Brzmi ciekawie jakies informacje mozliwe na maila?
[email]
Tez zamierzam wybrac sie na statek, i tez aktualnie jestem w Szkocji
pracowalem w Princess Cruise pare dobrych latek (SUN< DAWN
cześć klo1. Napisz coś więcej o pracy fotografa w Princess Cruises (jak jest z wolnym czasem, z czego można korzystać, jakie są obowiązki, warunki mieszkania itp). Właśnie załatwiam formalności i chciałbym uniknąć ewentualnej wtopy :)
Siemka byłem w gdyni na kursie w listopadzie i sie dostalem.
Na poczatek przechodzisz interview poczatkowe gzdie sprawdzaja twoj angielski.
Nastepnie musisz zrobic certyfikat z angielskiego.
Przechodzisz rozmowę z psychologiem.-60zł
Póżniej jedziesz na szkolenie 3 dniowe do gdyni.-Płacisz 100zł za materialy do nauki.
Przechodzisz rozmowe z armatorem Roberto Sorbi.
Jesli sie dostales czekasz na kontrakt i robisz badania.
Nastepnie jedziesz po wize i placisz 2000PLN.
Nie musisz placic jesli nie chcesz,ale w tedy nie dostaniesz kontraktu.
Wszystko jest pewne.
To tak w skrócie.

SPC Gdynia ul. Redłowska.- Ja załatwialem to przez nich.

