wyniki FCE lato 2006

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 418
poprzednia |
czy ktos moze wie kiedy wyniki fce sesja letnia 2006???
no własnie, kiedy te wyniki bo nie wiem od kiedy zacząć się stresować.... a jak nie zdam??? brr!
Wyniki będą pewnie gdzieś w połowie sierpnia. Zanim jeszcze ci przyślą to bedzie można sobie sprawdzić na necie, ale zobaczymy kiedy...:/
wyniki od 4 sierpnia można będzie sprawdzić na www.cambridgeesol-results.org, trzeba posiadać swój ID Number, hasło i zarejestrować się - tak bynajmniej działa to w UK.
thnx, mam nadzieje, ze u nas tez tak sie da :P
A skad to haslo i ID?
A na stronie British Council sie nie da?
Bo inne egzaminy tam sa.
I kiedy beda te wyniki?
no właśnie ja tez już czekam na wyniki... zdawałam we wrocławiu... zamirzam jeszcze zdac biznesowy ... czy ktoś z was już ten biznesowy zdawał?
hmm tam jest napisane że mój ID number powinnam dośtać w liście hmm nie moge takowego znaleźć
Numer ID to ten, który był Wam niezbędny przy egzaminie na Statement of Entry. Numer centrum w Polsce to PL006.
Tam jest, że musi mieć 3 literki i 6 cyferek aż ten ID. Nie wiem skąd to wziąć..
Wie ktoś jak jest w końcu z tym ID?
Ja podejrzewam że tamta stronan ie jest przeznaczona dla nas (w sensie polaków). Nasze wyniki bedą na http://www.britishcouncil.org/pl/poland-examinations.htm (z prawej strony jest link do wyników KETów, PETów itd, podejrzewam, że za parę dni pojawi się FCE). Tam już nie trzeba żadnego ID, tylko nr ośrodka i ten prosty numer kandydata.
jak wysłałem maila do british council to kobieta odpisała mi że wyniki w internecie będą tylko pare dni przed datą otrzymania przez nas listu z wynikiem. napisała że list dostaniemy w II połowie sierpnia. mimo wszytsko licze na to ze juz 4 sierpnia(tak ktos na forum napisał) beda wyniki:D
Jak przeczytałam na tym forum, wyniki sesji letniej w zeszłym roku były znane juz 6 sierpnia. I to nie w formie elektronicznej lecz papierowej, więc moze juz naprawde tuż, tuż poznamy prawdę
hej! Strasznie sie boje ze nie zdam FCE, codziennie o tym mysle i juz pomalu dostaje na glowe. Nie jestem zadowolona z tego jak mi poszlo, myslalam ze bedzie lepiej. Zaczynam swirowac. Mam nadzieje ze nie zalamie sie totalnie po tym jak okaze sie ze nie zdalam. Pozdrowionka
hej dziewczynko,
nie stresuj sie - to tylko egzamin, nie koniec swiata. choc co prawda lekka strata kasy w przypadku niepowodzenia. ale nigdy nie jest tak ze sie wszystkie egzaminy w zyciu zdaje. ja zawsze w takich stresujacych sytuacjach mowie sobie ze sa gorsze problemy na swiecie , policja strzela do niewinnych osob, terrorysci szaleja, dzieci w etiopii umieraja z glodu, w szpitalach zarazaja HIV albo zle podaja narkoze. egzamin z FCE?? zawsze mozna powtorzyc i niczyje zycie od tego nie zalezy.
a mi tez poszlo kiepsko i najbardziej sie denerwuje ze bede musiala wszystkim co za mnie trzymali kciuki powiedziec - sorry , tym razem nie udalo sie. ale na szczescie next time tez beda trzymac.

nie martw sie na zapas!!!!!!!!
pozdrowka i nos do gory
Witam. Ja również jestem jednym tych, któzy oczekują.Przyznam, że ma konkretnego stresa, ale czasem lubię zajrzeć na forum i zabaczyć, że są inni, którzy myślą jak ja.Aż robi się raźniej. Jaka jest pewność, że wyniki pojawią się już jutro?Czy to tylko przypuszczenia? Wszystkim powodzenia. Pozdrawiam
jak ktos juz bedzie mial to pls niech pisze na [gg]
z gory thx
Jeny, oszaleje oczekujac na wyniki;]
tak jak wszyscy :) Zobaczymy, a nóż się uda?
A gdyby wyniki sie pojawily to o ktorej godzinie?
Ja tez się baaaardzo boję, jak sobie pomyslę o wynikach i o tym że mogę nie zdac flaki mi się już w brzuchu przekręcają....boje sie nawet wchodzić na ta stronę....skoczę z mostu jak zawaliłam...
Ludzie nie ma co się stresować na zapas. Co będzie, to będzie :D

Oto bramka gdzie możecie sprawdzić swój wynik: http://www.britishcouncil.home.pl/exrs/kryterium.php

Powodzenia!!!
sa juz wyniki? jaka jest pewnosc ze pojawia sie juz dzis?
W tej bramce to juz są wyniki? sprawdzałam ale napisane jest że taki numer nie wystepuje...wiec moze jeszcze nie ma??
wchodze na tą strone , jest miejsce na Cand number wpisuje swój i pisza mi ze takiego nr nie ma, wie ktos ocb??
o to wiedze ze nie ja jedna mam taki problem...
To znaczy ze wynikow jeszcze nie ma, wiec sie nie przejmujcie tym komunikatem
Własnie ja tam czatuje od 12,ale zaczal bolecmnie zaladek kicha...O kotrej te wyniki??I czy wogoledzisiaj..??Nie wiem czy mam sie stresowac....Nie ma czym itak nic nie zmienie ..Powodzenia..Wlasnie jakby byly wyniki napiszcie na gadu,bomam pogrzeb dzisiaj i nie zdazezagladac co godzine..4214114
THX:*:
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 418
poprzednia |

« 

Zagranica

»

Studia językowe