POPIERAM PRZEDMóWCę!!!
do sceptyq-> powiedz, czemu nie ma takich cholernych jaj jeśli chodzi o pracę np. w UK??
Jeśli zdaża się oszust, to wszyscy robią nagonkę i się sytuacja nie powtarza!!! Firma znika!! A jak nie, to wszyscy jednomyślnie skomentują i ODRADZą INNYM PRóBUJąC IM POMóC!!! I nikt się nie wybije, że gówno prawda nie znając sytuacji!!
Po TYLU przerażających opiniach (i znając sytuację w Grecji!!) zastanawiam się, czy ludzie są tak beznadziejnie naiwni i będą się dawać "strzyc" w nieskończoność, a greckie cwaniaki i polscy oszuści wiecznie będą zarabiac na polskiej naiwności?? Albo (co według mnie najbardziej prawdopodobne!!!) czy przypadkiem pracownicy ELPIDY nie dostali cynku o tym forum i nie ratują już i tak palących się tyłków???!!!! Hmmm, cały czas mi się to nasuwa na myśl gdy czytam te "pochwalne hymny" :/:/
Ludzie, jeśli nie macie kasy na powrót z ewentualnego piekła to nie jedźcie tam!!! Szczytem naiwności jest liczyć, że akurat Was to nie spotka!!!
Jeśli już KONIECZNIE musicie to sprawdzic na własnej skórze, weźcie tyle kasy, żeby potem móc wrócić do Polski!!!
A pocieszając wypłakującą się w rękaw przyjaciółkę (miała na tyle kasy, że mogła wrócić po dwóch tygodniach.... CHOć BYNAJMNIEJ LENIEM NIE BYłA...), nie mam już siły powtarzać tego... i nie chce jej dobijać mówiąc "a nie czytałaś??"
LUDZIE MYśLCIE!!!!!!