finansowa pomoc z uni lub rzadu angielskiego

Temat przeniesiony do archwium.
121-126 z 126
| następna
Eh malo co brakowalo a zawalilabym termin na pozyczke. Byl do 31 maja, jak sie okazalo i w ostatniej chwili udalo mi sie wyslac. Teraz poluje na SAAS..
huurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraa !!!! wlasnie odebralam wyniki z toefla i na 120 mam 104 !!!! w Glasgow chca 92, birmingham 93, wiec i´m in ;p najwiecej mialam ze speaking i writing. napiszcie co u was :)
moje gratualcje :) powodzenia na studiach jesli sie dostalas :) w kazdym razie ja przegapialma swoj termin odpoweidzi na oferty mialam do 5 odpowiedziec ale nie mialam neta zeby odpowiedziec i teraz lipa :( i teraz bede probowac za rok ale zobaczyy jak to bedzie i jak sie wszystko potoczy
Nie no jeszcze sie nie dostalam :). Czekam na wyniki matury. Ale nawet jesli nie, to i tak pojade, troche popracuje i startuje za rok. Kurcze szkoda z tymi odpowiedziami, malo czasu jest na nie... Generalnie to zycze powodzenia, gdziekolwiek bedziesz :*
Siemka, zastanawiam się nad studiami w Anglii i mam jedno pytanie.
Jak będę studiował, to będę ubiegał się o pożyczkę.

Jeśli ją otrzymam, czyli 3 tys f na rok, a czesne za studia będą mniejsze niż 3 tys f, to czy resztę pinieniędzy mogę np inwestować?

Czytałem, że kasa jest przelewana na moje konto angielskie, z koleji na stronie
http://www.swift.edu.pl./fin2006.htm jest napisane, ze na konto uczelni w moim imieniu.
Z tego co wiem to nie heh :) Dostaniesz tyle, ile będzie wynosilo czesne i tylko tyle. 3 tys. i coś tam Ł to kwota MAXYMALNA, jaką możesz dostać.

pozdr
Temat przeniesiony do archwium.
121-126 z 126
| następna