porównanie wyników

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 114
poprzednia |
Hej!
Piszcie jakie mieliscie odpowiedzi w use of english.
Ja mialam w slowotworstwie: purly, risky, dificulties, employers (a mialo byc employees:(), reszty nie pamietam. W transformacjach wiem ze bylo too tired to walk, must have lied, was not good at, prefers pasta rather than.
Trudne bylo wpisywanie brakujacych slowek, nie mam pojecia co mialo byc w ostatnim zdaniu przd since, wiem ze bylo gdzies although, what, how, as. Tyle pamietam pozdrawiam
ja miałam purely, employees, uncomfortable, difficulties, risky, awareness,
i nie wiem co jeszcze
w tym przed since ja mam ever
nie mam what poza tym mam jeszcze of, from, belong, if, are, according i nie pamiętam
must have been lying (tam był czas ciągły)
a co daliście w abcd?? Czy jest coś takiego jak "make a new life"??
ja tez dalam "make a new life" O.o ( mam nadzieje, ze takie cos istnieje :P )
a poza tym mialam purily, employees, uncomfortable, risky, entertainment, destruction, blah dalej nie pamietam
a jak macie w "...to legend"
Witam!Ja też po.Myślę,że wszystkie części były takie sobie.Nie było przegięcia w jedną czy drugą stronę.W UoE,słowotwórstwie mam:purely,difficulties,employees,risky,uncomfortable,increased (lub increasing),destruction,więcej na razie nie pamiętam...Transformacje:
too tired to walk,wasn't good at,would prefer eat pasta than (?),prevented...from going skiing-to co mi zostało.W cz.I mam same literki bo sobie spisałem:BDCACBCADBDCAAB.
Jeżeli chodzi o reading to podobnie:
1.DEHAGB
2.DCCBABA
3.FBGACE
4.FGEDAFCEACDCBCG.
Tak to wygląda w mojej wersji.Pozdrawiam!!!
poprawnych bylo nie duzo przy wykreslaniu moze z 4, nie pamietam dokladnie, a slowo mialam destoyed a nie destruction, tez mialam make a new life a co miliscie prze spirits?
w ostaniej części jescze mialam increasingly.
w czwartej częsci cztery zdania mialam correct
w pierwszej
make a new life, set a tusk, high spirit, announced sth, notice sth, pleased with... ,
Ja mam podobnie, z tym,że dałam: would rather ate pasta (gdzieś coś takiego słyszałam:)), mam form a new life, bo make zupełnie dzwnie brzmiało. I jeszcze ever przed since, no i tak podobnie jak reszta. Pzdr.
ja mam"according to legend" a linijek poprawnych mam 4 (44,45.49,54)
ja dalam according to legend,
Ja mam according ale nie jestem pewna. Wogole załamka. Tego chyba nie zdam=/
jakim cudem wy opamietacie kolejnosc tych literek?! ja nie pamietam calych zdan, a co dopiero kolejnosci, ekhem, kurcze pol godziny myslalam jak utworzyc przymiotnik od risk i dalam riscy, brawo :[!
a nie moglo byc would rather pasta than cos tam? a z tym cos is expectedo to be moving, czy jakos inaczej ma byc?
Use
1. make a new life, notice, advertised, excited spirits?, pleased coś tam
2 kangury : po since - ever
3.he was too tired to make a step, was not good at, would rather pasta than, are prevented from skiing, is expected to move, bylo coś takiego she must not talk the truth?
4 wykreślanie: np. niepotrzebne było: ago
5.purely, risky, dificulties, employees, risky, awareness, (uncomfortable)
entertainment, destroing, increasing

Reading:
facet: lonely, optimistic, lubił celebrować irlandzkie jedzenie, poszedł z pod tej bibiloteki bo chciał zjeść, miał doświdczenie w pracy coś tam

więcej nie pamiętam jak widzę inne to sobie przypominam - ale uważam że raczej trudne to było
Reading: jeszcze było:
frendly communication = pocztówki, wprowadzenie technologii - o tych robotach przytulankach, nowo zatrudnieni wynalazcy- do nowych odkryć, i nie pamietam pozdr może ktoś pamięta
dificulties pisze sie przez jedno "f" ???????? choleraa.. :(
w I cz mam jeszcze enquiries - to chyba zle ? mialo byc questions ? potem mam suggested that, , advertised , noticed, z task mam chyba aim ...
w robotach dalam cos tam o pomocy do domu , a nastepnym ze pluszowe to "accepting new" cos tam.
difficulties
:DDDD
ogolnie mam podobnie, difficulties przez dwa 'f' ;]

i w tym taher than mam - likes pasta rather than ....

make a living i set cos tam i ever since. a co do spirit dalem C :p

ogolnie wrazenia poztywne, spodziewalem sie ciezszego use of english ;p

pzodro dla wszystkich
W readingu mialam odpowiedzi: 6 Make a technology acceptable, 2Employed to predict future,3Friendly comunication, 4Distant settlements,5 Tireless ....., 7 New (?) treatments. Oczywiście w innej kolejności. Pierwszego nie pamietam, ale wiem, ze nie trzeba bylo uzyc odpowiedzi C

W use of english dałam high spirits - to jest dobrze?

Co daliście w tym czemu jadł ravenously(?)? Ja dałam ze myślal o czyms innym, ale mam wrazenie, że tam miało być coś innego..
ja tez ze myslał o czyms innym,
ja dałam że był hungry bo tam pisało, że zjadł a po tem myslał więc drogą eliminacji zostało mi że był głodny
W ravenously dalam ze byl bardzo glodny, ale tez nie wiem.
W pierwszym zadaniu mam wszystko tak jak ty :DDD!!!
tez mam high spirit:)).
pozdrawiam Was :-*** !!!!!
high spirit ..jast dobrze..

high spirits plural noun
If someone is in high spirits, they are extremely happy and enjoying themselves

... szkoda że tego nie zaznaczyłam
eat ravenously - ze szybko zajebiscie jadl ;]
No wlasnie, on po zjedzeniu zaczął myslec ...
na 100% jest high spirit , mam podobnie jak wy, a reading podobnie jak ktoś z literkami . Pozdrawiam i życzę dobrych wyników! ;-)
nie bo tam bylo ze najpierw zjadl a potem zaczal myslec nad czyms tam, czy jakos tak, a z kontekstu wynika, ze byl glodny chyba juz nie pamietam dokladnie :/
na 100 procent jest joyful spirits. Jak nie wieżycie wpiszcie w wyszukiwarkę google "joyful spirits" i zobaczycie jakie to popularne wyrażenie
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 114
poprzednia |

« 

Szkoły językowe

»

FCE - sesja letnia 2005