Profi lingua to dno

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 150
| następna
Nie wiem czy mi by sie chcialo tyle czasu poswiecic na wymyslanie ludziom bedac na pozycji sekretarki... No i mam wrazenie z owych wypowiedzi ze sekretarka to to nie jest... Ale moze za duzo sie naczytalam wypowiedzi typu "a u nas w USA" na roznych forach :-)))))))
"Co wy , Gęsi możecie wiedzieć!? To lepiej dla Szkoly , że ta garstka osob niezadowolonych opuściła jej mury , bo musieliście bardzo zaniżać poziom." Pomijajac tresc - ktos kto sie uczyl maszynopisania lub mial do czynienia z pisaniem urzedowych pism (co raczej wchodzi w zakres obowiazkow sekretarki) bedzie wiedzial ze osoba taka niezbyt zna sie na owej sztuce...
Fakt. Przypomina to osobę z kwalifikacjami budowlańca;) Bez urazy dla budowlańców oczywiście! A tak swoją drogą to byłoby to perfidne: zawiedziony słuchacz podszywa się pod pracownika, bo w ten sposób odegra się na szkole lepiej, niż gdyby otwarcie skrytykował. Ciekawe...
I jaka konsekwentna w działaniu!
Teraz takie czasy ze czesto spotkasz budowlanca co bedzie pieknie nadawac sie na sekretarke... Swoja droga w NZ gdzie obecnie mieszkam czesto tak zwany "fizol" jest bardziej oswiecona jednostka jak gosciu po studiach... No ale poziom studiow zostawia tu wiele do zyczenia :-)
Może kiedyś odwiedzę NZ i się przekonam;) Ale na razie może wreszcie skończę własne studia tu, w Polsce:) Pozdrawiam i do usłyszenia (przeczytania).
studiuj studiuj, jak to niektorzy powiadaja - zaszkodzic nie zaszkodzi a moze pomoze :-)))))))))
Tak jej wypowiedzi nie trzeba juz nawet komentowac, swiadcza o tym jaki jest poziom intelektualny (i nie tylko) pracownikow P-L. ;-) Jedyne co pozostaje to wspolczuc...
Prowokacja? Podszywanie się ? Kolejna Gęś to chyba Ty, kasiul. Przecież założyliście tyle wątków o Profi Lingua właśnie po to, żeby zrobić Szkole krecią robotę. Poza tym nie ubliżąm nikomy. gdybys byla taka spostrzegawcza i potrafiła dobrze czytac doszłabyś do wniosku ,że krytyczne uwagi na temat Profi piszą ze dwie , trzy osoby używając róznych nikow. Ja jedynie staję w jej obronie jako lojalny pracownik w oparciu o obiektywne zdanie na temat Profi jako Szkoly jezykowej. Z resztą co mnie obchodzi za kogo Ty mnie masz- sekretarkę , czy tez prowokatorke. Sama sugestia z Twojej strony to szaleństwo nie pozbawione metody. Trzeba przeciez pokazac pozostalym , jaka to Ty jestes mądra i nieomylne. Faktycznie- pomyslą. Słusznie jej nadali wyróżnienie. Jaka to spostrzegawcza osoba. Poza tym zrozumcie proszę,że używając określeń typu "gąska, meda" nie robię tego jako pracownica Szkoły- lECZ ZUPELNIE PRYWATNIE i mam do tego prawo. A ty kochana skoro nawiązałaś do tematu budowlanego to ja tez pozwolę się odnieść do tej branży. Jesteś tym co powstaje po zmieszaniu blondynki z cementem -PUSTAK!! I proponuje Ci zebys dokladnie przeczytala moje posty dotyczące Szkoly i te ktore wpisuja inni,Szmato.
Zgadzam sie, ze poziom tej sekretarki jest ponizej parkietu, ale mialam tez stycznosc z tymi panienkami i intelegencja one nie grzesza! Uprzejmoscia jeszcze bardziej, tak wiec moge sobie wyobrazic, ze wpisuje to jakas sekretareczka z jednej z filii p-l. Rzeczywiscie wpisy te swiadcza o poziome intelektualnym szkoly, po czesci tez lektorow, a i nowych kursantow raczej szkole nie dadza!
Ok dyskutowac z toba nie bede - jakoze nie ja tobie nie ublizylam - jakos nie uzywam epitetow w stosunku do twojej osoby... A co do twojej ostatniej wypowiedzi - prosze bardzo - cyatacik - Poza tym nie ubliżąm nikomy. - Nie no wcale tylko fajnie ze zwracasz sie do mnie per "szmato" i "pustak"... Wiec nie bede sie znizac do takiego poziomu i czesc... A reszcie proponuje zakonczyc temat pt Profi Lingua jako ze wszystkie argumenty za i przeciw byly juz chyba podane i wiecej do dyskucji sie nie wnosi poza wzajemnym obrazaniem sie, ktore do niczego nie prowadzi...
napiałam tylko do tych , ktorych rzeczywiscie uważam za gąski a Tobie napisałam ,że jesteś pustak- BO JESTES. Gdybym komuś naublizala bezzasadnie od roznych tam (..), to byloby co innego. Jak Ci mialam zasugerowac inaczej "weż pomyśl troszkę nim sie rozpiszesz , Gąsko!" Przeciez jesteś na to za tępa. I nie pisze tego wcale sekretarka, lecz osoba, ktora na tym forum bierze udzial tak samo jak ty- ZUPELNIE PRYWATNIE.Mam prawo chyba być teraz sobą a nie sekretarka w pracy. Zapewniam Was ,że kiedy jestem w Sekretariacie trzymam się obowiązujacych mnie norm zachowania wzgledem klienta. Kultura, pomoc ( o ile potzrebna) rada, INFORMACJA!! Ale co ty mozesz wiedziec o tym. Kiedys pisalas ,że tam w N Z masz w nosie Polakow, wysmiewasz budowlancow. Ciekawe co Twoj ojciec i twoja matka robili. Na pewno sama inteligencja.
> jakoze nie ja tobie nie ublizylam -
>jakos nie uzywam epitetow

