UKKNJA UW kto sie dostał i chciał sie dostać

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 136
wiem ze narzekam ale kurcze skoro napisali 23 to powinni sie postarac... a dla ludzi z listy rezerwowej ktorzy moga sie dowiedziec o dalszych swoich losach tylko z netu to naprawde stresujace... dlatego tez dziekuje serdecznie Starlajcikowi :) gdyby nie ona to dzis nie mialabym juz paznokci :P pozdrawiasy :)
Ciekawe czy do poniedzialku dadza:) Jak nie to nikt sie nie dostanie kot nie ma kogos w wawie. A dokumenty 29 - 21 od 10 do 12:)
jedyna opcja to dzwonic
no ale czy pani z sekretariatu zejdzie z fotela na 3 p i zejdzie na parter zeby sprawdzic czy sie ktos dostal? :) te dokumenty to napewno 29-30? bo jak nie zaniose w terminie i mnie nie wezma to bede troszke zly:)
slyszalam ze dokumenty 29 i 31 a nie 29-31 :)
jest dokładnie tak jak mówisz, dokumenty należy składać 29 i 31 w godz. 10-12 :)
a swoją drogą, to czy im naprawdę jest tak trudno dać te listy do internetu? :[
Dzwonilem teraz i list nie ma. Jest jakas awaria w firmie ktora umieszcza listy w necie. Trzeba zadzwonic, podac typ studiow, liczbe punktow, imie nazwisko i pesel. Wtedy pani szelesci kartkami i mowi czy sie dostalo.
BTW wie ktos moze jak wyglada WF w Kolegium?
wypowiedź z forum UKKNJA:

'co do wuefu - trzeba zaliczyc dwa semestry,zetonow masz na cale 3 latka kolegium...niestety plan najczesciej podaja jakis czas po rozpoczeciu zapisow na wuefy,takze moze byc kupa z dobraniem sobie godzinki/miejsca...'

pozdrawiam :)
kochani moi :) teraz juz spokojna chcialam sie przywitac z kolegialna bracia :) hihi gdyby ktos chcial sie zapoznac zostawiam nr [gg] :) pozdroweczki :)
THX ale nie o to mi troszke chodzilo:) BTW co to są żetony i jakie maja zastosowanie. I jakie ja zajecia z WFu? Czy mozna sobie wybrac co sie robi? Czy mozna chodzic na silownie bo to mnie najbardziej interesuje.
nulca - zalogowana jako annajot :P

nie wiem co to są te żetony i w ogóle, na forum ukknja też pytałam o wf, ale dostałam taką właśnie odpowiedź. Podejrzewam, że na siłownię można chodzić, zresztą, przekonamy się za jakiś czas ;)

pozdrawiam!
Proponuje zadeklarowanie sie osob ktore sie dostaly na ostatnia liste czy potwierdzaja chec studiowania na kolegium. Rozumiem tych ktorzy maja 71,49 i czekaja zeby zwolnilo chociaz 1 miejsce.
Moze ktos sie dostal gdzie indziej i nie chce blokowac miejsca oczekujacym.

