Au-pair łączcie sie!!! :)

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 325
czesc dziewczyny!!rnrnJestem aupairka w Waterfrod, Irlandia. Szukam innych aupairek z okolicy , bo troche sie nudze.rnrnmoglybysmy sie czasem spotkac, pogadac, pobawic :)rnBardzo mi brakuje kontaktu z rodakami mimo ze jestem tu dopiero 2tygodniernrnrnpiszcie!!! [email]
czesc dziewczyny!!rnrnJestem aupairka w Waterfrod, Irlandia. Szukam innych aupairek z okolicy , bo troche sie nudze.

moglybysmy sie czasem spotkac, pogadac, pobawic :) Bardzo mi brakuje kontaktu z rodakami mimo ze jestem tu dopiero 2tygodnie!!

piszcie na maila [email]

pozdrawiam

Dorota
hej! od 18 czerwca bede aupair w surrey(crondall) pod londynem baaardzo chetnie poznam inne aupair z okolic,bo nikogo tam nie znam =D [email]
hey a ja jade za 4 dni do Arnhem i szukam kogos z okolicy. Jesli jest ktos chetny do zapoznaia mnie z tym miastem to b bedzie fajnie sie spotkac.
pozdrawiam [email]
Hej! Ja bede od 27 czerca w Edlesbourough niedaleko Oxfordu jak au pair a twoja miejscowosc jest tez nie za daleko wiec jak masz ochote to napisz maila [email] i gg.1942091
Hej! Od 27 czerca bede w Edlesbourough w hr. Buckinghamshire. To mala miejscowosc niedaleko Luton. Bede au pair pierszy raz wiec jesli jest ktos w moich okolicach to prosze o kontakt. Moj mail: [email] i gg.1942091
czesc ja tez byłam aupair w Amersham rok temu :) Znasz Monike ?? Jesli atk to pozdrów ją ode mnie :) W jakiej jestes rodzinie?? Dlazcego ci nie pasuje pzlodrawiamrnrnBasia
hej ja jade 23 czerwca, do warminster w UK, szukam kogoś do mailowania, wymiana zdan, wrazen itd, wiecie... piszcie, moje gg to 2727103:)
Hey! Au Pair, ja szukam rodzinki na 3 miesiace: lipiec, sierpien, wrzesien.. wiec jesli do Ty masz juz wyjazd zapewniony to prosze podaj mi jakies namiary na te rodzinki ktore nadal sie do Ciebie zglaszaja albo im podaj moje namiary:) Z gory wielkie dzieki! Aga
[email]
[gg]
Hey! Au Pair, ja szukam rodzinki na 3 miesiace: lipiec, sierpien, wrzesien.. wiec jesli do Ty masz juz wyjazd zapewniony to prosze podaj mi jakies namiary na te rodzinki ktore nadal sie do Ciebie zglaszaja albo im podaj moje namiary:) Z gory wielkie dzieki! Aga
[email]
[gg]
[email]
[gg]
[email]
[gg]
Witajcie! Poszukuje rodzinki goszczacej w Holandii na okres wakacyjny czerwiec-wrzesien 2006 dla swojej siostry.Jesli znacie rodzinki,ktore chetnie przyjma dziewczyne na ten czas,prosze o kontakt.Blizsze informacje udzielac prosze [email] [gg] .
Dziekuje i serdecznie pozdrawiam:)
hej,jestem operka u jednej rodziny,ale wyjezdzam do domu,potrzebna jest osoba na moje miejsce!!-jak najszybciej,prace mozna zaczac juz 1 lipca!!wazne aby rozmawiac troche po angielsku,bo wszelkie rozmowy w kwestii wyjazdu beda prowadzone z rodzina goszczaca!!
Hej, ja od sierpnia bede w okolicach Nowego Jorku,szukam au-pairek które już tam sa rnalbo tak jak ja dopiero beda moje [gg]
1.07 wylatuje do Little Dunmow(Essex) w roli au-pair! bardzo chcialabym nawiazac kontakt z kims kto mieszka, badz przebywa tam czasowo!
odrobinke boje sie samotnosci, stad moje ogloszenie:)

nawet jesli mieszkasz na drugim koncu anglii i nie czujesz sie tam dobrze, tez napisz--razem moze jakos przetrwamy:)

pozdrawiam serdecznie-kamila

moj mail: [email]
DO JAJTY!

Hejka ja bylabym zainteresowana twoja propozycja.Moglabym wyjechac za dnaich ,a ponadto mam juz doswiadczenie w opiece nad dziecmi oraz bylam juz Au Pair.
Mój email: [email]
Pozdrawiam,
Iza
Hello,
Ja za kilka dni wyjezdzam do Colchester (50 min od londynu na polnocny - zachod). Jesli ktos jest z tych okolic to prosze o odzew. Moj nr gg - 7789111 Pozdrawiam :)
Hey Iza! ja mieszkam teraz pod amsterdamem i i troche sie nudze wiec moze spotaklybysmy sie? jeszcze nie mialam okazji zwiedzic amsterdamu ;/

mialabys czas sie spotakc? np w ta sobote?

magda;)
moj email: [email]
Holandia - Eindhoven - 1243232.
Stop. Pozdrawiam. Stop.
:)
witam! pracuje jako au pair w Anglii od wrzesnia 2005 roku. mieszkam w miejscowosci 45 min pociagiem od Londynu(Victoria Station)Planuje zostac tutaj do konca sierpnia i moja rodzina poszukuje polskiej au pair na moje miejsce. jesli ktos jest zainteresowany prosze o [email] lub [gg]
Cześć, od 21 lipca będe aupair we Francji dokładnie Valbonne (okolice Nicea-Cannes), [gg] . Pa
Cześć, ja będę w Amesbury od 19 lipca(to w hrabstwie Salisbury, okolice Southampton, Bristolu, Stonehenge) jak macie ochote to piszcie na moje [gg] . Chętnie pogadam o wszystkich operkowych sprawach ( i z babkami i z facetami:), zwłaszcza że jadę pierwszy raz i mam lekkiego stracha.
Norwegia - Kristiansund (gg- 1612855)
Hejka jestem Au pair w Sutton Veny i czuje sie troche samotna wszystko jest ok rodzinka.. jest bardzo fajnie tylko... caly czas siedze w domu albo na placu zabaw z dziecmi a czasem wolalabym sobie wyjsc do jakiegos pabu albo cos pogadac itp... wiec jak jest ktos z okolic Warminster (jestem tam bardzo czesto Warminster jest 3 km od mojej wioski :)) Frome albo okolicy ??? prosze o kontakt [email] dziekuje z gory pozdrowienia dla wszystkich :):)
Witam wszystkich:)
Od 15 Sierpnia bede au pair w Enfield w polnocym Londynie:)
Moje [gg] :)
Pozdrawiam cieplutko:)
czesz ja jestem w dublinie z jakiej agencji jedziesz bvo potrzebuje e maila agencji au pair w dublinie moze masz. a to moj e mail [email] dzieki i pa
Ja jestem na Wood Green od ponad miesiaca :) i jestem bardzo zadowolona, Magda... Enfield jest niedaleko mnie :) Pozdrawiam [email]
Dorzucam moj adres e-mail [email]
Pozdrowionka:)
Hej. Ja od 21 sierpnia będę w Florham Park, NJ. Moj e-mail: [email]
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 325