Ważna informacja dla zdających CAE

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 89
no heja.jak mozesz to wez troszeczke przybliz mi temat. do konca nie rozumie.tzn ze przez pewien czas jest jedna wersja testu ?napisz w skrucie jesli mozesz .pozdrawiam
Idea jak najbardziej cool :)))))) Ja dorzucę sowje terminy:
listening - 05.06
use - 16.06
speaking - 20.06
oraz jeszcze jedną prośbę !!!!
KONIECZNIE TEMATY WRITINGÓW !!!!! To można przygotowac w domu i zakuć; słówka itd. Mile widziane też inne informacje. Wiedząc jakie będa teksty- z jakiej dziedziny można parę słówek przejrzeć pod tym kontem i czytanie szybciej pójdzie....
Wrzucę max czego zapamiętam jeszcze tego samego dnia po każdym egzaminie. Wszyscy jesteśmy dobrzy i wszyscy zakuwamy.... musimy zdać!!
o którje masz speaking 29.05 bo ja też mam ten termin
Z tymi writingami to chyba do wrozki? ;> Writing, reading i use wszyscy maja w tym samym dniu - 16.06.
Idea jest taka: jest okolo 3 - 4 wersji listeningu i z 20 wersji rysunkow na speakingu. Jak kazdy opisze co mam to jest prawdopodobienstwo ze trafi sie na to samo:)
:D nio też pomysł, nie zastanawiałam sie nad tym głębiej ale faktycznie wszyscy zdają w jednym terminie use
PPPPPP no co pomylić sie nie można Złośliwcze ;)
Jednym słowem jak najwięcej info i proponuję stworzyć osobny wątek z samymi info z egzaminu. Kto będzie pierwszy ten zaczyna..
Zostawmy juz to wszystko tutaj na tym tamacie bo inaczej bedzie tak jak w zeszlym roku, wszystko bylo rozrzucone po forum i trzeba bylo tego szukac w nieskonczonosc :)
Ja mam dokladnie tak samo, gdzie zdajesz?
Witam wszystkich:) No to ja wrzucam swoje terminy: 29.05 - speaking, 16.06 - UoE, 26.06 - listening. Ponadto chciałbym dodać, że zdaję w Rzeszowie i może ktoś, kto też tam zdaje chciałby uzyskać ze mną kontakt pod nr [gg] . Pozdrawiam. Łukasz
listening 5.06, speaking 13. 06 :))) Jezeli ktos z was tez ma w tym terminie (krakow) to dajcie znac, [gg] . Pozdrowionka :)))
Hejka:))) wszystko pieknie ladnie..hehe:)) tylko,zeby nas jak w Opolu nie zrobili..hehe:))) Ale ja wchodze!!! :))) juz pisalam..ze...mam dopiro 13.06... niestety:// pozdr 4 all!!!:)))
No no ludziska wpisujcie sie bo nie chce zeby nasz temat spadl na dol listy, ale zeby sie jaknajwiecej osob o nim dowiedzialo :) DLatego prosze o terminy, pytania, odczucia, cokolwiek :)
nawet nie wiecie jak sie baaaaaardzo ciesze a tej inicjatywy ;) Fajnie ze wszyscy sie tak zmobilozowali i zobilgowali do podzielenia sie wrazeniami a przede wszystkim pytaniami ;) z egzaminow. Ja mam speaking i listening 6.06 i napewno dam znac co bylo. Pozdrawiam wszystkich cieplutko i czekam na newsy :)
#!$~`?!!! speaking mam już za tydzień tj 30.05 i licze na to że ktoś mi w tym pomoże jakimiś przeciekami. a listening dopiero 26.06 i use 16.06 - tak jak wszyscy w RZESZOWIE. Strach sie bac! chetnie sie podziele pytaniam ale niech mi ktoś pomoze przeciekami ze spikingu bo narazie to sie tylko umiem przedstawic!!! !!! !!! pozdro
WSZYSCY ZDAJĄCY W RZESZOWIE - łaczmy się ! gg # 3333725
moje terminy 30.05 spik; 16.06 use; 26.06 list. czekam na info
Ooo widze ze topic nie umiera:) that`s good, very good I would say:) Kurcze a ja jakos nie mam weny do nauki ostatnio... Ludze sie ze to co wiem wystarczy hihi:) Pozdrowki cieplutkie dla wszystkich :)
30. 05 ---> speaking w rzeszowie, godz. 10.30,
26. 06 ---> listening, godz. 11.00
[email]
speaking i listening 13 VI; idea super!
podpisuję się pod pomysłem! przekażę wszystkie informacje:)
listening 5.06
speaking 13.06
pozdrawiam
Naprawde sie ciesze ze temat zyskal az taki odzew. Teraz czekamy tylko na pierwsze egzaminy:) Podrzuccie link do tego forum znajomym zdajacym CAE moze tez sie dopisza :)
Zdaje się, że ktoś podpisany \"hre\" miał dzisiaj listening. Ciekawe, jak mu/jej poszło?
właśnie, ktoś już zdawał listening, na pewno 23 V, jak Ci poszło? twórzcie nowy wątek, piszcie jak było
no wlasnie co z tym entuzjazmem? chyba juz byly jakies lisning i spikingi a tu CISZA! don\'t be sucha a skinfilt!
Rzeszow - speaking 30.05 16.15, Listening 26.06 14.00
[gg]
No wlasnie moi drodzy, czy nie czas juz sie podzielic wrazeniami z listeningu....
do osoby o nicku katek - tak sie sklada, ze mam takie same terminy jak ty i tez zdaje w krakowie. To pewnie malo prawdopodobne, ale moze bedziemy zdawac w podobnych godzinach. Jesli chcesz, napisz na moje kontw: [email]
No to podziele sie swoimi wrazeniami. Zdawalem listening w Kielcach, test w wersji C.
I uwazam, ze jak na CAE to byl banalnie prosty. Na 34 pytania przegapilem tylko 2 odpowiedzi w Part 2 - zagapilem sie i zle popatrzylem w tekst, a pozniej juz nie moglem sobie przypomniec doslownie, wiec wpisalem tak, jak mi sie wydawalo:-).
Ale ogolnie bardzo latwy listening. Jakis o zegarach w muzeum, cos o jakiejs kulutrze Indian z XI wieku, pare dialogow w Part 4 (proste) i cos jeszcze, czego juz nie pamietam:-).

A w ogole to:
Listening 23.05
Speaking 29.05
Use of English i inne 16.06
Dodam tylko, ze jednoczesnie zdaje mature i egzaminy na studia, wiec angielskiego kompletnie sie nie ucze:-). Zdaje, jak leci:-)...Trzymajcie kciuki na speakingu, bo od 3 lat nie mialem okazji mowic:-)...
ja miałam wersje A i sie zagapiłam w tekście puszczanym jeden raz...poza tym nie było zle szczerze mówiac spodziewałam sie gorszego hardcoru.Napiszcie jak ktos miał też wersje A
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 89

« 

Inne

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę