UKKNJA UW kto sie dostał i chciał sie dostać

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 136
poprzednia |
hej! dziś dowiedziałam się, ze dostalam sie do UKKNJA UW.
Nie ukrywam, że sie ciesze. Lista przesunela się o wiele wiecej sób niż myślałam.
Kto jeszcze sie dostal! Wpisujcie sie! Moze w paźdzerniku bedziemy w tej samej grupie :):)
widocznie wszyscy już na wakacjach...:)
oj nie wszyscy ;)) a ja się też dostałam :)) wprawdzie mym największym marzeniem było piętro wyżej, ale, któż to wie, może UKKNJA okaże się lepszym wyborem :)) w październiku się zapewne spotkamy :)) ba! już na dniach adaptacyjnych pod koniec września :))) na forum jest jeszcze 'zraz'..on też się dostał na UKKNJA, ale pewnie teraz na wakacjach wypoczywa :))
a może tak, w razie czego, wymienimy się nr GG?
mój to 3[tel]:))

pozdrawiam :))
fajnie, że ktoś się odezwał :)
mój [gg]
hmm...tylko jakoś wyjątkowo mało nas ;)) trzy osoby to rzeczywiście tłok straszliwy ;))
Zraz żyje, pozdrawia z Warszawy, bo wyjechać musial w celu dostarczenia papierów na UKKNJA. Odezwę się jak już wrócę do domu :)
A, i oczywiscie jak Carrie moim intended target byla filologia, ale sprobujemy za rok :)
po co zraz?
hej! (do zraza i carrie)
skoro tak Wam zależy na anglistyce, to może jescze nie wszytsko stracone? Może część ludzi zrezygnuje? Skoro oboje dostaliście do kolegium od razu (a nie z listy rezerwowej), to pewnie macie wysokie punktacje. Listy naprawde mogą się jeszcze przesunąć! Szanse mają nawet ci z 400 miejsca!

Pozdrawiam

PS. Nie słyszeliście może o jakimś obozie adaptacyjnym? Chętnie bym pojechała.
hello :))

a ja zaczęłam się naprawdę cieszyć z UKKNJA :)) dziś nawet będąc w Wawie, specjalnie zahaczyłam o wydział, by sobie go nieco zwiedzić :)) wierzę, że będzie bardzo sympatycznie :))) może po roku obsesja na punkcie anglistyki minie mi bezpowrotnie? ;)) któż to wie ;))

a o obozach adaptacyjnych nic nie wiem, niestety :((
ale...koło 15.09 mają nam listy informacyjne wysyłać pocztą, więc może wtedy coś o przedakademickich atrakcjach napiszą :)))

P.S. Kamila, jesteś ze stolicy, tudzież okolic? :))

Zdazylam juz zlozyc dokumenty na dzienne unkkja, ale dzis przyjeli mnie jednak na dzienna anglistyke UW, wiec ide 4 sierpnia do komisji rekrutacyjnej kolegium wycofac dokumenty. A to oznacza, ze lista w kolegium przesunie sie co najmniej o jedno miejsce, wiec zycze powodzenia na studiach osobie, ktora wskoczy na moje miejsce.
nie udalo sie z dziennymi na ukknja, wiec jestem na wieczorowych. program w sumie identyczny tyle wfu nie ma;) mam nadzieje ze jak dobrze bede wkuwac to da rade przeniesc sie na dzienne pozniej:)
Hej.Mi również nie udało się dostać na dzienne i idę na wieczorowe.Mam takie same plany jak Ty ( intensywna nauka i może uda się przenieść na dzienne ).W-Fu też będzie mi brakowało.Wiecie może czy zajęcia studentów wieczorowych będą się odbywały razem ze studentami dziennymi czy oddzielnie?
hmm nie mam pojecia ale przypuszczam ze niektore wyklady beda wspolne. rozmiawialam z pania z rekrutacji i powiedziala m i ze wieczorowe odbywaja sie w miare wczesnie wiec nie ma mowy o jakiejs pracy czy cos.mimo wszystko mam nadzieje ze bedzie ok no i dam rade:)
Ja dostalam się do kolegium od razu,ale dzień po tym jak zlożylam tam papiery okazalo sie moge wejść listy rezerwowj na dzienną anglistykę.Po rozważeniu wszystkich'za'i 'przeciw'zdecydowałam sie zostać na UKKNJA,bo słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat poziomu nauczania . Mam nadzieję że sie nie zawiodę .
wybrałaś UKKNJA? hmm...to może ja niepotrzebnie tak ubóstawiam anglistykę ;)) wprawdzie nie słyszałam wielu opinii o Kolegium, ale, jak widzę, jeśli już się trafiają, to są raczej pochlebne :))

