zapisy do Orange School

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 90
poprzednia |
Prosze wszystkich, którzy sa zainteresowani nauka w Orange School, aby napisali do mnie maila, pliz chodzi o to, ze jestem uczennica tej szkoly i jak kogos do niej polece to ja i ta osoba dostaniemy darmowe bilety samolotowe do Londynu (z powrotem też oczywiscie) A jak sie zapiszecie sami to nic nie dostaniecie, plz bardzo mi na tym zalezy...moj mail [email]
...
radzę wszystkim omijać Orange szerokim łukiem
a nie możesz sobie kupić biletu do Londynu w tanich liniach za 100 czy 200 pln?
skąd się biorą te bilety za 100 czy 200 zł??? Chciałam kupić już bilety na lipiec i wyszło mi, że bilet kosztuje 740zł...:(( Szczerze mówiąc, bardziej opłaca mi się jechać z Berlina, bo stamtąd faktycznie ok 200 zł.
Bez urazy, ale skoro dajesz sie wciagac w ta spiralę oszustwa uprawiana przez Orange a w dodatku próbujesz wkręcic w to jeszcze kogos to sorry, nie jestes w porzadku. Nie mozesz kupic sobie biletu w tanich liniach? A szkoła poinformowała cię dokładnie co i jak? Może się okazac ze potem bedziesz musiała cos dopłacać...Żebys nie wylądowała przypadkiem w Bangkoku...Dodam tylko ze jestem zmuszona pozwać tą firmę \"krzak\" do sądu i zycze Ci zebys nie musiała tego robić...
OMIJAJCIE TE SZKOŁE Z DALEKA!
Ciekawe co ci takiego zrobili, że im od \"krzaków wymyślasz? Ja chodze do nich od 3 miesięcy i póki co jestem zachwycona, ale może o czymś nie wiem. A jesli chodzi o bilet, to przecież wystarczy zapytać swojego konsultanta o to co i jak i zadnych kotów w worku nie będzie!!! Zachęcam do The Orange!
a ja jestem ciekawa dlaczego tak chwalisz tą szkołę? Chwilę przed tym wpisem wpisałaś się w temacie \"zewanie umowy z orange school\"jako Anulka. może masz tam jakieś udziały i dlatego tak zachwalasz? nie wierzę aby ktoś mógłby byc tak naprawde zadowolony z nauki w tej szkole. W taki sposób można uczyc się samodzielnie w domu. Wystarczy kompuetr i jakiś program i co jakiś czas brać korepetycje. Wyjdzie o wiele taniej a skutek taki sam. tak więc zastanów się następnym razem zanim napiszesz coś pozytywnego o orange. Bredzisz!!!!
MOJA DROGA TWOJE WYPOWIEDZI ŚWIADCZĄ BĄDŻ O NIEZNAJOMOŚCI SYSTEMU ORANGE BĄDŻ O TWOJEJ WYBITNEJ GŁUPOCIE,A JUŻ NA PEWNO O ABSOLUTNYM BRAKU KULTURY I UMIEJĘTNOŚCI KOMUNIKACJI.SKORO JUŻ JEDNAK JESTEŚ EKSPERTEM W DZIEDZINIE LINGWISTYKI ODPOWIEDZ MI NA KILKA PYTAŃ;CZY TWOJE DZIAŁANIA ZWIĄZANE Z OBSŁUGĄ DOMOWEGO PROGRAMU MULIMEDIALNEGO SĄ KONTROLOWANE PRZEZ WYKWALIFIKOWANEGO NAUCZYCIELA?A MOŻE SĄ SPRZĘGNIĘTE Z SYSTEMEM KONTROLI I MOŻLIWOŚCIĄ NIEOGRANICZONEJ ILOŚCI KONSULTACJI BEZ DODATKOWYCH KOSZTÓW?CZY MASZ DO DYSPOZYCJI MOŻLIWOŚĆ ODBYCIA ZAJĘĆ W 1,2,3 OSOBOWEJ GRUPIE Z NATIVEM,KTÓRYCH TEMATYKA BĘDZIE ZWIĄZANA Z ODBYTYMI WŁAŚNIE I ZKONTROLOWANYMI ZAJĘCIAMI MULTIMEDIALNYMI?A MOŻE BĘDZIESZ BRAŁA DODATKOWO I BEZPŁATNIE UDZIAŁ W ZAJĘCIACH FAKULTATYWNYCH I WIELU KLUBOWYCH SPOTKANIACH KONWERSACYJNYCH?.KUP PROGRAM MULTIMEDIALNY I ZAPŁAĆ STUDENTCE 20 ZŁ ZA GODZINĘ,A ZAPEWNE OPRÓCZ TEGO WSZYSTKIEGO BĘDZIESZ MIAŁA MOŻLIWOŚĆ WZIĘCIA UDZIAŁU W WIELU IMPREZACH TOWARZYSKICH,KULTURALNYCH CZY SPORTOWYCH,GDZIĘ BĘDZIESZ POROZUMIEWAĆ SIĘ PO ANGIELSKU Z NATIVEM.JEŻELI W PRZEDSTAWIONY PRZEZ CIEBIE SPOSÓB ZDASZ FIRST CERTIFICATE PO ROKU NAUKI ZACZYNAJĄC OD POCZĄTKU,TAK JAK JA UCZĄC SIĘ W ORANGE-PRZYZNAM TOBIE RACJĘ.
