porównanie wyników

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 114
My nie pamiętamy literek,tylko zapisujemy.Ja,gdybym miał zapamiętać całe frazy,to by mi chyba łeb pękł.Podro...
Sorry,tam powinno być: would rather eat pasta than...,a z tym expect mam: is expected to be moved.Właśnie zastanawiałem się czy powinno być to move czy to be moved.No i wybrałem to drugie.
Wpisz "high spirits" i zobacz ze jest bardziej popularne niz "joyful spirits"
w readingu w trzecuiej częsci ostatnie miałam o vacuum cleaner, a przed ostatnie o słabości do kśiązek
chryste ja w tej czesci mam chyba wszyyyystko zle:((((((. jakie masz odp w innych miejscach w 3-ciej czesci?
może jednak obie wersje sa dobre
Ja dalem according to legend.
w abcd zawsze tylko jedna odpowiedźjest prawidłowa i na pewno jest high
tego (i tylko tego) jestem pewna na 100%
Z tymi pytaniami mam queries.To jest to samo co questions tylko podobno bardziej formalne.I tutaj się wahałem.Dwa pozostałe nie pasowały.
Ja mam tak jak ty! a zostalo mi cos o retirement, to bylo D. Ten tekst zlozyl sie w calkiem logiczna calosc - na poczatku dalam E - o tym ze nie mozna powiedzeic ze zle pracowala zarowno w teatrze jak i w polityce, cos takiego. Potem dalam B ale nie pamietam o czym to bylo :( Potem G - ze myslala o tym ze sa 52 ygodnie (to bylo po tym, jak bylo napisane ze zarabiala 25 funtow tygodniowo). Potem zaznaczylam A, a pozniej to zze nie wydaje w internecie, tylko na ksiazki, a ostatnie z odkurzaczem. Tak macie?? Napiszcie ze tak macie!!
according to legend.Chyba nic innego nie pasowało.
ja tak mam te co opisałaś bo nie pamiętam co to były a i e ale d mi zostało
w 5 cwiczonku mam
risky, entertainment, uncomfortable, purely, increasing, difficulties,
zle: employers, destroyment, awaring niepamietam reszty
dalam joyful spirits, chłopak był głodny :P a z tym o pracy to dalam optymistic, costam this= look like, life incertain, wstal z pod muzeum bo byl glodny - moim zdaniem to cwiczenie bylo łatwe.
najgorsze a,b,c, d w pierwszym :( i kangurki 1/3 nie wiedzialam i strzelalam a noz sie uda trafic :(
ja mam increasingly moim zdaniem potrzebny był przysłówek (taken jak a nie jaki) a po za tym risky, entertainment, uncomfortable, purely, difficulties, employees, destruction, awereness
jest high spirits na 1[tel]%
abc: make a new life, advertised, noticed, as, enquiries, high spirits, pleased i nie pamietam
in high spirits :)
na pewno jest make a new life? ja zaznaczylam form :((

zaznaczylam advertised, pleased, set a task, notice, as he walked, inform, deep breath, enquiries (dobrze?? ) i wiecej nie pamietam
miałam najpierw form ale jakoś mi nie pasowało więc dałam make, enquiries też miałam wydaje mi sie że dobrze
a jeszcze jedno czy macie find work??????? chciałam dać job ale nie było tam a a musi byc na pewno find a job no to dałam work, dobrze?????
w reading part 3 pierwsze to o e - hardworking, potem nie wiem, pózniej coś o pierwszej pracy w teatrze
ja dalam job, ale tez nie bylam pewna przez to ze nie bylo tego a!! :(
ja tez mam pierwsze E, ostatnie z odkurzczem, a pod tym 25, mam tez co było 52 tyg.; a jak masz o tym irlandczyku?; ja mam że był głodny, optymistic, że jadł szybko, variety work(czy cos takiego), ze to tego miasta na S było daleko, ostatnie look like
Ja miałam ten sam problem. Zaznaczyłąm job ale nie było "a" więc zmieniłam na work i wydaje mi się że tak byc powinno. Może nie jestem jednak aż tak beznadziejna i będzie 60%=] W sumie to może byc i 50 bo wiem że podciągnę resztą=]
jakieś pocieszenie że ktoś też myśli tak jak ja:) moze nie będzie tak źle trzeba być dobrej myśli
co prawda marzyłam sobie o A ale chyba nic z tego nie będzie, ale może B...
ojoj

a ja dałam suggest bo było that po tym :(
ja tez mam work!
a jak macie pierwsze w tekscie o kankurach tam było coś.....still to be found
"bdg" jestes pewien / pewna zadania 3 w readingu ??? bo ja mam zupelnie inaczej i w ogole to chore bylo.. jakby nie mogli dac zdan do wstawienia... moje odp w 3 to: A B F C D G
hehe, a ja zaczęłam sobie spisywać odp. na ręce żeby sobie porównać z koleżanką i podeszły do mnie 2 panie i powiedzialy groźnym tonem że jak tego nie zetre to bede REPORTOWANA, buahahahahaha, dobre. :P ja mam w readingu:
w 3: EBFAGD, z czego może3 beda poprawnie :/
w 2: lonely, optimistic, extremely was hungry, how to react otger people for him czy jakoś tak ;), Stunbury bylo familiar, zwinął się bo była przerwa na lunch, praca wydała sie mu być różnorodnym zajeciem,
poza tym tez zdawalam w "BDG"
ACCORDING TO LEGEND, HIGH SPIRITS na100%
ostatnie bylo z `treatment`
was extremly hungry!!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 114

« 

Szkoły językowe

»

FCE - sesja letnia 2005