Cytat: Paradoxalny
Siema. Mam na imię Mariusz mam 25 lat. Mieszkam w Gdańsku. Planuje wyjazd do Anglii na początku stycznia, nowego roku. Celuje w tym momencie w pracę przez agencje, produkcja, magazyn, aczkolwiek moje CV opiera się głównie na budowlańce. Problem jest jeden, mój angielski jest słaby. Więcej rozumiem, niż powiem, słówek znam dużo, gorzej z poprawnym wymówieniem.
Na magazynie, czy produkcji, to język mało ważny, ale już na budowlańce bardziej, przekonałem się o tym jak robiłem wykończeniówkę w Niemczech...
Tak, robiłem już na wyjazdach, na razie były to tylko Niemcy (Eutin, Lipsk i Frankfurt Nad Menem) (czy jak to tam)).
Jestem zdecydowany wyjechać jak najszybciej, gorzej, że nikogo nie znam w Anglii. Bo tu pojawia się problem z zakwaterowaniem. Chęci do pracy są, jak i do dłuższej emigracji.
Za wszelkie rady, będę wdzięczny. Pozdrawiam.
Nie słuchaj głupot typu ze styczen nie jest dobrym miesiącem do wyjazdu,dziś jutro czy wczoraj to jest dobry czas na wyjazd.
Jeżeli jesteś budowlańcem i masz minimalne doświadczenie na budowie prace znajdziesz .
Jak nie znajdziesz pracy w 3 dni w Londynie to sam Ci ja znajdę w 4 dzień.
Zarobki około 400F tydzień na rękę na początek.
Później wyrobisz sobie papiery to i więcej zarobisz .