wyniki FCE lato 2006

Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 418
A ja mam pytanie odnosnie tego wykresu :) Czy jak jest np napisane good to do good zalicza sie to co jest pod tym napisem czy to co jest nad nim, bo dali tam chyba za duzo linijek i nie wiem czy liczyc je od dolu czy od gory :)
BBBBBBBBBBBBBardzo dobrze. czas myśleć o następnym kroczku...
jestem w szoku. mam AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
zdawałam w warszawie.
pozdrawiam wszystkich
jaja jak berety!!!!!!!! 1)zdalam! 2)na B! .... a myslalam ze zawalilam... chyba nie potrafie trzezwo ocenic sytuacji;) ale RADOCHA!!!! chcialabym jeszcze tylko zobaczyc pawidlowe odpowiedzi, bo dalej mnie to meczy;)ps. pozdrawiam Olsztyn
Wlaśnie mam takie pytanko, gdzie można sprawdzić prawdiłowe odpowiedzi do fce lato 2006???
Odpowiedzi będa na stronie http://www.cambridge-efl.org/ ale nie wiem kiedy. Jest tam link support. W General english sa odpowiedzi ale na razie z 2005
Wynik C. Gratulujemy pozytywnego wyniku.rnrnGrade C. Congratulations on your pass grade.rnrnZadowolony jak nie wiem :D
też zdałem na C - cieszę się, że zdałem, ale jednocześnie jestem zły na siebie, bo wiem, że gdybym bardziej się przyłozył to mógłbym miec B lub A - bo najgorsze w tym wszystkim jest to, że miałem mało czasu w ciągu roku, więc "inteligentnie" odkładałem wszystko co związane z FCE na później ( czytaj: próbne testy, powtórzenia) i tak wyszło, że do robienie testów zabrałem się w środku maja, a powtórzenie robiłem sobie w czerwcu tuż przed egzaminem :| A najgorsze jst to, że kiedy w styczniu nic się nie uczyłem to próbny FCE zaliczyłem na 62%, podczas gdy już w czerwcu było to 80%, więc na początku to nawet na A liczyłem , ale jak to w życiu bywa zadecydowały drobne szczzgóły iwszystko to, w czym na egzaminie zrobiłem błedy było w książce tylko ja tego nie doczytałem, a najgorsze jest to, że kilka minut przed oddaniem pozmieniałem dobr odpowiedzi na ZŁE...cóż z jednej strony wszyscy mi mówią, że to dobrze że zdałem, ale ja wiem, żem ogłem napisać to lepiej, tylko jak to zwykle w życiu bywa , niep omyślałem o tym wcześniej..cóż gratuluę szystkim wyników i do zobaczenia na CAE 0 teraz już nie zrobię tego błedu co przy FCE.
czy ktos może podac statystyki z bydgoszczy?
>o robienie testów zabrałem się w środku maja

A ja miesiąc czy 1.5 miesiąca przed egzaminem :>

>kilka minut przed oddaniem pozmieniałem dobr odpowiedzi na ZŁE

Podejrzewam, że to może powiedzieć każdy ;) Niestety kobieca intuicja przy nerwach zawodzi i nie podpowiada mi zawsze dobrych odpowiedzi.

>z jednej strony wszyscy mi mówią, że to dobrze że zdałem

Ja się cieszyłam jak nie wiem co z B, a koleżanka do mnie "to i tak ładnie" jakby to była taka sobie ocena :>

>do zobaczenia na CAE 0 teraz już nie zrobię tego błedu co przy FCE

Ja też i już mam na koncie kilka części testu do CAE.