firma krzak?to firma specjalizująca się w nauce angielskiego od 50 lat!w europie jest 300 szkół i nikt nie nażeka,chyba że debile które nie potrafią się nauczyć i zżucają na zły system.To fakt-trzeba mieć min. 80 IQ.Jak widzę to pułap nieosiągalny dla Ciebie.Ja płacę 200zł miesięcznie i mogę chodzic ile chce i każdemu polecę ten system.Zajebiści ludzie,nauczyciele i imprezy.A po za tym uczysz się mówić gramatycznie a nie gramatyki jak w tradycyjnych systemach.HOWK
wszystko ok, ale przerażające ze tak sobie urągacie_ Boże trochę szacunku do siebie nawzajem WOT Poliaki
No faktycznie uczyć to Ty się musisz jeszcze długo. Zwłaszcza gramatyki. Polskiej.
Okazuje się , ze dwaj osobnicy powyżej to jedna i ta sama osoba robiąca straszne ,,byki\'\'. Czy tacy fachowcy również uczą w THE ORANGE?????? Odpowiedzcie sobie sami. Osobiście uważam, że lepiej kupić program EURO -PLUS.
miałam na myśli oczywiście PAWŁA I UCZNIA z ORANGE
Wcale mnie to nie zaskakuje. Ten sam \"ton\" wypowiedzi. Argumentacja też nie za bardzo. Widocznie kolega chce sobie zracjonalizować poniesione tam koszty. Taka postawa jest bardzo zniechęcająca takze i do szkoły.
Moi drodzy-ja i mój kolega jako bardzo zadowoleni uczestnicy kursu wyrażamy nasze subiektywne oceny niezależnie od siebie.Nie jesteśmy braćmi sjamskimi a błędy gramatyczne wynikają z pośpiechu wpisywania naszych opini.Wytykanie takich błędów jest śmieszne i tylko potwierdza,że przytoczone tu opinie nie wynikają z chęci analizy systemów nauczania,ich skuteczności czy możliwości, jakie stwarzają.Jeżeli są osoby zainteresowane niuansami zapisu i przebiegu nauczania w the orange zapraszam do MERYTORYCZNEJ dyskusji.
Ale dlaczego TA szkoła nie ma swojej strony internetowej.Szukałam i nic,tylko parę zdań gdzieś znalazłam a może ktoś może mi w tym pomóc!!!!dzięki
Moniko,w tej szkole masz indywidualny tok nauczania.Konkretne informacje dotyczące rozwiazań programowych uzyskasz na indywidualnym spotkaniu.Musisz zrobić test i dowiesz się ile będzie kosztować Ciebie nauczenie się języka do konkretnego poziomu,który sobie wybierzesz.Musisz przyjść i porozmawiać.Zostaniesz fajnie obsłużona,odpowiedzą Tobie na wszystkie pytania i nawet dadzą prezent.Tylko uważaj-mogą prowdzić agresywną sprzedaż.Mają swoje sposoby,aby Ciebie zakręcić,ale jeżeli poważnie myślisz o nauczeniu się jest to chyba najlepsza szkoła i biorąc pod uwagę intensywność i skuteczność kursu wcale nie jest tak droga,jak to niektórzy podkreślają.
polow wypowiedzi pachnie mi zakamauflownymi slaes represenatives tej szkoły czemuż nie jestem zdziwiony??? ksam chodze dfo językowej szkoły ( nie oRange oczywiście)ale nie byłbym w stanie takich peanów na jje cześc wypisywać widzę plusy ale i minusy- pachnie oszustwem z daleka!!! panowie mili
ewidentnie UCZEŃ to nie uczeń a jedne z naciągaczy z orange.
orange to wielkie g****. prawie się w to wpakowałam (nie znałam jeszcze tej strony aby poczytać opinie).
przyznaję że wygląda dosyć profesjonalnie i pani metodyk była bardzo miła i bardzo przekonywująca.
spodobało mi się to że uczyć się mogę w dogodnych dla siebie termnach, ale teraz zdałam sobie sprawę że taka swoboda nie działa motywująco, zawsze jest coś do załatwienia i lekcje można odkładać w nieskończoność.
