wyniki FCE lato 2006

Temat przeniesiony do archwium.
391-418 z 418
| następna
BBBBB.
speaking jest poniżej good, ale i tak gratuluje swietnego wyniku :)
Ja też mam B, ale totalnie zawaliłam writing... (nie wiem chyba uznali ze nie na temat było moje drugie wypracowanie - mi też sie już na egzaminie nie podobało, ale nie chciało mi sie go drugi raz od początku pisac)

Ja też mam dwa powyżej exceptional: reading (prawie na samej górze) i usa w tym miejscu gdzie ty. Listening mam dosłownie o milimetr poniżej exceptional, a speaking tak w połowie miedzy good a exceptional. Jedyna co mi zawaliło, że A nie dostałam to chyba własnie ten głupi writing. Mam go w połowie między weak a borderline...... Trzeba było jednak napisać jeszcze raz to wypracowanie..... No ale cóż, jestem leniwa to już tak mam :D
wie ktos moze ile czasu ma szkola na powiadomienie zdjacego ze przyszly statements of results? bo widze z wczesniejszych postów ze w olsztynie(tu zdawalem) dzisiaj przyszly i chcialbym sie dowiedziec kiedy moge sie spodziewac info.
to pjona :D:D:D
ja mam pytanie , bo niestety z tego widac ze mam E !!!!!!!jestem tym bardzo zalamana bo dlugo sie ucze anglika i zawsze wszyscy mnie chcwalili ze duzo umiem a na FCE sobie poradze i na pewno zdam.... sama jestem zdruzgotana, nie wiem jak to sie stalo.. dlatego chce poczekac jeszce na list..... kiedy moge go oczekiwac???
bo wyniki ujrzalam juz 10 sierpnia a list ma przyjsc kilka dni po podaniu wynikoww necie..... wiecie cos na ten temat??
do jednych juz przyszly do innych nie, wszystko kwestia szybkosci poczty polskiej ;p
Zadzwoń do szkoły albo ośrodka w swoim mieście, bo to od nich zależy kiedy dostajemy wyniki pocztą.
C udało sie :)
wracam z wakacji ...
wchodzę na neta i ...
ale numer
mam A !! ;D;D
Ale dopoki nie dostanę pocztą potwierdzenia wolę się nie cieszyć ;/ Zawsze jest duża mozliwośc ,że ktos pomylił się przy wproawadzaniu tych wyników;/
pozdrawiam i gratuluje wszystkim
witam w clubie he he
"""C""" :-D Wrocław / grejt grejt :-D zawaliłam reading totaaaaalnie :-P ale przynajmniej nie mam na sumieniu tych 500 zł :-P
Ja też totalnie zawaliłam reading :( beznadziejny był!!! ale dobrze, że choć C :)_
B - ocena w sam raz. Dorotka, nie wiem, czy to może z Tobą siedziałam na słuchaniu i razem zdawałyśmy speaking? Też Wrocław. Asia z Kamiennej Góry. Pozdrawiam. I gratuluję zdanego egzaminu.
Tak to ja :-) Gratuluję pięknego B :-) W peeeełni zasłuzone! Do zobaczenia na CAE kiedyśtam!
a ja nie zdalam...
Czesc! Ja zdalam - na "C" - nie bylo to moje pierwsze podejscie do egzaminu wiec tym bardziej sie ciesze...:) Z doswiadczenia wiem,ze trzeba miec kupe szczescie i ...nerwy na wodzy :)Gratuluje wszystkim osobom,ktore zdaly i ... radze sie nie przejmowac tym,ze sie nie zdalo.Ja tez kiedys mialam "D" i ... zmotywowalo mnie to do dalszej nauki :)Serdecznie pozdrawiam wszystkich zdajacych w tej sesji!
Ja zdalam - na "C" - nie bylo to moje pierwsze podejscie do egzaminu wiec tym bardziej sie ciesze...:) Z doswiadczenia wiem,ze trzeba miec kupe szczescie i ...nerwy na wodzy :)Gratuluje wszystkim osobom,ktore zdaly i ... radze sie nie przejmowac tym,ze sie nie stalo.Ja tez kiedys mialam "D" i ... zmotywowalo mnie to do dalszej nauki :)Serdecznie pozdrawiam wszystkich zdajacych w tej sesji!
Mama pytanko,dostalisci certyfikat polconym..??I jaki to papier,nie mowcie ,ze to taki zwykly,bo za te 500 zl mogli by sie postarac...Zdałam na B,ale wciaz czekam na ten certyfikat,takze ni mowie chop,bo kolo mni nie zdali takze mozna bylo sie latwo pomylic...;/Dopoki nie zobacze nie uwierze,jestem ciekawa jakosci tego papierka..:):PPozdroofka i gratulacje tym co zdali..:)A tym co nie to trudno sie mowi,ten egzamin wedlug mnie ejst glupi,sama nie wiem czemu zdawalam bo w sumie ni daje zbyt wiele,ale jest..:]
listownie przyjdzie do ciebie tylko statements of results na którym będziesz mogła sprawdzić ile za każdą część otrzymałąś na specjalnym wykresie (mniej więcej), a dopiero z tym + dowodem toższamości masz się udać po odbiór właściwego certyfikatu. Sam certyfikat wydrukowany jest na sztywnym papierze.
ja tez (jak sie juz tak wszyscy chwalimy:) sie dopisuje. mam B! i BBardzo dobrze kisses
czy ktoś może mi polecic dobra szkołe angielskiego w Kielcach ?
Najlepiej zapoznaj się z komentarzami na tej stronie https://www.ang.pl/szkoly_jezykowe.php?mid=29
Siemka!! Zdałam na BBBBBBBBBBB!!! Baaardzo się cieszę!! Zdaję tego typu egzamin po raz pierwszy i jestem z siebie baaardzo dumna! Niedługo zacznę przygotowania do CAE bo chcę go zdać równie dobrze, a nawet lepiej, jak się da:D:D:D Pozdrawiam, buziaki:*