Ja nie zrezygnuje na 100%.
żetony to jakby pieniazki ktorymi wirtualnie placisz za lektoraty i wf logujac sie na te zajecia przez net zdaje sie dostajesz 120 na wf i 240 na jezyki ale na wf ponoc da sie wyzebrac u prorektora wiecej;) ogolnie z wfem jest luz bo w AZS UW mozesz trenowac praktycznie co chcesz za grosze a co do takiego zwyklego obowiazkowego wfu to takie badziewne rzeczy typu aerobik sa za darmo ale jak juz np. chcesz aikido to chyba 60 zl/mies tenis 120 zl /mis silka jest na 100% ale nie wiem czy platna najlepiej wejdzcie na www.azs.uw.edu.pl pozdro i milego bycia nauczycielem w przyszlosc, studiow itd:)
upewnilam sie na wf masz 180 zetonow hm semestr lektoratow 2 razy w tyg to 60 zetonow czyli wf chyba tak samo "kosztuje" pozdro
a i silownia jest bezplatna TZN PLACISZ TYLKO WIRTUALNIE ZETONAMI
Wielkie dzieki. Wlasnie o taka rzetelna odpowiedz mi chodzilo, bo na forum ukknja nie moglem sie doprosic o odpowiedz. Teraz juz wszystko wiem i czekam na pazdziernik. Pozdro S600 :)
ja tez nie zrezygnuje na 100% :)
Starlajcik spieszy donieść, że również nie zrezygnuje ze studiów w UKKNJA UW:] Teczka z papierami spoczywa już na biurku, tylko podania z IRK brakuje - dlaczego nie działa drukarka?;) Ale do jutra - zadziała;) Pozdrawiam cieplutko!:)
no przyznawac sie kto dzis byl papierki zawiesc? :) jakas taka kolejka sie zrobila gdy przybylam :) zastanawialam sie patrzac na tych ludzi ilu z nich bedzie w mojej grupie i czy przypadkiem to nie ktores z Was diabolki ;P
Byłam, stałam w kolejce i przyjęto moje papierki:] A gdybyś przypadkiem na korytarzu lub schodach minęła się z długowłosą (kucyk) panną w granatowej sukience - z białym ukwieceniem:D - to... spotkałaś Starlajcika:D :D :D Pozdrawiam!!!:)))
a wiesz ze jakas dziewczyna w kucyku minela mnie na schodach :P ale nie przyjrzalam sie w co byla ubrana ja mialam na sobie bojowki moro ;P
no prosze, :) jak to sie mój wątek rozbudowal :)

Jak sądzicie - ile zrobią grup skoro jest 136 przyjętych osób? 6 po 23-22 czy 5 po 27? A podzielą nas chyba alfabetycznie, jak sądzicie? Jakby co ja mam nazwisko na W. (55-a na liście)

pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia we wrześniu.
ja bym wolala, żeby było 6 po 22-23 ;) no ale przekonamy się już niedlugo :D
pozdrawiam!
a moze losta przyjetych jeszcze sie powiekszy? :) bo wrocic do pierwotnej liczby miejsc nie moga ale kto wie co bedzie po ogloszeniu kolejnych list tzn ile ludzi doniesie papierki :)
bedzie napewno 5 grup ale luz my startowalismy w 28 osob a po 1 semestrze ostalo sie nas 22 teraz jest juz chyba 20 no a sesja poprawkowa dopiero przed nami ,,,ogolnie nasz rok zaczal w jakies 137 osob(dzienne) a teraz jest bodajze 104 niestety odpadaj glownie chlopcy;) ale nie stresujcie sie to nie jest tak ze strasznie wywalaja poprostu duzo osob nie daje sobie rady bo np ma 2 kierunek i myslalo ze to beda darmowe korki z anglika a sie okazuje ,ze jest jeszcze masa innych rzeczy...
a kto z Was będzie mieszkał w akademiku? :)
hihi zero akademikow :P mieszkanko z chlopakiem i przyjaciolmi to dopiero jest wypas :) i na szczescie niedrogo :)
siema sluchajcie jesli ktos jest z wawy i by wiedzial jak bardzo przesunela sie lista to bede wdzieczna.dzwonilam ostatnio i mi powiedzieli ze planuje sie jeszcze jedne przesuniecie. dla mnie to wazne bo mi sie nie udalo a niewiele zabraklo. na internet nie ma co liczyc bo jak zwykle bedzie wielkie opoznienie
oo sorry- weszlam najpierw na ang.pl bedac pewna ze list nie ma a tu sa;)
pozdrawiam
dostał już ktoś plan dni adaptacyjnych? :)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 136

« 

Studia językowe

»

CAE - sesja letnia 2005