Tak- mnie zarzuca nieudolność w pisaniu. Ot sama "wirtuoz klawiatury"
I jak Ci mozna inaczej napisac jak Scierka?
Kochana zastanow sie co piszesz. Jakos nie nazywam ciebie scierka, pustakiem itp itd i bardzo prosze nie obrazaj moich rodzicow, bo ja do twoich sie nie czepiam. Jesli jestes profesjonalistka a pracy to i ok - chwala ci za to. Ale czasem dobrze by bylo jakbys pomyslala nad tym co tu wypisujesz. A Polakow w NZ mam w nosie w ogole z pewnych osobistych wzgledow. Ale tego tlumaczyc nie bede poniewac jest to zupelnie oddzielna sprawa, osobista i dotyczaca imigracji a nie szkoly Profi Lingua. I przestan mnie atakowac - wypraszam sobie takie traktowanie.
"wirtuoz klawiatury" - to jest wlasnie epitet. Ja tylko uzasadnilam czemu podejrzewam ze to prowokacja. Jesli nie to zwracam honor. Ale tak sie sklada ze mialam kiedys okazje uczyc sie maszynopisania dlatego wyrazilam swoja opinie na ten temat. Pracowalam tez w roznych firmach i na tym opieram swoja wypowiedz na temat sposobu pisania. Jesli piszesz "jak leci" w tej chwili bo wystepujesz jako osoba prywatna to tez nie uzasadnia rzucania we mnie "scierkami" tylko normlana odpowiedzia na to. Dziekuje bardzo za opis mojej osoby... Charakterytyka na 6... Oj, musisz mnie znac osobiscie, oj oj :-)
A swoja droga to sie Pani bardzo meczyc w sekretariacie... Cale 8 godzin czy ile tam i nikogo nie mozna nazwac scierka, szmatka, gesia czy pustakiem... Nie wiem jak Pania, ale mnie uczyli, ze poza praca wlasciwie osoba prywatna do konca sie nie jest bo swoim postepowaniem, nawet nie wiedzac kiedy, wystawia sie wizytowke swojej firmie. Na budowlancow, droga Pani, nie najezdzam. A co do Polakow to powiem tak - w Polsce ma sie do wyboru 40 milionow - jak ktos nie pasuje to sie go odrzuca i w ten sposob ma sie dobrane grono znajomych. Poza granicami Polski, a zwlaszcza w NZ wybor taki jest bardzo ograniczony. I moje zdanie opiera sie na moim experience bezposrednim z pewnymi osobnikami. Co nie znaczy, ze znajomych w ogole nie mam. Ale, droga Pani, nie wiem jaki to ma zwiazek z firma o nazwie Profi Lingua. Moim skromnym zdaniem - zwiazek zadny. I nie bede dalej odpowiadac na to wyzywanie mojej osoby bo dochodze do wniosku ze za bardzo siebie szanuje zeby rozmawiac z kims kto bezpodstawnie rzuca we mnie scierkami... A kwadracik, droga Pni, tu sie dostaje za pomoc innym, a nie wyzywanie innych jesli mam byc juz dokladna. A jesli juz Pani brakuje argumentow na poparcie Profi Lingua to prosze w ogole nic nie pisac bo wyzywanie innych na pewno nei pomaga w obronie owej firmy. Zegnam.
Skat Ty kobieto bierzesz takie dowcipy? Pewnie masz konto na bravo.pl i prowadzisz swoj wlasny blog ;-)