Pozdrawiam Olsztyniaków!!!
Martunia a masz jakieś testy do CAE albo materiały cokolwiek na kompie?? Jeśli tak to mogłabys mi przesłać na e-maia [email] lub gg(5536290). Strasznie bym ci była wdzięczna. To B na które zdałam teraz (swoja droga jestem strasznie zadowolona i w sumie to lepiej ni8ż A bo pewnie bym spoczęła na laurach) zmotywowało mnie żebym sie bardziej przyłożyła do CAE(a mam zamiar zdawać już za rok). Dzięki za wszystko pozdro:)
..ale sie ciesze - zdałam na 'c'.......qrcze....tak niewiele brakło mi do B;), ale i tak jest z czego sie cieszyc:D teraz nalezy szykowac sie do dalszego etapu....cae:)...Gratuluje wszystkim ktorzy zdali, a tym ktorym sie nie udalo-no coz, nastepnym razem pojdzie wam lepiej:) głowa do góry!!
ja tez jak tylko wroce do Polski to zabieram sie za nauke do cae, juz za roczek planuje zdawac!!!swoja droga jak ja tesknie za domem:)))pozdrawiam serdecznie wszystkich!!!
Na razie robiłam tylko na kursie wakacyjnym, ale ma parę linków. Wyślę Ci na maila bo jak wklejam tutaj to post się nie chce wysłać.
http://www.britishcouncil.home.pl/exrs/kryterium.php wejdzcie na te strone wklikacjcie gdzie zdawalisci i nr kandydata wyniki juz sa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rnrnrnzdałam!!!!!!!!!!!!!1
zdaam na C...a myslalam,ze B zalicze, no ale coz...

pozdro!
jeszcze jestem w szoku ze szczęścia też zdałam !!!! ale strsznie się boję, że w internecie są błędne wyniki i jak przyjdzie pocztą to się rozczaruje tak bardzo się tego boję
ja mam A i też się strasznie boję, że wyniki są błędne na stronie :D
ja mam C i sie boję że sie okaże ze jednak D. Aż strach pomyśleć co by wtedy było.
ja też zdałam!!:D fakt że na C, ale ważne że zdałam;) jak sobie przypomne jak bardzo się denerwowałam... achhh:P lepiej sobie nie przypominać:P ktoś wie może kiedy wyślą wyniki pocztą?!:D pozdrawiam wszystkich;*
ja też zdałam!!:D fakt że na C, ale ważne że zdałam;) jak sobie przypomne jak bardzo się denerwowałam... achhh:P lepiej sobie nie przypominać:P ktoś wie może kiedy wyślą wyniki pocztą?!:D pozdrawiam wszystkich;*
Wynik C. Gratulujemy pozytywnego wyniku.
C!!!! hahaha zdałam :D:D:D
Witam,
ja dopiero dziś sprawdziłem i mam B :):)
Zdałam na C!
Haha przyszły w końcu wyniki w Olsztynie ;-)

Exceptional: Writing, Use of English;
Good: Reading, Listening, Speaking.

Grade: B

A bałam się, że zawaliłam drugą część Writingu, Reading i Speaking :>
2 części exceptional żadnej poniżej good i B??? Dziwne baaardzo Oo Jestem ciekawy, jak poszły mi poszczególne części CAE, ale tego dowiem się po 22. sierpnia dopiero :)

Gratuluję wyniki Marta :)
Dziękuję forumowiczom, którzy mieli cierpliwość poprawiać moje wypracowanka i wyjaśniać gramatykę ;-) To forum mi bardzo pomogło, a poza nim oczywiście moja ostatnia nauczycielka przygotowująca mnie pod kątem Speakingu i Writingu :-)
>Gratuluję wyniki Marta :)

Dziękuję :)

A te wyniki mimo że są przy danym przedziale są na różnej wysokości. Od najniższego w takim razie wygląda to tak: Speaking (ahh ten stres :> ), Listening, Reading, Writing i Use of English na identycznym poziomie.
Wiecie co? Pochwaliłam się na jakich poziomach co zdałam a jak się przyglądam karteczce to nie jestem pewna czy dobrze odczytałam ocenę ze speakingu, bo jest najniżej. Możecie na to zerknąć? http://www.lexy.kom.pl/fce.gif
Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 418

« 

Zagranica

»

Studia językowe