Kto pracował na tej farmie Tofthill Farm

Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 1086
Hej Anonimowa. Ja jadę na farmę 18 maja autokarem z Bydgoszczy.
Cytat: AnonimOna
Cytat: sidnej
Ktos sie moze orientuje czy Kinga wciaz zajmuje sie rejestracja do pracy na farmie? pisalem do niej maile jakies 2 tygodnie temu i do tej pory nie dostalem zadnej odpowiedzi.

Skontaktuj się lepiej sam z biurem, a nie przez Kingę, osoba bardzo nie kompetentna. Tu masz e-mail do biura [email]
Powodzenia na farmie ;)

A pod ten adres jak bede pisal to po angielsku pisac czy mozna po Polsku.
Pisz spokojnie po polsku.
Cytat: czesc11
Pisz spokojnie po polsku.

A, który raz się wybierasz tam ?
Hej, zamierzam wybrać się do pracy na tę farmę, jednak nikt nie wspomniał wcześniej o stawce, która tam obowiązuje.
Czy ktoś mógłby udzielić takiej informacji?
Ile przywieźliście stamtąd mniej więcej???

Witam ja jade pod koniec maja..
Cytat: A-ngie

Witam ja jade pod koniec maja..

Który raz się tam wybieracie ? I czy wiadomo coś wam na temat zbiorów, jaki sezon się szykuje?
dzien dobry :D
wybiera się ktoś z Was 22 maja z Rzeszowa do Glasgow(prestwick) ??? Pytam bo gdyby było wiecej osób mozna by załatwić prywatny transport i nie tłuc sie autobusami... Jak ktoś leci niech pisze w miarę mozliwości szybko..
Witam, mogl by mi ktos napisac na priv przez jaka w ogole agencje jedziecie do pracy na tej farmie. Z gory dzieki i pozdrawiam.
Cytat: kamiiil90
Witam, mogl by mi ktos napisac na priv przez jaka w ogole agencje jedziecie do pracy na tej farmie. Z gory dzieki i pozdrawiam.

poczytaj troche postów wstecz a się dowiesz, heh
Cytat: kamiiil90

Polaków nie wysyła tam chyba żadna agencja. I wątpię, aby jakaś agencja wzięła na siebie odpowiedzialność za wysłanie tam ludzi do pracy. Tu masz e-mail do biura, możesz pisać po polsku
Witam oferuje transport z lotniska na farme i na lotniska. Edinburgh, Glasgow tel.[tel]lub [email]
słyszałem ze praca na farmie jest praktycznie cały rok!czy to prawda?jakaś rzepa jest?
Witam.Dostałam z chłopakiem wiadomość od tej Kingi że mamy się wstawić od 25 maja do 10 czerwca. Ogólnie napisała,że jest ciężko itp. Jak myślicie jechać? Nie chodzi mi tu o warunki pracy czy zakwaterowania tylko o to czy aby na pewno będzie mieli tą prace na 100% . Nie kontaktowaliśmy się z biurem,wszystko załatwialiśmy z tą Kingą. Odpisywała zazwyczaj na drugi dzień. Szkoda wydać 1200 na bilety plus żarcie i wrócić za kilka dni do Polski bo jednak nikt o Nas tam nie wie. Pomóżcie
pojedziesz do obcgo kraju, tylko dlatego, ze z jakas kobieta (ktora moze a moze nie ma cos wspolnego z ta praca) rozmawiales?
Ta jakaś kobieta jest przedstawicielką tej farmy w Polsce .
Chce się tylko dowiedzieć czy warto tam jechać ,żeby zarobić . O warunki zakwaterowania mi wgl nie chodzi , bo nie jest mi to potrzebne do zarobienia pieniędzy .
Cytat: aanilevee
Ta jakaś kobieta jest przedstawicielką tej farmy w Polsce .
Chce się tylko dowiedzieć czy warto tam jechać ,żeby zarobić . O warunki zakwaterowania mi wgl nie chodzi , bo nie jest mi to potrzebne do zarobienia pieniędzy .

nie ma zadnego przedstawiciela w polsce, bynajmniej ja o takim nie wiem, napisz bezpośrednio do nich mail był podany kilkka postów/stron wczesniej,...
A nie ma nikogo kto się tym zajmuje w Polsce ?.
Kobieta o imieniu KINGA z Nami pisała .
skad ta Pani jest ? pobiera opłaty za załatwienie pracy?
pisz bezposrednio do firmy nie do posredników...
Skąd jest to nie wiem. Wysłała nam dokumenty z logiem firmy. Nie pobiera żadnych opłat. Podała swój numer żeby dzwonić jak będą jakieś watpliwości.
Nie przejmujcie sie spokojnie mozecie jechac ja 2 lata temu tez jechalem do pracy na ta farme przez ta Kinge ona jest jakims korydynatorem rekrutacji i oraganizuje wyjazdy na ta farme juz kilka ladnych lat.
Jesli chodzi o zakwaterowanie bez rewelacji lozko,lodowka,mikrofala w osobnych kontynerze prysznice kuchenie i toalety.Chyba ze trafisz do (lepszej) przyczepy to bedziesz miala wszytko na miejscu.Ale na to raczej nielicz.Co do pracy ciezka charowka praca w polu jesli ktos jest nauczony ciezko pracowac i jedzie tam z mysla zarobku a nie balowania da rade bez obaw.wiadomo jakis milionow sie tam niezarobi ja od czerwca do wrzesnia przywiozlem niecale 2000 funtow.dla mnie to i tak bylo sporo bo w Polsce nigdzie bym niezarobil tyle w wakacje.
do założenie konta zeby pracowac na farmie potrzebny jest paszport tak?
Nie. Wszystko tu załatwisz na dowód osobisty. A co do wcześniejszego pytania - tak jest praca przez cały rok.
edytowany przez Dr_Chaotica: 21 maj 2013
Dr Chaotica to po co im numer paszportu w formularzu?
A skąd mam wiedzieć? Podasz serię i numer DO. Ja przyjechałem bez paszportu bo nie chciało mi się wyrabiać.
Jak masz paszport wpisujesz nr paszportu jak nie masz paszportu wpisujesz nr dowodu :/
a co oprócz dowodu brać?prawo jazdy?coś jeszcze?
A ten kwestionariusz skad masz przyslali ci? dowod wystraczy jak masz prawko to tez mozesz wziasc a zaswiadczenie o niekaralnosci chcieli? Bo ja musialem wziasc.
Jedzie ktoś na farme w tym roku? My jedziemy 7 czerwca.
Witam, czy ktoś wybiera się na farmę w terminie od 17 do 22 czerwca? Ja się wybieram sama i chętnie bym się do kogoś dołączyła bo razem zawsze raźniej. Jeśli ktoś byłby chętny proszę o kontakt [email]
Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 1086

»

Studia językowe

Zostaw uwagę