wyniki FCE lato 2006

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 418
wegloug mnie wyniki beda dopiero okolo 15 tak jak napisala ta babka ze strony britishconsul a listem wysla w drugiej polowie sierpnia
MAM PYTANIE? ILE CYFR ZWIERA TO HASŁO?
moim zdaniem 3
kurcze ja gapa jestem, bo oczywiście nie pamietam ID :-( i jeszcze więcej stresa, bo trzeba go gdzieś znaleźć :-( a jak bede musiała czekać przez to na list z BC z wynikami, to dopiero się na wkurzam !!!!!!!
No numer ID mam, ale skad to haslo wziac???
??? Ale jakie haslo, skad?rnPrzeciez nie bylo nic takiego na Statement of Entry...
no przeciez to ma byc numer kandydata czyli ten numer ktory wszedzie podxczas egzaminu sie wpisywalo i decydowalo o kolejnosci np. podczas speakingu nie?
Ale o tej polskiej stronie mowisz, tak? No to tam tak, ten numer. Bo myslalem, ze ktos sie loguje na tym ang. sajcie :)
na statement of entry jest napisane Candidate numer i mysle ze to o to chodzi, zadnego hasla nigdzie nie podawali...chyba...
To w końcu kiedy są te wyniki?? Ktoś mówił że będą dzisiaj a tu nic :/
Nikt nie wie o co chodzi..Najlepiej pcozekac,az bede wyniki na british council,kolo 10 chyba...Albo sprawdzac codzien na stronie czy juz sa,bo to logowanie to nikomu nie wylazi ..:)JA siedze od 12 w nocy i nic nie wymyslilam..Tez sie boje,ale sianie paniki nic nie da...
No wlasnie kiedy wyniki....?
hejrndzwoniłam wlaśnie do British Council i powiedzieli mi, że wyniki bedą najprawdopodobniej 14-16 sierpnia, być może jeden lub dwa dni wczesniej, ale na pewno nie terazrnjesli chodzi o numer kadydata to jest on rzeczywiscie 3 cyfrowy, ten po ukosniku po numerze centrumrntakze wszyscy musimy cierpliwie czekać jeszcze półtora miesiacarnpozdr
dzieki za ważna informacje:) pozdrawiam!!!
hello ja sprawdzilam wyniki o 1 w nocy dzis i ZDALAM wyniki mialy byc 4 no i byly od pierwszych minut 4 ..... oby tak w PL wszystko dzialalo .... no ale teraz ide swietowac!!!!powodzenia
nie ladnie sie tak draznic
Witam.Tzn że wyniki są dostępne juz na brytyjskiej stronie.Mam takie pytanie; czy my tez mamy dostęp do wyników z poziomu tej strony czy musimy czekać na BC.
pzdr
Można je będzie sprawdzić na stronie http://www.britishcouncil.home.pl/exrs/kryterium.php
kiedy?
Wróżką nie jestem :>
chyba masz napisane na gorze ze ktos dzownil do nich i powiedzieli ze wyniki beda kolo 15 sierpnia troszeczke pomysl zanim cos napiszesz
A ten komentarz to do kogo?
ktos dzwonil... ktos w BC powiedzial...
SKORO ZAGRANICA MA JUZ WYNIKI TO JESTEM PRZEKONANY ZE W POLSCE BEDA LADA DZIEN
hej ja zdawala egzamin w edinburghu i dostalam kartke z haslami dostepu do moich wynikow egzaminu i juz je znam, zdalam!!! na certyfikat bede czekac, ale co tam najwazniejszy byl wynik:) czy w innych miastach nie bylo tak samo??
no pisalam ze bylo tak samo ja zdawalam niedaleko londynu i wyniki byly od pierwszej podanej daty
Do Bartka , sam osobiscie dzwonilem do nich powiedzieli ze najwczesniej okolo 15 sierpnia
ja osobiscie mam serdecznie dosc czekania na te wyniki wstretne!!!co chwile sprawdzam.... nic widac musimy jeszcze trosze poczekac, ale mogliby sprezyc sie nieco:)))pozdrawiam wszystkich czekajacych
Wyluzujcie!! Ja teraz pisałem CAE i również czekam na wyniki. Będą one dostępne na www.britishcouncil.home.pl/exrs/kryterium.php w dniach od 14-16 sierpnia w całej Polsce. I będzie Wam potrzebny, do ich sprawdzenia, tylko Wasz candidate number oraz kod waszego ośrodka egzaminacyjnego(np. PL005 - czyli Łódź)!!
Mam pytanko: czy ktoś się może orientuje w jaki sposób przychodzą wyniki egzaminu. Tzn. oczywiste że pocztą ale czy listem poleconym? Bo u mnie w domu w drugiej połowie sierpnia nikogo nie będzie i nikt takiego listu nie odbierze:( Nie wiem co powinnam zrobić?rnPozdrawiam wszystkich czekających z niecierpliwością na wyniki:) Oby były jak najlepsze!!!
pozdro dla wszystkich oczekujących na wyniki , ja też czekam :(
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 418

« 

Zagranica

»

Studia językowe