Nigdy nie slyszalam o takich firmach tutaj. I ogolnie mysle sobie ze aktorstwo tutaj nie jest na jakos specjalnie wysokim poziomie.W Londynie wieksze mozliwosci jezeli chodzi o aktorstwo.
[konto usunięte]
14 maj 2006
Z każdego lotniska londyńskiego kursują bezpośrednie autobusy do Oxfordu
[konto usunięte]
15 maj 2006
hej ja prawdopodobnie pojadę w wakcaje w okolice oxfordu i mam pytanko jaką można ta znaleźć pracę na 2 miesiace lipiec sierpień
[konto usunięte]
15 cze 2006
Witam,
ja wyjezdzam do oxfordu z kumplem na miesiac do pracy, praca chyba jest, ale dzis sie dzowiedzielismy, ze sa problemy z lokum. Jesli ktos moze pomoc, bedzie mi bardzo milo [email] :D
[konto usunięte]
01 lip 2006
hej! ja mieszkam niedaleko oxfordu, pracuje jako au pair ale od wrzesnia planuje znalezc inna robote i mieszkanie w oxfordzie a za rok studia. troche sie orientuje w sytuacji wiec w miare mozliwosci moge pomoc. chetnie nawiaze kontakt z ludzmi, ktorzy sie tu wybieraja.
[konto usunięte]
12 lip 2006
Hej! :) 21 lipca wsiadam z koleżanką do autobusu i jedziemy do Oxfordu. Oboje mamy 19 lat i szukamy pracy ale przy tej okazji wypadałoby jeszcze zanlesc jakies mieszkanko. Jak najtaniej. Sama z reszta rozumiesz. Tez jestes Polka;pp;) Szukam ludzi z ktorymi: a-mozna by zawrzec jakies wiazace znajomosci, b-ktorzy w jakikolwiek sposob pomoga nam na starcie. Mamy zamiar zostac w Angli na cały rok wiec mysle ze wspolne poszukiwanie mieszkania i blizsze poznanie sie mogloby miec sens. Nawet jestem tego pewien. Moj mail to [email] Jak bedziesz mogla prosze odezwij sie.
Hej!!
ja wybieram sie do ox 26 wrzesnia czy moglby mi ktos doradzic jak szukac pracy??przez agencje czy samem???prosze bardzo o odpowiedz moze ktos ma jakies linki??z gory dzieki
[konto usunięte]
26 paź 2006
no mi sie wydaje ze najlepiej to przez agnecje, ale samemu tez trzeba, a tak wogole to lepiej pisz na tym forum, bo ono jest wylacznie o oxfordzie noi wiecej ludzi tam zaglada :) http://oxford.infolinia.org/forum/
natalia1994
21 lut 2007
Witam serdecznie! Miałabym pytanie w sprawie pomocy przy załatwieniu lokum wlaśnie w Oxfordzie. Mam zamiar tam wyjechać ale przeraża mnie cena wynajmu pokoju(1[tel]FUNTOW KAUCJI) mój angielski jest kiepski i kolezanka coś poszukuje a ta kwota troche przerasta moje zasoby finansowe w obecnej chwili. Pózniej pewnie jak znajdzie sie praca to nie będzie tak zle! Jeżeli jest taka możliwość to prosze o kontakt pod e-mail [email] Pozdrawiam!
zapomniałemhasła
04 mar 2007
http://www.polski-oxford.co.uk/
nowe forum
Aro91
25 maj 2008
Maaa mam do ciebie pytanie bedziesz mogła ze mna popisać odpisz to bardzo wazne