witam wszystkich marzących o wyjeździe z naszego pięknego kraju...
Mam 25 lat, (female) teraz koncze studia i chce wyjechac do Anglii ale podobnie jak niektóre osoby poniżej/powyżej? :)(nie wiem w jakiej kolejnosci pojaiwaja sie te wiadomosci....) nie mam z kim. Jeśli jest tutaj jakas dziewczyna w podobnym wieku, ktora tak jak ja chcialaby wyjechac w tym roku do pracy to prosze dac znac. Bylam juz w Anglii wczesniej, jestem dosc obeznana w sprawach organizacyjnych, z angielskim nie mam problemow więc całkiem prawdopodobne,że mogę się sprzydać ;).
Interesuje mnie wyjazd z uczciwą, pracowitą, ambitną osobą, dbającą o czystość i niepalącą, najlepiej studentką filologii (= więcej wspólnych tematów i zainteresowań) ale niekoniecznie..., z osobą, która jest zdyscyplinowana i z którą można się zarówno dogadać w kwestii mieszkania jak i razem spędzić czas w normalnej atmosferze. Generalnie, najważniejsze jest aby ta osoba miała po prostu dobrze poukładane w główce (niestety z różnymi osobami musiałam mieszkać....więc i tutaj trochę doświadczenia z róznymi osobowosciami mam...). Planuje wyjechac gdzies na południe, Birmingham, może Oxford, chcialabym Londyn ale za duze ryzyko...wydaje mi się...
Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto podobnie jak ja szuka jakiejs zrównoważonej osoby na wyjazd.... Czekam z niecierpliwością na jakies wiadomosci :)