Studia w Danii.

Temat przeniesiony do archwium.
901-930 z 1614
czesc,
dostalem wlasnie conditional admission, rozumiem ze nie jest to jeszcze 100% pewnosci ze sie dostalem, ale czy sa teraz jescze jakies duze szanse zebym zostal odrzucony ?
W mailu pisza "You pass your coming exams with a satisfactory result."
Co to znaczy satysfakcjonujacy wynik w tym przypadku?
Cytat: Unj93
Czy miał ktoś tak, że nie mógł dojechać na rozmowę i miał później czekać na telefon z Danii ?

ja tam bym na Twoim miejscu sama do nich zadzwoniła (albo konktowała się w ogóle za sprawą maila czy czegoś...) a nie czekała na ich 'ruch' ;p
Hyacent09 na jaką uczelnie składałeś? Napisz do nich co tzn albo może chodzi im o to żebyś zdał, nie mam pojęcia:)
Jesteś warunkowo przyjęty - wystarczy, że zdasz maturę i jesteś przyjęty ;]
Dostał się ktoś na VIA Global Business?:)
albo na Bsc. Bus., Lan. & Cul. chinese w Sønderborg?
KTO NA COPENHAGEN BUSINESS ACADEMY? I KTO NA MULTIMEDIA? :D

Z chęcią poznam nowych znajomych z roku/ze szkoły!
A na przyklad ja na Copenhagen Business Academy :D
http://meyouucn.blogspot.dk/ zycie w Aalborg, milej lektury ;)
Wreszcie dostalam ten kontrakt! Składaliscie juz o zakwaterowanie z VIA campus Horsens?
Czy ktoś, kto w ramach testu językowego na VIA pisał esej może mi powiedzieć jak mniej więcej to wyglądało? tzn tematyka, czas i wyniki (są jakieś krytreria czy sukses jest zależny od indywidualnej decyzji sprawdzającego)? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
no a ja na przyklad jeszcze nie dostałam zadnej wiadomosci od uczelni czy zostalam przyjeta czy nie. A skladalam na Copenhagen Business Academy i wszyscy z moich znajomych juz skacza z radości i szukaja zakwaterowania. juhu.
Ja pisalam test jezykowy na VIA to mialam 4 tematy:
1. Demographic changes in European societies
2. Social media: How we use Facebook, Twitter, MSN chat, etc. to communicate with each other
3. Online game playing
4. The Eurozone's crisis
Masz 90 minut i musisz napisac esej na minimum 500 slow. Oni Ci to srawdzaja, wiec generalnie chyba to od nich zalezy no i oczywiscie duzo od rozmowy.
Cytat: Krasnallus
Czy ktoś, kto w ramach testu językowego na VIA pisał esej może mi powiedzieć jak mniej więcej to wyglądało? tzn tematyka, czas i wyniki (są jakieś krytreria czy sukses jest zależny od indywidualnej decyzji sprawdzającego)? Z góry dziękuję za wszelkie informacje.

tak, jest kilka tematów do wybrania, czym więcej napiszesz tym lepiej :) i haha, osoby, które są egzaminującymi są moimi wykładowcami- więc mam nadzieje, ze trafisz na faceta :D on jest spoko, ale z babką gorzej :)
A teraz pytanie do tych, ktorzy dostali sie na cph business academy. Czym jest reference number ktory trzeba podac wysylajac uczelni kase?
ja ide na cphbusiness ;) A co do tego 'reference number' to pisałam dziś do szkoły właśnie z zapytaniem o co chodzi z tym numerem, odpisali, że to pomyłka i w tytule przelewu wystarczy imię nazwisko i nazwa programu na który zostało się przyjętym ;-)
A, to cudownie, dzieki ;)
Po jakim czasie, od rozmowy kwalifikacyjnej dostaliście odpowiedź od uczelni? Tak mniej więcej
Następnego dnia.
ja po tygodniu ;)
Orientuje się ktoś może, czy z BAA informują przez maila, że wysłali list ?
Dostał ktoś już wyniki z Zealand Institute of Business and Technology ?
No nareszcie dostałam odpowiedź od uczelni, że zostałam przyjęta. Jeżeli ktoś szuka zakwaterowania w okolicy Norrebro to możemy się razem porozglądać :>
Cytat: Saku94
Orientuje się ktoś może, czy z BAA informują przez maila, że wysłali list ?

wydaje mi się, że tylko wysyłają list :/
kurde xd zeby chociaz poleconym wysłali ; p
widzę że nie tylko ja tak czekam na tą wiadomość xD
ona ogólnie ( ta babka na rozmowie kwalifikacyjnej do BAA ) mówiła, że coś koło 8 maja wyślą, co nie ? mam nadzieje, że do połowy miesiąca list już przyjdzie - ile można czekać :P
kolega dzisiaj dostał maila od Aarhus, że się dostał warunkowo i teraz musi im kase przelać i świadectwo, a składał na Computer Science, farciarz ;D
Też czekam na wiadomość od BAA,
a ktoś już ma mieszkanie/pokój/akademik zarezerwowane?
Bo ja dopiero 2 tygodnie temu się za to zabrałam...
Cytat:
kolega dzisiaj dostał maila od Aarhus, że się dostał warunkowo i teraz musi im kase przelać i świadectwo, a składał na Computer Science, farciarz ;D

Dostałem przed chwilą właśnie takiego samego maila, też na Computer Science :)
Temat przeniesiony do archwium.
901-930 z 1614

»

FCE - sesja letnia 2004

Zostaw uwagę