Ważna informacja dla zdających CAE

Temat przeniesiony do archwium.
61-89 z 89
| następna
AHA... kto ma kiedy speaking to mówcie co było ja napisze 1.06 bo wtedy mam ,,,a najlepiej jak ktos w łodzi zdaje:)
Napisz, please, jeśli pamiętasz, jakie odpowiedzi wpisywałaś. Może akurat się przyda:)
ta sama prośba do Ciebie, co do Agnieszki: napisz jakich odpowiedzi udzielałeś:) Dzięki z góry
HIIIII Renataaa, ja też zdaję w tychy samych terminach i mam raczej mieszane uczucia. Zdajesz w Krakowie? Znacz może wiecej tak pomocnych stron jak ta? Pozdrawiam
hi, kto zdaje w wawie speaking 12.06? chetnie z kims porozmawiam. [email]
Bogna, ja zdaje 6 czerwca w Wawie jak dam rade to zapamietam co sie da i wpisz e. Ponoc wersje sei nie zmieniaja i sa 3.Tylko jeden kolo napisal co bylo wersja B. Cala reszta milczy jak zakleci:-(
Aha podaje swoj [gg] i mail [email] jak byś miala jakies info.Konkretnie jakis namiar na jakies listeningi on line:-)A moze masz kasety i moglabym przegrac:-)
ok, jak bede cos ciekawego miec to sie odezwe. darmowe listeningi sa na stronie http://www.esl-lab.com/..a cha i moj nr [gg] ;-).. chyba zaczynam sie lekko stresowac;-)
Witam, zdaje w Opolu ale nie bardzo jestem w temacie i nie wiem o co Ci chodzilo \"tylko, zeby nas jak w Opolu nie zrobili\", mozesz mi to wyjasnic?
Z gory dziekuje i zycze wszystkim powodzenia. Moje terminy to 9.06. Pozdrawiam
Martinez, czekamy na twoje wrażenia z listeningu!
26.05 był w środę dlaczego sam nic nie napiszesz
Bardzo przepraszam ze nic nie napisalem ale mialem chwilowe problemy ze sprzetem. Wiec tak listening mialem wersje B. Na dziale listening jest juz bardzo dobrze opisany :). Poza tym 4 czesc listetningu byla wyjebana w kosmos. Bylo cos o turyzmie...Dowiedzcie sie dobrze radze czym sie rozni travel broadcaster od turist anager bo ja do tej pory nie wiem :)
a tak btw to czy ktos juz mial speaking?? :)
ano dzięki za fajny wpis- przynajmniej jakaś wskazóweczka mała jest- dobrze, żeś o nas nie zapomniał Dobry człowieku dzięki 100-krotne
btw to jeden speaking jest na forum o flagach pozdro
Ja mam speaking dzisiaj, wiec postaram sie pozniej napisac, jak bylo. I sprobuje zapamietac obrazki i wersje:-). Moze komus sie to przyda. Aha, zdaje w Kielcach.
no nareszcie ktos z inicjatywa! bravo
Fajnie-wszyscy obiecują, że napiszą i co? Mamy tylko 1 listening i skąpe informacje o speakingu-bodajże 2. Ludzie- pomóżcie nam i jak już jesteście po to napiszcie coś niecoś!!!
Fatix, czy nie mógłbyś napisać dokładniej, co było w wersji C? Wiadomo, że pewnie nie pamiętasz wszystkiego, ale jakieś tam urywki pytań i odpowiedzi na pewno tak... Cokolwiek, co by Ci się przypomniało, byłoby bardzo ważne - chociażby dla generalnego zrozumienia tekstu i psychiczne przygotowanie się na to, co ma nastąpić;) Były jakieś trudniejsze słówka, które lepiej byłoby sobie wcześniej sprawdzić?
Ja napisałam o swoim speakingu najdokładniej, jak tylko mogłam..
A w ogóle to jesteś pewien, że miałeś wersję C?? Miałam nadzieję, że ona tak naprawdę nie istnieje... ;-)
Oczywiscie, chodzilo mi o wersje C listeningu..
ja jestem po speakingu:) napisałam wcześniej w temacie spekaing coś tam co miałam
jak wam poszło piszcie
jak tam zuchy? Ja walcze w sobote - listening. Zobaczymy jak bedzie i czy okaze sie, ze wychowanie dziecka i nauka to dwie obce sobie dziedziny. Jak zaczynałam mała miała 3 miesiące. Wczoraj skończyła rok i już prawie chodzi a ja wczoraj use zrobiłam na 45% n i e d o b r z e (mi) ;-) prędzej ona nauczy się mówić \"Helen Doron\" niż ja popchnę ten egzamin, ale jestem dobrej myśli.
Trzymam za Was kciuki, wy trzymajcie za mnie.
Pa, Biju
a to ciekawe co tutaj piszesz. moim zdaniem ten egzamin jest naprawde ciężki- ja zdaje za tydzień- a testy idą mi coraz gorzej. Nie wiem jak to jest- ale mam wrazenie że badą lepsi. Tymaczasem życze powodzenia!
Biju podziw dla ciebie:)
Napewno pchniesz ktoś kto wogóle daje rade przygotowywać się i wychowywać dziecko po prostu musi pchnąć:) 3maj sie ja też nie jestem dobrej myśli
Ludzie prosze was!!! mam w ta sobote listening i speaking!! jakby ktos mial cos z woj pomorskiego najlepiej koszalin!!! bo inaczej 05.06 to bedzie moj armagedon...obiecuje ze jak tylko wrce to zdam pelna relacje ale pismijcie slowko chociaz co mieliscie... zobowiazan tyle dajecie a tu nic praktycznie... 3majcie sie!!! powodzenia wszystkim!!!
Ja miałem speaking w ubiegłym tygodniu, ale miałem problem z netem, więc teraz piszę co było mniej więcej. Na początq oczywiście pytanko dla mnie i mojej partnerki jak się nazywamy(przeciez mają to na liście), gdzie mieszkamy i co tam robimy
ja zdaje speaking 13 w szczecinie, spoko z was ludzie ze sie dzielicie tematami. mam nadzieje ze troszke mi to pomoze. Pozdrawiam wszystkich zdajacych
ja napisałam wcześniej w temacie speaking coś tam tam gdzie jest ponad 40 wpisów jakie miałam tematy a nie martw się tym czy to jest pomorskie czy nie bo ja np miałam te same tematy co moja znajoma w kielcach a zdawałam w łodzi poza tym widziałam co pisali ludzie którzy mieli np w Krakowie i tematy się naprawde powtarzają jeśli ja miałam takie szczęście to ty też przygotuj się z tych co tam ludzie podali i będzie dobrze obiecuje :) powodzonka
dzieki za wsparcie, dziś pękł listening. Wersja B. Generalnie zamęt w oczach. Gdyby nie wstępne info chyba bym się rozłozyła krzyżem na stole i wołała \"Kill you\". Moja córa trzymała za mnie kciuki, mocno, mocno, mocno. Oby pomogło.
Buziaki, Pa, biju
Temat przeniesiony do archwium.
61-89 z 89
| następna

« 

Inne

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę