opinie o WSJO w Poznaniu

Temat przeniesiony do archwium.
91-99 z 99
| następna
My jesteśmy klientami w kapitalistycznej Unii Europejskiej, płacimy i wymagamy
Nadajesz sie Pan na wykładowce we WSJO, imponuje mi Pański wysoki poziom (chamstwa). Masz Pan pracę jako nauczyciel PNJA. Zgłoś się Pan w moim biurze.
Mądra Pani jest, ale ci wykładowcy z UAM tak opanowali WSJO i chca narzucać swoje warunki, świetnie się czują w roli bogów
W tym roku sytuacja się powtórzyła, znowu wielkie problemy w ostatnim semestrze. Ot taki sposób na zarabianie pieniędzy na ludzkiej krzywdzie.
Drogi/a Józwo Butrym serdecznie zapraszam do pracy w naszym salonie, szukamy właśnie kogoś takiego jak Ty
Bo profesor Fisiak teraz założył swoją szkołę, nazywa się Hitler Jugend czy jakoś tak
Ja p....ole co za skończony DEBIL z Ciebie! Nienawidze takich cholernych zafajdanych przemądrzałych ludzi! Wyrzucić tego durnia stąd. Spieprzaj do WSJO i poczuj na własnej skórze jaka to kretyńska szkoła!!!!!!!!!!!!!!
czemu nikt nie pisze na temat programu 2+2 na wsjo. faktycznie studenci wyjezdzaja do Luton po dwohc latach i tam kontynuuja edukacje czy jest to bujda na resorach? jesli jest ktos takowy prosze o kontakt. [email]
Widzę, że tutaj wszyscy mówią o WSJO. Szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam. Otóż poszłam na japonistykę, ale okazuje się, że jest ciężko... Pismo to w ogóle wkuwajcie sami ile się da i kit z wami... co do gramatyki to gostek jest genialny, ale niestety z komunikacji babka z nami prawie w ogóle nie ćwiczy. Dno. Czuję się jakbym zmarnowała cały semestr.
I tu sprawa..

Nie mogę nigdzie znaleźć... Jeśli chcę w trakcie 1 semestru zrezygnować.. pod jego koniec właściwie to coś płacę? Jeśli tak to ktoś wie ile?
I drugie pytanie... jak znam życie nie zwracają kasy gdy ktoś z góry zapłacił za cały rok? -.-

Moje [gg] [tel]proszę jak ktoś coś wie, to niech się odezwie.
Będę tu zaglądać.
Temat przeniesiony do archwium.
91-99 z 99
| następna

« 

Pomoc językowa