Jesli prywatnie jestes tak "mila" to z mojego doswiadczenia w P-L wiem ze w szkole nie zmieniacie sie drogie Panie sekretarki.
dokladnie wystarczylby jeden wpis Sekretarki i nie trzeba nic dodawac wszystko widac i wniosek jest jeden: omijac P-L z daleka.
Tak sobie przeglądam i nie zauważyłem pozytywnych komentarzy. Ja mam dobre wrażenia z tą szkołą, ale tą w Warszawie. Chodziłem tam 2 lata temu przez rok. Świetni lektorzy, dobra atmosfera, sekretariat też nie taki zły, no i najważniejsze zdałem po tym roku nauki certyfikat na B. Pozdrowienia dla p. Zamarskiej [mam nadzieję że nie pomyliłem nazwiska ;-) ]. A swoją drogą w Szczecinie w Profi jest trochę dziwnie i chyba wybiorę inną szkołę.
Czytam Wasze zaangażowane posty posty obu stron i szczerze powiem,że powyzsza dyskusja napawa mnie niesmakiem. Zarówno ataki, które zaczynaja brzmieć absurdalnie, jak również pozbawione wulgarne wypowiedzi pani sekretarki. Ludzie, czy Wy naprawdę nie macie innego zajęcia jak tylko siedzieć godzinami i prowadzić jałowe dyskusje, wypluwajać i opluwając siebie jadem??

Porażka...

To tyle.
pozbawione kultury...miałbo być:) forgive me...
A KTO TOBIE PCHŁO KAŻE DO TEJ SZKOŁY CHODZIĆ????????????
zwroccie mi kase, to was zostawie w spokoju
Mnie irytują ich wszędobylskie ulotki. Wszędzie stoją ludzie i rozdają ich ulotki. Brrr :]
zgadzam się z tym że ta szkoła jest do d...
popieram w zupelnosci i podpisuje sie pod tym
Czy rzeczywiscie jest az tak źle...
I czemu sie dziwić, że ludzie sie buntują, skoro Panie uprawiają takie odszczekiwanie. Wstyd. Jest to dowód na to, że Ci ludzie mają rację.
Hej :)

czy może ktoś z Was uczy się w PROFI_LINGUA do FCE?? :)

dowiedziałam się że muszę zdać egzamin FCE przygotowany przez PROFI-Lingua by wyjechać na ERASMUSA, jednak nie ucze się w tej szkole, a teraz już nie ma sensu sie zapissdywac,na 1 miesiąc bo mam zdawać exam w styczniu..

Mam wielką prośbę- czy ktos mógłby mi "użyczyć" hasło i login do strefy studenta do poziomu FCE?

byłabym baaardzo wdzięczna!!! chciałabym przejrzeć jak wyglądają te testy i wiedzie c czego sie spodziewać [po testach przygotowywanych w tej szkole!!! bardzo mi na tym zależy
podaję kontakt do siebie, czekam na odpowiedz :)e-MAIL [email] / [email]

Pozdrawiam :)
Hej :)

czy może ktoś z Was uczy się w PROFI_LINGUA do FCE?? :)

dowiedziałam się że muszę zdać egzamin FCE przygotowany przez PROFI-Lingua by wyjechać na ERASMUSA, jednak nie ucze się w tej szkole, a teraz już nie ma sensu sie zapissdywac,

Mam wielką prośbę- czy ktos mógłby mi "użyczyć" hasło i login do strefy studenta do poziomu FCE?

byłabym baaardzo wdzięczna!!! chciałabym przejrzeć jak wyglądają te testy i wiedzie c czego sie spodziewać [po testach przygotowywanych w tej szkole!!! bardzo mi na tym zależy
podaję kontakt do siebie, czekam na odpowiedz :)e-MAIL [email] / [email]

Pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 150
| następna