w takim razie, do zobaczenia pod koniec września :))

pozdrawiam przyszłych studentów z III piętra na NŚ 4 :)))
hej! co to jest ten poczatek "UK"knjo? i gratuluje wszystkim ktorzy sie dostali:)
Uniwersyteckie Kolegium Kształcenia Nauczycieli Języka Angielskiego
hej :))

całość oznacza: Uniwersyteckie Kolegium Kształcenia Nauczycieli Języków Obcych i Edukacji Europejskiej :))

ech, mogliby nieco skrócić tę nazwę, bo ciężko ją zapamiętać ;))

o! spóźniłam się o całe 2 minuty ;))
dzieki za wszystkie 2 odpowiedzi:) rzeczywisce - nazwa dlugaaaa :) a juz dziewczyny znacie program studiow??? zadowolone?
a nie ma za co ;)) trzeba promować swoją przyszłą uczelnię ;))
a program studiów, jeśli Cię interesuje, jest na stronie Kolegium, wprawdzie z poprzedniego roku, ale znając życie, nie zmieni się zbytnio, jeśli w ogóle ;))
a czy zadowolona jestem? hmm...to się okaże ;))

czyżbyś się do Collegu wybierała?

podam Ci link, jakbyś chciała na właśne oczy zobaczyć program studiów ;))
http://www.cnkjo.uw.edu.pl/cnkjo/uknja/prog45/prog.html
hej! no ja juz sie tam nie wybieram:) jestem obecnie na 3roku anglistyki na UJ! ale swego czasu myslalam o UW ale stwierdzialmze daleko! ale slyszalam,ze kolegium tam jest ok!
a na stronke chetnie zajrze:)
:) no to Cię odmłodziłam ;)) gratuluję anglistyki :)) ja też początkowo celował w piętro wyżej, ale niestety, w tym roku los mi nie sprzyjał ;)) może to nawet i lepiej, jak widzę, dużo osób pochlebnie wyraża się o Kolegium, więc może jednak dobrze trafiłam :))
a nie myślałaś nigdy o anglistyce UW?
szczerze, to jakbym mieszkała w Krakowie (bo zakładam, że mieszkasz ;)), to też nie chciałoby mi się ruszać do stolicy ;))

pozdrawiam!
ze mna bylo tak,ze zawsze marzylam zeby studiowac w krakowie! jednak nawet zastanawialam sie nas warszawa ale stwierdzialm,ze tam high life i moze wyscig szczurow:) noi ze jednak wole byc blizej domu1

teraz mieszkam w kraku i jest super! a studia tez ok:) no wasze kolegium jest podobno dobre, bo to w krakowie na uj jest okropnie niski poziom!
hej, a tu studentka II roku UKKNJA :-), potwierdzam - Kolegium nie tylko ma dobry poziom, ale trzeba ostro brać się do roboty, żeby sobie poradzić! Jest tu duża część programu anglistyki plus przedmioty specjalistyczne - metodyka itp. Zdecydowana większość tych, którzy przebrnęli przez pierwszy rok decyduje się na pozostanie w Kolegium i rezygnuje z egzaminów na anglistykę. Gratuluję i trzymam kciuki
a zdarzaja sie osoby studiujace rownoczesnie w kolegium i na anglistyce?czy takie rozwiazanie ma wlasciwie sens?jedyna niepokojaca strona studiow w kolegium jest fakt ze uzupelniajace sie w systemie zaocznym co niezbyt mi odpowiada...
ale sa tez gdzieniegdzie uzupelniajace dzienne! np. u nas! natomiast studiowanie obu naraz jest kompletnie bez sensu! to jest to samo tylko w innym wymiarze godzin i innym nacisku na poszczegolne rzeczy:) pozdrawiam i ide spac!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 136
poprzednia |

« 

Studia językowe

»

CAE - sesja letnia 2005