Sanok jest super

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć wszystkim,
Nam zamiar przenieść się do Sanoka- do tej pory studiowałam a nawet niezlej szkole, ale to co zobaczylam w Sanoku przeszlo moje najśmielsze oczekiwania- takiej szkoly( a ukonczylam ich kilka!!!), to ja jeszcze nie widzialam. Jeśli będzie tak super, jak się zapowiada, to tylko żałować, że wszędzie tak nie jest. Uczenie się jest chyba jednak sprawą indywidualną- jeśli komuś bardzo zależy na wiedzy, to będzie się uczył czy to w Sanoku, czy gdziekolwiek indziej. A po tym co przszlam przez ostatni rok w mojej szkole (gdzie egzamin praktyczny zdalo okolo 30 procent studentow) studiowanie na uczelni przyjaznej studentom wydaje mi sie czyms wspanialym i wartym kazdych pieniedzy.A ten "dyrektor" jest faktycznie niesamowity- porządny człowiek, a nie jakiś ważniak...
haha no Sanok ogólnie jest fajny (mieszkam tu obecnie od dawna) ale na studia sie nie wybieram tutaj poniewaz słyszałam od nauczycieli ze poziom jest marniutki:) pozdarwiam :)
zgadza sie...szkola okay..powiedzialabym bezstresowa:)a kto chce to sie uczy...ja bylam 2lata w takim kolegium,ze mialam juz taka nerwice i w ogole zdrowko mi zaczelo szwankować i przenioslam sie na trzecim roku do Sanoka i nie zaluje!!!!sesja zdana na czworki i piatki...dyplomowy na 5 a co najwazniejsze wczoraj zdalam egz licencjacki na 4!!!!i w nosie mam opinie innych ,ze dyplom z sanoka jest malo wartosciowy bo jak ktos ma licenjat Uniwersytetu to to jest wazniejsze!!!
powodzenia w NKJO:)
pozdrawiam
Rzeczywiście, aha, Sanok jest świetny.! ? Co to za kity,? Może atmosfera jest fajna, ale to, że poziom w porównaniu do tego na Uniwersytetach jest nijaki.Nie ma co porównywać studentów filologii z UJ UŚ UMCS UW czy gdziekolwiek indziej na Uniwerku,z tymi co studiują na zadupiu tj. Sanok. Co to za NKJO? Chyba najsłabsze o jakich słyszałem. Takie krążą opinie.Więc... chyba coś w tym jest?!!!

« 

Praca za granicą

»

Pomoc językowa - tłumaczenia