Pozdro Marcin
Witam, to zalezy czym zajmujesz sie w tej Szkocji? Praca dla Princess (zalezy od pozycji) jest nie tyle ciezka co monotonna. Jakie masz doswiadczenie? Co chcialbys tam robic? Kontrakt to 5-6 m-cy minimum. Najlepiej jak sprecyzujesz swoje pytanie. Moze na e-mail. Pozdrawiam,
hej!Co miałes na mysli misząc, że pracowałeś jako tancerz??? Bardzo zalezałoby mi na wkręceniu sie jako instruktor-ale tez nie wiem czy to mozliwe....wiesz cos na ten temat?Pozdro
S.P.C. International
Ul. Redłowska 20
81-450 Gdynia
Tel. (058) 662 29 00 (w godz. 9.00 – 16.00)
Tel. kom. [tel]
czescrnno to mnie teras pocieszyles ja wlasnie jestem po rekrutacji i interview i czekam na contrakt i jestem w departamencie accomodation wiec widze ze nie najlepiej sie zapowiada ....rnjak masz cos ciekawego do powiedzenia albo jakies rady to bardzo proszern[gg] rnpozdrawiamrnps no slyszalam ze charowka ale ze da sie wszysko pogodzic rnmnie jak sie uda to trafie na jeden ze statkow Queen tylko pytanie kiedy i ktory heheh pocieszam sie ze tam kontrakty sa 4 6 miesieczne :)rnpozdrawiam
A czy ktodśpracował jako pokojowa na tych statkach ?Jeśli tak to proszę o jakieś info jak to wyglądatzn ile pokoi do sprzątani, ile czasu się pracuje itd..Dzieki
mój [email]
Witam:)rnrnPrzypadkowo trafilam na Twoj post, interesuje mnie na jakich warunkach mialaby byc praca i przede wszystkim jaka to praca.rnrnpozdrawiam
Wiesz moze co to znaczy : " wild"
czy oprócz angielskiego, znajomość niemieckiego i francuskiego to duzy atut? na jakim stopniu sa zarobki na statku? jezeli ktos moglby mi udzielic jakichkolwiek informacji prosze o maila na adres [email] z góry wielkie dzieki!
wiesz moze co to znaczy : " bottle " i "bouquet" , " cake " , " by"
"kick" "junk" oraz " mock" ??????????
a ja bylabym zainteresowana co znaczy 'tancerz' - masz na mysli instruktora, czy kogos kto np. wieczorem razem z grupa ma jakies wystepy? moim zdaniem bylaoby to fajne nie ze wzgledy na zarobki,ale na mozliwosc zwiedenia siwata i dostania kasy(byle jakiej ale zawsze) za to,za co inni musza duzo placic :)
tyle ze faktycznie,zalezy to od tego,co robisz... samam bym sie a cos takiego nie porywala,ale ze znajomymi czemu nie...
Do wszystkich zainteresowanych praca tancerza. Chodzi tu o taniec w grupie. Bylam na 3 statkach i ani razu nie spotkalam tancerza Polaka, ale pewnie wszystko jest mozliwe. Wiekszosc z nich to kanadyjczycy, amerykanie. Najpierw przebywaja jakis czas na zgrupowniu w stanach, a pozniej sa wysylani cala grupa na statek. Tancza w roznych shows dla pasazerow. Typowych instruktorow tanca na statku nie ma, najczesciej cruise director staff uczy pasazerow jakis glupich grupowych tancow, w stylu macareny.
prosze o wiecej szczegolow na maila [email]
to byla wiad dla tedsuo z gory dzieki
Wie ktos może, jaki jest adres www SPC International ?
popieram calkowicie tez tam pracowalam a 2 miechy temu zjechalam na sign offa dosyc tego tego dziadostwa . A bylam na 4 kontraktach na 2*star, sapphire, ostatni grand. Koniec koniec, ludzie zastanowcie sie co wy robicie. Ja zdazylam ale kupa moich znajomych postradala juz zmysly. Zgadzam sie z twoim tekstem w 100%%%%
ludzie nie podniecajcie sie statkami
znajdz cie sobie prace na ladzie czysty wyzysk ja milam okazje pracowac zdrowie i psychika nadszrpniete i to pozostaje nie da sie cofnac ja jestem silnna osobowoscia wiec dalam rade bo wczesniej wyjezdzalam przez kilka lat do stanow wiec jakos przeszlo ale naprawde za ta kase i tyle godzin ile trzeba pracowac to na ladzie znajdziecie spoko robote i za wieksze kase
zero dni wolnych jak sie uda to moze jakies 2 godzinki wolne jak sie wyrobicie z praca o zwiedzaniu nie ma mowy bo w trakcie zazwyczaj to sie pracuje no jak wam sie uda to zanim dojdziecie do miasta to trzeba wracac wiec mozecie sie pochwalic ze byliscie w danym miejscu tz czuliscie podmuch wiatru i nic po za tym
mnustwo treningow w czasie godzin wolnych mnustwo kilka razy dzienie alarmow szkoleniowych ktore sa beznadziejne ale obowiazkowe
spc tak zalatwia i omc w gdyni ale naprawde zastanowcie sie bo 1500 dolcow jak masz pozycje a nie zawsze sie ja ma a jak nie masz to zarabiasz 5[tel]
czarny murzyn
lepiej sprobowac w europie i na ladzie
statek to jak wiezienbie
mnustwo filipincow i chinoli polakow nie jest duzo na palcach mozna zliczyc a jak sa to lepiej z daleka:)
takze nie podniecajcie sie marzeniami lepiej zarobcie kase na ladzie i wykupcie sobie rejs wakacyjny :)
narka
Zgadzam sie z opinia że kompania wyzyskuje ludzi. Mój maz pływał 8 lat (wariat????), ale pocieszające jest to ze w okresie wysokiego kursu dol. (4 zł.). Po dojsciu do stanowiska 1 kucharza skonczyły sie awanse. Włoska mafia nie chce nikogo przepuszczać wyżej. Dodam , że wytrzymał tez tyle lat bo ma b. silna osobowosć. Mieczaki odpadaja po pierwszym kotrakcie. Trzeba umieć rozpychac sie łokciami, dobrze znać język, nie mieć sentymentów dot. rozstania z rodziną. Trzeba być killerem. Dodam jeszcze, że większosc kolegów męża wytrzymywała góra 3 kontrakty.
Twoj maz to nie twardziel ale skrzywiony psychicznie czlowiek ktory pewnie bez statku by sobie nie poradzil na ladzie!znam takie przypadki z doswiadczenia.
http://www.cruiseplacement.com/html/hot_job.htm#category_11rnrnrnoferty pracy na statku nei najgorzej placo ak ktos by byl zainteresowany albo chcialby jechac lub pokadac o tym to piszcie na [email]
khgfv
witam wszytski. rnmam pytanie do osób ktore juz byly na takim statku mianowicie dotyczy ono pracy na stanowisku bar waitera. bede mial w pazdzierniku rozmowe na te stanowisko w agencji Astral Ltd. chcialbym sie dowiedziec czy warto sie poswiecic na te 6 miesiecy zeby zdobyc papier. Chcialbym to zrobic poniewaz slyszalem ze z takim papierkim sa bardzo duze szanse na dobra prace w anglii. doradzcie co wy na ten temat sadzicie. chcialbym zaznaczyc ze caly czas siedze w angli i obserwuje ogloszenia zwiazane z praca z dzialu barowego. co mozna zauwazyc wszyyscy wymagaja doswiadczenia oraz dobrej znajomosci wszelkiego rodzaju cocktailow. stad tez mysl zeby sie przemeczyc te 6 miesiecy zeby potem bylo lepiejrnpozdrawiam wszytskich
maciej123456-
ciekawe -
>Chcialbym to zrobic poniewaz slyszalem ze z takim papierkim sa bardzo duze szanse na dobra prace w anglii>. Kto Ci to mowil - co to znaczy b. dobre szanse - masz takie same szanse jak ktos z 6 mies. doswiadczeniem na ladzie. A znajomosc cocktailow itp - to mozesz dostac w lepszym, wiekszym hotelu w Londynie.
czytam te wszystkie opienie i troche jestem zaskoczona. ja zaczelam od pracy w anglii po kilku miesiecznym obyciu sie z jezykiem kolega namowil mnie na prace na statku. pracuje juz tam prawie dwa lata, 3 i pol miesiaca na morzu i niecale dwa na ladzie. praca jest spoko a co do kasy to na pewno w zadnym pubie w anglii bym nie zarobila w ciagu dwoch lat na kupienie sobie wlasnego domu tutaj lus mieszkania w polsce. ale nie proponuje zalatwiac przez zadne agencje polske tylko od razu uderzyc do przyszlego pracodawcy lub http://www.cruiseshipjob.net/ pozdrawiam
hej kashapl jesli bys mogla to prosilbym o jakis kontak na mego maial [email] mam pare pytan do ciebie i moze bys mi pomogla rozwiazac moj problem pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 84

»

Programy do nauki języków