Au-pair łączcie sie!!! :)

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 325
No to i ja się wpisze :) W przyszłym roku, zaraz po szkole chciałabym wyjechać do USA. Jak na arzie szukam rodzinki i załatwiam formalności. Jak ktoś chce pogadać, ma jakieś dobre wskazówki, albo chce podzielić się radościami i smutkami niech pisze! [gg] lub e-mail [email]
Pozdrowienia dla wszystkich byłych, obecnych i przyszłych operek! :-)
Hejka ja jadę 13 sierpnia do Holandii, do Hagi... uff to już niedługo!! :) Moje [gg] e-mail: [email]
Hi, ja dopiero co przyjechalam do Holandii, jestem tu od tygodnia- dokladnie w Breda. Chetnie poznam jakis Polakow z okolicy:) Moj [gg] . Czekam;)
Heja!
We wrzesniu lece na Menorke. Chetnie poznam inne au pair tam pracujace. Pozdrawiam. pa!
HEJ!
Fantastyczny pomysł! Ja gdzieś w okolicach wrzesnia myslę o wyjeździe do Irlandii (rozważam jeszcze Szkocję i ANglię ale pierwszy pomysł najbardziej mi się podoba) w sumie to mój wybór uzależniony jest od tego gdzie znajdę rodzinę (szukam na własną rękę) i jednocześnie trochę polskich znajomych. Jeśli ktoś ma jakieś namiary na fajną rodzinkę w Dublinie, Edinburgu lub Londynie (w tej kolejności) lub pracuje już w któryms z tych miejsc to proszę o kontakt. Mój e-mail to [email] Pozdrawiam!
czesc martussia!! ty tez odwiedzasz te strone?:-) szkoda ze to kawalek do bredy, we czwartek i w sobote prawdpodobnie bede w amsterdamie, przyjedzieszmoze??
hej, jestem od roku au pair w holandii, dokladnie amsterdam... moj nr [gg] ... albo mail: [email]
pozdrawiam
Aska
czesc dziwczyny.
Fajnie,ze znalazlam te forum.
Odzywam sie bo rzecz jasna tez jestem au-pairka w Holandii konkretnie.Wiem,ze jest tu duzo takich kobitek jak ja wiec mam nadzieje,ze sie ktos odezwie bo obecnie zam tylko jedna polska au-pair i dwie finskie.chetnie nawiaze kontakt z kims nowym.
piszcie na [gg]
[email]
albo odwiedzcie mnie na stronach
www.seniusia.blog.onet.pl
www.seniusia1.blog.onet.pl

pozdrowka:-)
senni
Cześć, ja 1 września wyjezdzam do Irlandii, do miejscowosci killiney i przyznam,ze jestem pełna obaw, jak sie odnajdę w nowym miejscu i jak sie zaaklimatyzuję.wyjeżdzam na pół roku,więc to chybo nie jest tak długo..., ale nie znam tam nikogo i fajnie będzie móc z kimś porozmawiać lub czasami sie spotkać. Moje gg to 7038556.
666
czesc,
ja bede w waszyn gronie juz niedługo
prosze napiszcie ile zarabia au-pair'ka (napiszcie w jakim kraju pracujecie i ile średnio zarabiacie)

bardzo jest to dla mnie wazne
thx

[gg]
hi laski!!!
ja bylam au pair w niemczech a w styczniu 06 jade do NL!
moj gg nr -2782367

papatki:-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Wielkie nieba!!! Same kobity:P Jestem od niedawna AuPair, jesli ktos chce pogadac to zostawiam gadacza: 1848054Pozdrawiam
Przylaczam sie, ale na forum nie widze nikogo z okolic Menchesteru. Bede zatem pierwsza.Au pair jestem od 2 m-cy i po zmianie rodziny jestem heppy! Ale malo Polakow wsrod mnie...Chetnie podadam z KAZDYM kto ma pytania i ogolnie kto czuje sie sam.
moj nr na gadu gadu 9333694
hej
ja za tydzien jade do warszawy zawiesc papuery do biura culutral care i mam nadzieje ze jak najszybciej wyjade :))) pozdrawiam wszyskich.
czesc Dag
jestem operka od 3mies w Belgii region Limburg, w strasznej wsi ale rodzinke mam wpozo chodz czasem mnie wkurzaja i wola bym ich nie widziec przez tydzien, pozatym jest spoko moze ktos by sie chcial spotkac jestem lez wiec cieszyla bym sie z spotkania bratniej duszy
pozdrawiam caluje [gg]
Hej hej... Jestem au-pair w Holandii a dokladnie w Akersloot kolo Alkmaaru. Bardzo chetnie nawiaze kontakt z jakas inna osoba, ktora przebywa w tym rejonie Holandii. moj numer gaduly 2328512 a mailik: [email] Pozdrawiam
ja w holandii od prawie 2 miesiecy juz zaklimatyzowana
jestem w heelweg blisko granicy z niemcami pozdr serdecznie
[gg]
mailik [email]
Hej! ja 10 Stycznia wybieram sie do Hoboken 40 minut od NYC. Szukam znajomych. KONTAKT: [email]
Hej Ja tez jestem Au pair w Holandii w Purmerend 20 min drogi od Amsterdamu :), ale mysle nad zmaiana miejsca ..chcialabym do Niemiec albo USA tylko za bardzo nie wiem jaka firme posredniczaca wybrac..Pomozcie kobitki :)
Pozdrawiam
[email]
Heja! Ja od miesiaca jestem au pairka w Schipol (20 km od Amsterdamu). Bardzo chetnie poznam kogos nowego bo jeszcze nie zdazylam sie tu zaklimatyzowac...
Moje [gg]
i moj e-mail: [email]
jak wszystko pójdzie dobrze to pod koniec maja wyjeżdżam do rodzinki w Lugano w Szwajcarii (kanton włoskojęzyczny). może ktoś zawieruszył się gdzieś w okolicy a może po prostu ktoś z was ma ochotę pogadać? Ja mam ;-) [gg]
hm.. mała zmiana... wyjeżdżam na wakacje do rodzinki we Włoszech niedaleko Trento (i Lugano przy okazji:P). jeśli ktoś będzie gdzieś w okolicy... [gg] :)
a ja jade jutro do holandii:) w okolice utrechtu:)
hej w poniedzilek lece do NY !!! odezwijcie sie jak lecicie tez , razem weselej :)))
witam, wlasnie planuje swoj wyjazd jak au pairka do USA. Wybieram firme z ktora moglabym wyjechac. Czy ktos wie cos o firmie go2usa? czy mozna na nich polegac, maja fajna oferte ale nie naleza do zadnych organizacji typu IAPA. Troszke sie boje im zaufac...
Heloo czy jest jakaś osoba Au- Pair, która wyjeżdżą do Hiszpanii? Pozdrawiam
Hej,ja pod koniec kwietnia wyjezdzam w okolice Amsterdamu.Daj znac jak bedziesz chciała sie spotkac.Pozdrowionka
świetna myśl z tą bazą danych:) szkoda tylko ze z tego roku tak mało osob sie wpisało. je lece pod koniec lipca do Irlandii- Dublin. moje [gg] i e-mail [email] kimkolwiek jesteś au pair'ko czuj sie zaproszona do napisania:)

pozdrawiam
Ja lece pod koniec maja do Crowthorne, kolo Windsoru, 45min od Londynu. Moj e-mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 325