samodzielna nauka do CAE

Temat przeniesiony do archwium.
211-224 z 224
| następna
Hey,

Czy mi tez mozesz przeslac testy na CAE?
oizdrawiam
Lidia
Czy mogłabym prosić o testy na FCE, wysyłałaś je w styczniu do ludzi?
z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam,
Kinga
[email]
Masz racje, trzeba cos tym zrobic!
Oto i oglaszam wszem i wobec ze nie mam zadnych testow chocby i dlatego ze nie korzystam teraz bo jestem na studiach. To po pierwsze. Po drugie tego posta nie zalozylem jako post do wymiany emaili do przesylania sobie testow. A wiec, wszystkich bardzo prosze zeby nie wysylali mi prosb o testy bo najzwyczajniej w swiecie ich nie mam:( Za czasow nauki do CAE mialem 2 testy na komputerze i nawet ani razu z nich nie skorzystalem. Ja przynajmniej wole miec to na kartce wszystko gdzie moge sobie z boku strony zrobic jakies notatki. Bardzo polecam ten sposob. Potem wygodnie mozna sobie wszystko przypominac. Wersja na monitorze nie jest tak wygodna. Poproscie swoich nauczycieli w szkole, na pewno maja mase roznych materialow do CAE. Ja tak zrobilem i bardzo jestem z tego zadowolony.
Pozdrawiam wszystkich zainteresowaych!
A tak na marginesie,
nie myślałem że tyle wśród nas bezmyślnych sępów.

hehe
Hejka ja bym także poprosił o takie testy, bo mam zamiar zdać w czerwcu CAE:]
podaje maila [email]
hejka chciałam bym zdawac egzanim w czerwcu z CAE i będę wdzięczna za materiały
Również przygotowuję sie samodzielnie do egzaminu, wczoraj byłam na próbnym CAE - część pisemna oraz czytanie - dla mnie było to trudne..., czy mogę prosić o przesłanie testów z poprzednich lat...? pozdrawiam - Agnieszka.
ja tez moge prosic o te maguczne testy? ;) mail: [email] many thanks!
ja tez moge prosic o te maguczne testy? ;) mail: [email] many thanks!
login: uczen.angielskiego
Adres e-mail: [email]
haslo : cae123

Przesylajcie co macie :)Email dla wszystkich przygotowujących się do CAE
I powodzenia w czerwcu
Ja także nie będę oryginalna: czy jeśli macie jakieś testy CAE i mielibyście chwilkę, moglibyście mi je podesłać? Chcę zdawać CAE w sesji zimowej i muszę jeszcze dużo poćwiczyć. Mój e-mail to: [email]

Dzięki!
mnie tu jeszcze nie bylo ;) wiec rowniez bardzo bym prosil o JAKAKOLWIEK pomoc i o wyslanie materialow do przejrzenia :) mam nadzieje ze nie zgine w gaszczu postow w tym temacie - pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia ! :)

moj email:

[email]

z gory dziekuje. :)
ja rowniez poprosze....zdaje pojutrze,aaaaa! [email]
Temat przeniesiony do archwium.
211-224 z 224
| następna

« 

Studia językowe