Kto pracował na tej farmie Tofthill Farm

Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 1086
A czy osoba niepełnoletnia może dostać taką pracę ???
Witam ;)
Dostałam propozycję wyjazdu na farmę miedzy 2-10 czerwca,zastanawiam się czy na bank pewne.
jesli ktos ma termin na ten mc i dni prosze o kontakt [gg]
lub num tel 725945932
pozdrawiam ;)
Hej,
Wybieram się na tą farmę w czerwcu, bede tam niby 2 miesiące. Czytając wasze posty mam coraz większe obawy...:O niestety kupiłam już bilet lotniczy- z Krakowa 29czerwiec, więc nie mam wyjścia:/

Zastanawiam się nad kwestią tych wszystkich opłat i zakupów- czy po ich opłacie zostanie mi pieniędzy na powrót:)
a jeszcze kwestia tego podatku od dochodów czy jest on bardzo wysoki i czy podlega zwrotowi????
Piszcie co sądzicie!:)
Czy jest tu ktoś obiektywny, zamierzam wybrać się tam z chłopakiem ale nie jestem przekonana do końca. mam kilka pytań:
Ile godzin się pracuję\
Czy zmieniło się coś w kwestii pryszniców czy dla mężczyzn są dalej wspólne
Ile można zarobić miesięcznie i ile można przy tym odłożyć
PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ
Czyżbyś posądzała kogoś o brak obiektywizmu? :)) proponuje abyś wybrała się bez chłopaka, po co Ci zbędny bagaż? zresztą w ten sposób zarobisz więcej (w sensie - mniej wydasz) :)) Co do godzin, pracuje się tyle ile potrzeba, jak zresztą wszędzie, innej odpowiedzi nie szukaj, bo i tak nie znajdziesz. Z prysznicami to przesadziłaś, jednak zapewne, specjalnie dla Twojego chłopaka wstawią osobną kabinę, być może nawet dostanie specjalne pozwolenie aby myć się w damskim... Bez obrazy, ale ten Twój chłopak, do dupek jakiś, obecna hołota w wojsku nie była, to i gówno wie o życiu, lalusie zasrane. Chce mieć intymność, to niech się w Tayu kąpie, co prawda może go to kosztować, ale będzie sam. Ostatecznie może też jak rumunie w 2008, w spodenkach myli się pod prysznicem... Myślę, że jeżeli chcesz dobrze zarobić, możesz w polsce coś poszukać, np. N.C. Lalamido w Krakowie (św. Katarzyny 4), bardzo miłe miejsce i przyjazna atmosfera, wiem, bo często bywałem :))
wstop1...,buhahahahahahaha rozbroiłeś mnie...,poważnie...,ale tak swoją drogą można było troszkę milej....
Ja wylatuję 31.05 z Krakowa :).

Tak sobie nad tymi waszymi postami myślę i stwierdzam, że większość myśli, że jak się pojedzie za granicę do pracy, to będzie na lajcie i w ogóle... Jednak tak nie jest, jak ktoś jest zmotywowany, ambitny to zarobi pieniądze, ale najważniejsza jest w tym chęć, bo wtedy dobrze się pracuje.
Ja tam nie jadę dla przyjemności, dla zwiedzania, tylko do pracy.
Cześć!
Czy ktoś może wyjeżdża 12 czerwca na farmę??
Ja jadę autokarem z Hrubieszowa.
Jesli ktoś równiez w tym czasie się wybiera autokarem proszę o kontakt [email]
Witaj Tak się składa , ze ja lece z Krakowa 1 czerwca. Czy to osateczny termin Twojego wylotu? zastanawiam sie czy nie mogłabys przebukowac lotu na 1 czerwca. Byłoby nam raźniej. Pozdrawiam Ania
Hej.
Niestety nie dam rady. Po pierwsze lecę z koleżanką, a po drugie już potwierdziłyśmy, że będziemy na farmie 31.05, po południu :)
Witam...
po komentarzach rozumiem ze miejsce jest pewne,spoko ;)
jak bedzie okaże sie na miejscu,myśle że nie wszyscy sie nadają do takiej pracy.
I nie rozumiem skąd te spory....
pozdrawiam wszystkich i spotkamy sie na miejscu PĄCZEK heh ;)
hej sakurra227 , ja też się wybieram na tą farmę 29 czerwca i prawdopodobnie też z Krakowa .. może jakoś się zgadamy .. ? będzie raźniej ..... mój nr [gg]
czy ktoś leci na te farmę 1 czerwca z Krakowa?
Witam wszystkich na początek zaznaczam iż pracowałem już na farmach w Szkocji jak i na tej o której temat, i zastanawia mnie po co ludzie sie pchają w takie miejsca obecnie. To jest naprawdę ciężka praca jeśli nie macie znajomych którzy mogą wam przybliżyć temat to UŻYJCIE WYOBRAŹNI a mianowicie kilka set osób na kilka pryszniców, zimno,(to jest najgorsza możliwie praca) ja miałem farta pierw byłem pickerem, potem na drivera aż wreście do audi gdzie jestem do dziś.

Wiem że bedą mnie atakować co niektórzy ale oni zdają sobie sprawę o czym mówię po prostu. Czy znacie firmę w której jest dobrze a dodatkowo jest ogromna rotacja ludzi? Ja nie
Więcej jak 70% z przyjezdnych chce uciekać lecz........po fakcie siedzą

Byłem,widziałem miałem cel i teraz ostrzegam pomyślcie kilka razy
a ile faktycznie można tam miesięcznie zarobić??
ciężko określić zarobki miesięcznie tym bardziej przy akordzie a farma to najczystsza forma takiej pracy. Nie wież gdy mówią ze zbierasz na godziny bzdura, może tylko na początku gdy mało jest owoców.
a tak średnio, jak Ty byłeś to ile można było zarobić??
to powiem inaczej na byłem najdłużej na jednej farmie 4,5miesiaca i wyszło mi na czystko 16tysiecy oczywiście sie dobrze ubrałem itd. Ale ja byłem krótko pickerem potem głównie jeździłem powiem tak że osoby które wyłącznie tylko zbierały to narzekały bo na dłuższy czas jest to dość mecząca praca za kiepskie pieniądze.
ok, dzięki wielkie za informacje.
siema ktoś się wybiera może na tą farmę w najbliższym czasie? Tak się składa,że startuje tam wspólnie z kolegą 12-tego czerwca z Kielc autobusikiem, ktoś w temacie ?
oczywiście stewart of tayside
Witam tez wybieram sie w Czerwcu na tą farme i mieszkam niedaleko Kielc to moje gg mam kilka pytań
[gg] ;p
Chciałam się dowiedzieć czy prace na stewarts of tayside załatwiliście sobie przez agencje czy jakoś na własną ręke? ;)
dałem ogłoszenie i mi odpisali, nie przez agencje... ;)
Sami tobie odpisali to podejrzane ;p
na jakim portalu dałeś ogłoszenie?
[gg] tam mnie złap ;)
Czy jest ktoś na tym forum co już jest na tej farmie. Może zdradziłby jakie są warunki na farmie w tym roku, poprawiło się coś od ostatniego sezonu czy raczej pogorszyło? Dzięki z góry za informacje.
a jedzie ktos w wakacje tego roku 1 lipca z krakowa najlepiej ale nie tylko??:) piszcie na [gg] jak ktos sie wybiera:)
Hej:) ja tam lecę 29 czerwiec z Krakowa ze znajomymi:D pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 1086

»

Studia językowe