nauka polegać miała głównie na pracy z komputerem, a po przerobieniu określonej części materiału miały odbywać się zajęcia z nauczycielem, również możliwość wyboru dogodnego terminu.
cena za kurs okazała się dosyć wysoka, około 7 tys. za rok nauki przy płatności rozłożonej na 1,5 roku. wtedy pomyślałam dobra szkoła trzeba płacić.
już prawie podpisałam umowę kiedy okazało się że albo zapłacę z góry za cały kurs albo muszę brać kredyt w banku. bezsens totalny. oznacza to że nie mam żadnej możliwości rezygnacji z kursu, co najwyżej mogę go komuś odstąpić. a co w przypadku gdyby okazało się że taka metoda nauki mi nie odpowiada, nie ma możliwości wycofania się. a płacić trzeba bo umowa z bankiem ( nie ze szkołą ) obowiązuje.
i jeszcze jedna kwestia. co w przypadku rozwiązania szkoły? szkoła znika a ja zostaję z ratami do spłacania.

radzę dobrze wszystkim omijajcie orange. ktoś powinien zrobić z nimi porządek bo oszukali już tylu ludzi i pewnie drugie tyle jeszcze oszukają.
Na prośbę Ucznia Orange chcę zdementować wpisy tu zamieszczone. Internet, to bardzo anonimowe miejsce i KAŻDY, kto tylko ma ochotę wyrazić swoją opinię, może to zrobić nie narażając się (Uczniowie, Klienci, Konkurencja, itd.).
Agatce chcę tylko powiedzieć, że przedstawiona cena nie odnosi się do 1,5 rocznej nauki a co najmniej 2 letniej, natomiast forma płatności ratalnej jest jedną z możliwości ( nie jedyną) i wydaje mi się, iż jest ułatwieniem z naszej strony dla osób, które chcą się uczyć a nie dysponują ponadprzeciętnym wynagrodzeniem. Jeśli mogę w jakiś sposób pomóc, proszę o kontakt: [email]
zostałam poinformowana o dwóch sposobach płatności jednorazowa za cały kurs lub w ratach za pośrednictwem banku.
Dlaczego mam omijać orange school, właśnie chciałam się tam zapisać
dlatego że szkole zależy tylko na wyciągnięciu od ciebie kasy. są mili i interesują się tobą do momentu aż się zapiszesz. potem brzydko mówiąc maja cię gdzieś. nauka jest praktycznie samodzielna. w ten sposób możesz uczyć się w domu. koszt kursu wystarczy na średniej klasy komputer, dobry program do nauki i co jakiś czas na konsultację z kimś kto zna język.
Jeśli formy płatności nie są dla Ciebie przystępne, nie oznacza, że Orange jest nieodpowiednią szkołą – trudno to oceniać nie skorzystawszy z kursu, prawda?
Jednak zarzuty oszustwa są bardzo nie na miejscu, pani metodyk przedstawiła dokładnie warunki i zaproponowała 2 opcje, Tobie nie odpowiadała żadna i nic się nie stało!
[email]
A ty jesteś zakamuflowanym pracownikiem jednej z tych tandetnych szkół które nie oferują nawet 1/10 tego co ORANGE a jedynym atutem jest rzekomo niska cena.Czy skręca Tobie kichy ze złości czy nie chodzi tam w samej Warszawie 10000 pln będzie więcej a co miesiąc powstaje nowa szkoła i co miesiąc przybywa ZADOWOLONYCH NAS-UCZNIÓW ORANGE.Przyjdz kiedyś do szkoły porozmawiaj z uczniami zamiast negować rzeczy o których nie masz zielonego pojęcia.
a mnie nie oszukali.wykupiłam roczny kurs i gdy dostałam się na studia do szczecina zwrócili mi całą kasę.A żłuję
Orange interesuje sie studentem wylacznie przed wplata pieniedzy, potem nie macie co liczyc aby uwzgledniono wasze indywidualne prosby. Stanowczo odradzam wziecie kosmicznego kredytu na nauke z komputerem - lepiej kupic komputer + program + konsultsacje z anglistą. Orange rok temu zmienil nazwe (z Opening) z powodu bankructwa Opening w Hiszpanii. Setki klientów splaca do tej pory kredyty zaciagniete na naukę w nie istniejącej szkole.
Dzięki ankietom wypełnianym przez naszych Uczniów jesteśmy świadomi ich zadowolenia zarówno z metody, jej skuteczności (połączenie zajęć multimedialnych z różnorodnymi zajęciami z wykwalifikowanymi nauczycielami), jak i indywidualnych ich potrzeb (w szerokim tego słowa znaczeniu). Jesteśmy szkołą, która ciągle się rozwija, stawiając na jakość i wygodę dla naszych Uczniów.
Pana mogę tylko zaprosić na inaugurację nowej szkoły Orange w Katowicach, 30.08.04.
[email]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 90
poprzednia |