wyniki FCE lato 2006

Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 418
sa wyniki ale zima 2006 !!!!Nie rozumiem dopiero???Przeciez oni powinni znac wyniki już dawno??Może jest błąd na stronie www
Martunia, ja sama tą statystykę stworzyłam ... trochę mi to zajęło
człowieku przeczytaj sobie te forum bo juz wszystko było tłumaczone lub zadzwoń am tak jak inni zrobili bo podobno to tylko błąd
piszemy o tym od godziny 12 ze jest błąd, ale brao za spostrzegawczość :P
Właśnie o tym cały czas piszemy, że na stronie jest błąd ale w ośrodku potwierdzili, że to są dobre wyniki,tzn z letniej sesji a tamten błąd poprawią.
Mam prosbe...czy sa na tym forum osoby,ktore zdawaly egzamin CAE i znaja swoj wynik bezposrednio z centrum (byli i sie dowiedzieli) lub otrzymali go juz poczta i moga potwierdzic,ze wynik na stronie internetowej zgadza im sie z wynikiem,ktory otrzymali?Bardzo prosze o wpisy...
B :) -> pozdrawiam wszystkich
czy taki minimalny blad poprawia sie w 2godz?!i dlaczego w gdansku mowia,ze to sesja zimowa?;(
Bazę uzupełniali w Wawie.
martunia jesli masz racje to bez kitu stawiam ci piwo;)
niechaj tradycyjnym staropolskim okrzykiem YES YES YES! ucieszę się z mojego ślicznego, półokrągłego C. pozdrawiam Wrocław! I do zrobaczenia na edwansie ;]
Jak dzwoniłam do Olsztyna to mówili, że oni nic o tym nie wiedzą, bo wszystko załatwiane jest w Warszawie.
tak,w olsztynie nigdy nic nie wiedza..nic nie powiedza,a poczta wysla pewnie w drugiej polowie sierpnia,dlatego tka bardzo bym chciala zeby to byly te wyniki!pozdrawiam!
SZCZECIN:

A - 18 (5,96%)
B - 77 (25,5%)
C - 141 (46,69%)
D - 30 (9,93%)
E - 36 (11,92%)

X - 9
Z - 4

Nie zdało 21,85%.
Ja zdałem na A. :D
A ja mam C i się bardzo cieszę:) pozdrawiam wszystkich FCEowiczów ze Szczecina!
również jestem ze Szczecina, zdałam na C i baaaaaardzo się cieszę:)
A Ty też jesteś z Olsztyna? :)
tak tez jestem z olsztyna, dlatego zapraszam na piwo jesli to sa prawdziwe wyniki;)
Czesc wszystkim! Ja rowniez zdalam - na "C" - nie bylo to moje pierwsze podejscie do egzaminu wiec tym bardziej sie ciesze...:) Z doswiadczenia wiem,ze trzeba miec kupe szczescie i ...nerwy na wodzy :)Gratuluje wszystkim osobom,ktore zdaly i ... radze sie nie przejmowac tym,ze sie nie stalo.Ja tez kiedys mialam "D" i ... zmotywowalo mnie to do dalszej nauki :)Serdecznie pozdrawiam wszystkich zdajacych w tej sesji!
BOzeeeee ludzieee zdalam :D:D:D MAm C :D:D:D:D
mam bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb :) bez kursu bez korkow........ swietuje... :D
Też zdałam na C. Bardzo się cieszę. Ważne, że zdałam. Przynajmniej tyle kasy nie poszło na marne :P
juz jest summer 2006 :D
tez mam B!!! kurna... jak sie cieszę ;))))) o ja... heh
Gratulacje dla wszystkich! I powodzenia na kolejnych egzaminach albo poprawkach !
teraz juz wiadomo ze to lato a nei zima sami zobaczcie
u mnie bez zmian dalej winter2005
>jesli to sa prawdziwe wyniki;)

A sprawdź teraz ;-) I co dokładnie dostałaś?
Ma ktoś pojęcie czy w liście będa jakieś dokladniejsze informacje? Ile procent i z czego? Bo chyba gdzieś czytałem, że tylko literkę poznamy i nic poza tym... A ja tak z czystej ciekawości bym chciał :) Enyłej, dzisiejsyz dzień sponsoruje literka A i to cieszy :D Pozdrawiam!
ktoś wczesniej pisał na forum że przy bodajze readingu miał napisane "exceptional" więc może przy poszczegolnych czesciach bedą jakies procenty plus komentarz typu "good" - niech wypowiedzą się posiadacze certyfikatów
na tym liscie bedziemy mieli taki wykres slupkowy i kazda czesc bedzie na 1 z 5 chyba poziomow. najwyzszy exeptional, good, boarder line, weak i cos jeszcze. duzo sie nie dowiemy ale zawsze cos.
moglam zle podac jakas nazwe poziomu, ale to mniej wiecej tak wyglada
Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 418

« 

Zagranica

»

Studia językowe