A ja chyba z powrotem zapiszę się do Szustera. Wprawdzie zmienili sprawy wpłat na raty tzn trzeba dopłacać teraz z 3% to i tak sie opłaca, bo zawsze mogę się wypisać, oddają wtedy jakiś tam procent ( chyba 35)... Poza tym nie znam nikogo kto by chciał się stamtąd wypisać, a chodziłam tam 2,5 roku;) Szkoła jest fair wobec słuchaczy, wprawdzie brakowało mi native speakerów ( tylko do FCE miałam chyba 2 godziny w tygodniu przez pół roku), ale mam nadzieję, że to się zmieni;)
Solidna firma, wiem że nikt mnie tam nie oszuka a poza tym tam oferują naukę przede wszystkim a nie cały stos \'promocji\'.
nie wiem czy to co w tym wątku czytam o Orange to prawda, ale po lekturze tych kilkunastu wypowiedzi raczej bym się tu nie zapisała.. W każdej plotce jest ziarno prawdy więc podejrzewam że ta szkola pewnie nie jest taka \'święta\' jak mówią jej przedstawiciele.... ale to tylko moje własne zdanie, więcej się nie wypowiadam bo nigdy nie miałam kontaktu ze szkoła i nikt z moich znajomych tez tam nie chodzi;)
tak czy inaczej pozdrawiam wszystkich:)