Amerykanistyka: na UW czy UJ

Temat przeniesiony do archwium.
61-75 z 75
| następna
ja wlasnie sie zastanwiam jaki kierunek wybrac jestem uczniem 2 klasy Lo i sie zastanawiam co mozna robic po amerykanistyce czy bylbym skazany na prace nauczyciela za 800 zł czy mzona dostac jakiej powazne oferty z amerykanskich firm
Mozesz napsiac wiecj o studiach na uj

mój email;

[email]

dzieki
Amerykanistyka to nie filologia angielska nie mozna po niej uczyc w szkole
A co mozna robic po amerykanistyce to jest pytanie które ludzie studiujący Amerykanistyke najbardziej nienawidza. Ja studiuje i nie cierpie tego pytania

A jesli chodzi o nauke to podstawowa Ksiązka do Tindall i She - Historia Stanów Zjednoczonych przy najmniej jesli chodzi o UJ ale i tak pytania sa z kosmosu co po niektóre. Najlepsze z 2005 roku to w jakim stanie znajdują się Bagna Okenefokee (nie pamietma juz jak sie to pisze :P ) i prawdziwa perła na jakiej ulicy w Nowym Yorku znajduje sie centrum prodkucji/ przemyslu odieżowego

Jakby ktos miał pytania co do Amerykanistyki to pod [email] z checia pomoge
pozdro
ja to koncze wąłsnei i dalej nie wiem co mozna po tym robic ale studia sa rewelacyjne dwa dni zajec 7 picia rewelacja polecam UJ
przeciez te pytania sa proste naprawde proste jezeli ktos jest zafascynowany stanami to powinien takie rzeczy znac to nie sa studia dla przypadkowych ludzi ktorzy chca sie tylko zaczepic na bylejakim kierunku przemysl to pozdro
ps i napewno sie nie dostales
niektorym studentom amerykanistyki wydaje sie że jak sa na ostatnim semestrze to nie musza nic robic a czasami waarto odwiedzic znajomych z 3 pietra z roku
skutki takiego samozaparcia moga byc katastrofalne np. klatwa
A czy moznabyłoby dostac materiały z pierwszego semstreu jka to zasgerowałaś, amaj;epszy sposób dobego przygotowania sie do egz.?rnBYłabym zobowiazana sie odwdzieczyć.
co to za klatwa??
klatwe otrzymal jelol berd za nieposluszenstwo
za jakie nieposluszenstwo??
wiemy ale nie powiemy i co nam zrobisz
Do studiujacych na UJ: Czy zajecia z zaocznej magisterskiej amerykanistyki na tej uczelni odbywaja sie w j. ang.? Nigdzie nie moge znalezc tej informacji, a przeciez to bardzo istotne. z gory dziekuje za odpowiedz. [email]
zajecia na dziennych jak i zapewne na zaocznych sa po polsku. jest kilka kursow po angielsku tylko.
dziekuje slicznie za odpowiedz. a co z zaoczna magisterka na UW? czy tam tez zajecia sa mieszane: polsko-angielskie?
Czy na UJ cały czas jest dostępna specjalizacja amerykanistyka na stosunkach miedzynarodowych?
Temat przeniesiony do archwium.
61-75 z 75
| następna