UKKNJA UW kto sie dostał i chciał sie dostać

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 136
jeszcze nie, ale mają jeszcze 10 dni...
wam tez nie chodzi forum ukknja?
tak, niestety z tego co slyszalam padl serwer czy jakos tak :( ale moze byc nowe na innym serwerze z tym ze nie bedzie starych postow :(
spoko loko juz wszystko dziala :) i stare posty tez sa :) wiec zapraszam :)
hmm... czekam czekam czekam na ten list i sie chyba nie doczekam. znowu sobie w kulki lecą :/
jeszcze maja czas :) tzn jesli chodzi o ten list z informacja o dniach adaptacyjnych :)
noo został im tylko tydzień ;) powinno przyjść na dniach, a ja jestem strasznie niecierpliwa ;) pozdrawiam!
spoko spoko teraz po zlozeniu papierkow to juz luzik :) pozdrawiam :)
witam, mam pytanie do kogos, kto moze rozumie to co napisano na irku:

Kandydaci z listy REZERWOWEJ z dn. 07.09.2005 mogą nadal ubiegać się o miejsce na studiach w UKKNJA UW w miarę zwalniania się miejsc na poszczególnych listach na studia: dzienne, wieczorowe i zaoczne.

ubuegac sie znaczy nadal czekac?czy moze zazwonic, przyjechac na nowy swiat i zglosic swoja chec na ewentualne studia?
ubiegac czyli czekac a to znaczy ze nie wszystkie osoby przyjete z obecnej listy rezerwowej doniosa papiery czyli 'zwolnia sie miejsca' i wskacza kolejne osoby :) a jeszcze wszystko mozliwe choc martwi mnie aktualna lista przyjetych a scislej jej koncowka...
anybody who got d letter ?
coz i didnt.
hope i will b soon,they still hav 2 days
Ehhh jak ktoś coś będzie wiedział na temat dni adaptacyjnych to mógłby tu napisać? Grrr... nie wiem kiedy mam jechać do Warszawy :P
oto wypowiedz manii moderatorki forum UKKNJA mam nadzieje ze nie skrobnie mnie za prawa autorskie ;P :

"witam, witam :)
listy juz niebawem zostana wyslane!

27ego zarezerwujcie sobie na wszelkie szkolenia przeciwpozarowe, bhp, inauguracje itd. prawdopodobnie wszystko zacznie sie ok godziny 9 a zakonczy w okolicach 14-15.
potem 28ego lub 29ego (bedzie podzial na grupy) bedzie szkolenie w naszej malej bibliotece- nie wiadomo jeszcze o ktorej godzinie, ale jakos z rana z tego co pamietam z zeszlego roku. a jesli chodzi o szkolenie BUWu to ma byc internetowe- farciarze :P

no i to tyle chyba :)"

narazie wiemy tyle
dzieki :)
cholery jedne no, mialo bys 15 i nie ma,i zapewne jutro tez nie bedzie bo do16tego donosza dokumenty jeszcze jedna tura wiec pewnie beda chcieli wyslac razem. ehh dzieki za info Varyatka ale wolalabym juz dostac moja koperte;) przynajmniej bylabym juz pewna bo poki co to z wawy nie jestem i tez musze sobie jakos czas rozplanowac na przeprowadzke itepe.
nms :) rozumiem Cie - ja wprowadzam sie za tydzien :)
jol jol nudzi mnie juz to czekanie na list :)
mam nadzieję, że tego listu nie wyślą w piątek :|
dowiedzialam sie, ze listy zostaly wyslane wczoraj, wiec juz niedlugo dotrą :))
hej,ja dostalam dzis swoj list (nareszcie) i nie wiem,moze ktos mnie oswieci bo jednej rzeczy nie lapie: 28.10 o 13 szkolenie bibioteczne w ukknja, i na dole jest jeszcze napisane ze szkolenie ma charakter lektroniczny i testy zdjemy na kompie, tyle ze nie rowumiem- czy w bibliotece siedzimy przed kompami czy tez szkolenie swoja droga a przed kompem to kazdy w swoim zakresie. ehh nie wiem czy ktos mnie zrozumial ale czekam na odpowiedz:) ciao
kutwa jasna mac! ja jeszcze nie dostalam a przeprowadzam sie za godzine do wawy i to cholerstwo przyjdzie na moj stary adres zamieszkania wrrrrrrrrrr co jest tam napisane w tym liscie? prosze powiedzcie :)
juz pisze:)

27 wrzesnia stary buw
godz. 9. szkolenie przeciwpozarowe
godz. 10- inauguracja: spotkanie z dyrekcja, slubowanie ,wreczenie indeksow najlepszym w postepowaniu rekrut., i jakis recital
godz. 12 informacje sekretariatu, (plany zajec, podzialy na grupy, wreczenie indeksow (4zl),legitymacji-5zl i ksiazeczek zdrowia.)
godz. 13- szkolenie bhp

28 wrzesnia, biblioteka ukknja
godz. 13- szkolenie (potwierdzone windeksie,ktory jest warunkiem zaliczenia roku)

3 pazdziernik- rozpoczenie zajec

a na dole takie cos: szkolenie buw odbedzie sie droga elektroniczna, informacje na buw.uw.edu .pl

uff to na tyle:)
ps. jestem mega wqrzona! widzicie te szkolenia naprzenne na irk.uw.edu.pl na dziennych??? gdzie o tym bylo wspomniane?! ja mam 66 55 i jestem na wieczorowych,gdybym, tylko wiedziala ze mozna napisac podanie o szkolenie naprzemienne...:(( a tak musze placic
to nie fair!!!
ups- nie szkolenie naprzemienne tylko STUDIA PRZMIENNE :) ide spac bo widze ze juz powinnam:)
Mam pytanie bo ani listu ani informacji nie dostałam czy zaoczni tez maja teszkolenia????:)
tak,wszyscy studenci 1wszego roku maja byc na tych dniach
Dzięki:)
Co to są studia przemienne?
no kochani przyznajemy sie do grup :)
ja jestem w pierwszej :)
a coz to? czyzbyscie porzucili siec dla realu? :P
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 136

« 

Studia językowe

»

CAE - sesja letnia 2005