p.s. Do osoby, która się pyta o szkoły w Kielcach-sama uczęszczałam do Global Village i jest to jedyna szkoła w Kielcach,która ma ceryfikat PASE. Ale mówiąc między nami-po prostu musisz trafić na dobrych nauczycieli(co nie zawsze się uda) Ale powodzenia!!
tak się zapytam jeszcze-dostaliście już Statements of Results??? Jeśli tak, to napiszcie koniecznie!(z dopiską którego dnia;)
pozdrawiam:*:*
Zdałam, zdałam, zdałam. Na B!!! Oczywiście use of english i speaking to moje pięty Achillesowe:) Ale jestem bardzo zadowolona. Chyba jednak nie sprostam CAE w tym roku:) Pozdrawiam zdających w Poznaniu!!!
Hej, macie już Statement??? a kiedy dotrą do Kielc??? jeśli ktoś wie, czekam na odpowiedź!!
hihi ja żyłam sobie do wczoraj w błogiej nieświadomości ponieważ miałam inne sprawy na głowie m.in. ślub i wczoraj zaczęłam szperać w necie, znalazlam statement of entry, wstukałam nr i co???? E!!!!
Zanim to do mnie dotarło to mój mąż sprawdził jeszcze raz i okazało się, że coś pomyliłam i na szczęście mam C. W każdym razie miałam solidną dawkę adrenaliny:) i tym bardziej się cieszę, że zdałam:)
Pozdrawiam wszystkich
heh, jednak sie udalo, zdalam na C, co zbytnio mnie nie satysfakcjonuje, ale itak ogromnie sie ciesze :D

pzdr dla wszystkich ;*, a szczegolnie dle tych,ktorzy tak samo jak ja przechodzili przez ten test w tym roku ;>
Temat przeniesiony do archwium.
391-418 z 418
| następna

« 

Zagranica

»

Studia językowe