Kto pracował na tej farmie Tofthill Farm

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 1086
Ja wybieram się już za tydzień, tylko jedyna rzecz mnie martwi. Nie załatwiłam tej pracy przez żadną agencję pracy, przez niejaką Kingę Stewart. Bez żadnej umowy, mam po prostu tam jechać i podobno praca będzie. Co Wy na to? Dzięki za pomoc :)
Jeśli By coś Poszło nie tak to wiem że może byc na farmie JOBcenter....tam sie zgłoś napewno jakąs prace Ci dadzą:)
Witam ,
Ja również jadę na tą farmę 4 lipca z agencji Matt Job wyjeżdzam z Katowic bo tam mam najblizej.Jadę tam z moją kobietą więc mam nadzieję że jest opcja pokoju dwuosobowego...wszędzie czyta się różne opinie ale jak sie nie pojedzie i nie zobaczy na wlasne oczy to sie nie przekona jak jest naprawdę ja mam nadzieje ze będzie ok wszyscy tam jedziemy żeby zarobić więc trzeba się pomęczyć aby coś z tego mieć no i miejmy nadzieje że pogoda będzie ok a nie dzień w dzień rain rain rain rain pozdrawiam wszystkich a jakby ktoś chciał pogadać na gg to daję numer 6[tel]
Pozdro ALL
Ja lece na ta farme juz w czwartek razem z dwoma kumplami. Prace tez załatwiałem sobie przez pania Kinge i mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok podczas rozmowy sprawiała wrażenie pozytywne i odpowiedzialnej osoby wiec jestem dobrej mysli. Martwie sie tylko tą szkocka pogoda ale moze akurat uda sie przywiesc troche słonca z polski.
Farma JobCenter?? To przeciez nasz posredniak, inaczej biuro zatrudnienia.
A z kad lecisz w czwartek?? Ja tez lece i kilku moich znajomych w czwartek. Lecimy z Katowic linia wizzair do glasgow. Wylatyjemy o 12 a na 13,50 czasu angielskiego jestesmy tam.
Lecimy z poznania do glasgow tanimi węgierskimi liniami lotniczymi czyli też wizzair. Mam pytanie do osób które tam były w informacji na temat farmy otrzymałem wiadomosc ze bedzie do dyspozcji "sala gym-fitness" przypomina to w jakim procencie siłownie??
Z tego co wiem w Szkocji bardzo często jest zmienna temperatura ....i bardzo często pada....a tam jak pada to sie chyba nie pracuje ...więc tak troszkę do dupy jak co 2/3 dzień będzie padac
No niestety, tam się ciągle zmienia pogody- z jednej skjaności w drugą a zazwyczaj jest tam paskudnie zimno :( Ja mam jeszcze kilka pytań: są na tej farmie suszarki do włosów? I czy można wwozić żarcie do UK? Jadę autokarem ;)
dementuje to co napisales nie ma zanczeni czxy pada czy nie-owoce zrywa sie pod tunelami wiec nei ucierpi nmikt na tym-ja jade 1 lipca juz po raz 4 -jesli macie dokladne pytana to sluze poomoca;]
bez prezesady-nie ma suszarek ale takie rzeczy jak zelazko mikrofala sa ;] prosze o kolejne pytania-odpowiem zgodnie z prawda;]
kiedy lecisz??
takie rzeczy jak suszarka to sobie biorę no i prostownice tez ;) ja jadę 4 lipca z chłopakiem:)
A ja już dziś, tyle że autokarem ;) Do zobaczenia na miejscu :)
Btw. Jak wygląda sprawa z kartami/starterami UK? Roaming jest strasznie drogi i zastanawiam się, czy nie kupić tam karty... Co Wy na to?
jasne ze nie oplaca sie dzownic z polskiej kasty-starter kosztuje chyba 3-4 funty
witam, mam pytanko - na farmie pojawie się w najblizszych dniach, jak to wyglada-odrazu zaczyna się pracę? czy muszę się na wstępie określić na jek długo zostaje, tzn czy w wypadku jakich kolwiek problemów będe mogła poprostu powiedzieć sory gregory ale ja stad znikam? jak wyglada kwestja wypłat? rzeczywiście regularnie co tydzień wpływa na konto bądź dostaje do ręki?
witam, mam pytanko - na farmie pojawie się w najblizszych dniach, jak to wyglada-odrazu zaczyna się pracę? czy muszę się na wstępie określić na jek długo zostaje, tzn czy w wypadku jakich kolwiek problemów będe mogła poprostu powiedzieć sory gregory ale ja stad znikam? jak wyglada kwestja wypłat? rzeczywiście regularnie co tydzień wpływa na konto bądź dostaje do ręki?
hej wiec 1 dnia poprzyjezdzie bedziesz mial szkolenie-jezeli chodzi o dlugosc pobytu to jest deklaracja daty wyjazdu ale jezlei chcesz wczesnbiej to nei robia wiekszych problemow(mozesz miec tylko problem z odzyskaniem depozytu) wiec lepeij sie wczesniej dobrze zastanowic-natomiast odnosnie kasy to przeleqwaja ja na konto w kazdy czwartek-nigdy nie ma z tym problemow;] ktorego jedziesz ja we wtorek;)
w takim razie pojawie się w piatek;)
A JAK CI NA IMIE?
Witam! Zaszła pewna zmiana i ten wyjazd co miał był planowany na 4 lipca do Szkocji
Na Farme Stewarts
Witam...Zaszła pewna zmiana I ten wyjazd co był planowany na 4 lipca do Szkocji na Farme Stewarts of Tayside Ltd.. Został zmieniony Do Anglii Na farme Hagrove Ltd....i mam takie pytanko czy ktoś tam był i Czy warunki sątez dobre i Ogólnie wszystko?
ta farma jest oki. Sam tam pracowałem więc wiem. W tym sezonie można średnio zarobić 500 fuli na tydzień, a najlepsi wyciągją 800. Jest wiec o co walczyć
ja mam pytanie z innej beczki,czy to tobie w 2005r połamało ręke w bębnie?
Jedzie ktoś może w najbliższym czasie???
Ja w tą sobotę lecę na farmę, byłam już w tamtym roku i da sie przeżyć, trzeba mieć tylko silną psychikę.
mam nadzieje ze mi sie uda jeszcze przed dwudziestym pojechać..
A byłeś/aś już na tej farmie czy dopiero jedziesz pierwszy raz??
jade 19tego. Moze tez ktos leci tego dnia? ja bede pierwszy raz tam i troche sie boje bo nawet nie wiem czy wsiade we własciwy autobus, czy wysiadae na własciwym przystanku..pozatym przylece w nocy, myslice ze glasgow jest w miare bezpiecznym miastem, zeby w razie braku nocnego autobusu sie tam mozna bylo w miare bezpeicznei szlajac po dworcu??
hej,lece z Pyrzowic 26 lipca,czy też lecisz w ten dzień?czy to ty jedziesz na farme w Tofthill?
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 1086

»

Studia językowe