NKJO- Rzeszów

Temat przeniesiony do archwium.
Hej...mam wielką prosbe do studentów nkj-u w rzeszowie na Lisa Kuli o udzielenie mi informacji na temat tej szkoły...no bo jesli oczywiscie zdam dobrze mature..chciałabym zdawac na to kolegium..ale tak naprawde nie iwme o nim nic..wiem ze jest panstwowe..ale czy wogole jest tam jakis akademik czy internat? bo gdyby co to nie opłaca mi sie tam dojezdzac..i ogólnie czy jest duzo nauki/ czy bede musiała ryć codziennie nocami... a jesli nie dostane sie na dzienne czy bede mogla zdawac na zoaczne? i na których jest lepiej? wielkie dzieki za info ... pozdrawiam ;))
hej ja tez sie interesuja tą szkołą !!! czy kotś tam moze sie uczy lub uczył ??? prosimy o odpowiedz :) thx
A nie wolałybyście uczyc się w PWSZ w Krośnie? Z własnego doświadczenia wiem , ze i poziom jest tam uczciwy i akademik. O NKJO w rzeszowie nie mam najlepszego zdania.
hej skąd wiesz ze nkjo jeste nie za fajne ?? uczyłeś sie tam ?
a moze ktos wie co jest brane pod uwage przy rekrutacji na ta uczelnie? angielski tylko? podstawowy czy rozszerzony? no i czy tylko pisemna czy ustna tez? bylabym bardzo wdzieczna za wszelkie informacje :) pozdrawiam
Powiedzmy, że korzystałam z ich oferty i przeniosłam sie do Krosna. Uważam, że jest to jedno z najlepszych NKJO w okolicy. A trzeba sie troche przyłożyć do nauki? No cóż, jeżli chce sie uczyć angielskiego to chyba lepiej żeby uczniowie nie zaginali nauczyciela.
hej :)

Podczas rekrutacji brana jest pod uwagę matura a angielskiego(oczywiście że rozszerzona)Ja jestem bardzo zadowolona z tego NKJO, kończę już II rok,właśnie jestem w trakcie sesji:)
dostałam sie do nkjo w Rzeszowie;)
witaj w klubie:) też się tam dostałam. A idziesz tam napewno czy jeszce czekasz na wyniki z innej uczelni??
jeszcze czekam, a Ty?
Ja jeszcze też w sumie czekam ale na zbyt wiele nie licze wiec raczje pojde do rzeszowa
a skąd jestes?
okolice Siedlec a ty??
podaj numer gg to pogadamy, jeżeli oczywiście chcesz
moj nr gg-1219841:)
a czy ktoś wie może ile trzeba mieć minimalnie procent z matury z ang ustnej i pisemnej (of course rozszerzonej;)), żeby się dostać do tego NKJO w Rzeszowie?:) to dla mnie ważne
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Szkoły językowe

Zostaw uwagę