Studia w Danii.

Temat przeniesiony do archwium.
841-870 z 1614
Właśnie dostałem zaproszenie od BAA :D!
Ja również! Też do Warszawy 15 kwietnia?
Ja też dostałam wiadomość i na 15 kwietnia.
Ja też na 15 kwietnia, dokładnie na 14.30!
Nie, ja mam 16 kwietnia o godz 12:00
Heh jednak się pomylili i mam w środe xD
Tak, skubańce się pomyliły, też mam w środę na 12.30. Ktoś jedzie z trójmiasta?
skąd to wiecie, dostaliście nowego e-maila z korektą terminu i godziny?
hanna 08 Ja trochę się denerwuję, że ta rozmowa będzie przez skype.. Chyba wolałabym osobiście, bo jednak przez kamerkę to tak dziwnie. Chyba będąc na miejscu można się lepiej "pokazać" :) Trochę się tego boję, że będę wyglądała jak 12latka:))
Cytat: sumeer1
skąd to wiecie, dostaliście nowego e-maila z korektą terminu i godziny?

Juz wiem o co chodzi bo napisalam i zapytalam - ja wlasnie mialam najpierw na poniedzialek, a potem zmiana na srode.

Po prostu ci ktorzy mieli termin w poniedzialek, beda jednak w srode - jakas zmiana. Ci ktorzy mieli termin we wtorek - bez zmian.

Do zoabczenia i powodzenia!
Dzięki za informacje :)
Dostałam się na rozmowę z Perfectu do Wrocławia, 17tego marca (środa), z Copenhagen Business Academy. Ktoś jeszcze? :)
Ja nie otrzymałam żadnej wiadomości. Edu napisało że czekają niby na jakąś drugą listę więc ze studiami mogę się pożegnać ;<
no co TYY !! Daj spokój !! Nawet tak nie mów !! Na pewno prawdę mówili ;-)
Podają wszystko w ostatniej chwili, także bądź przygotowana na rozmowę ;-) Na pewno Cię zaproszą ;) Ja właśnie dowiedziałam się, że rozmowę mam już w poniedziałek, trochę na ostatnią chwilę się dowiaduje, ale cóż ;)
Ty też na pewno dostaniesz zaproszenie!
Głowa do góry ;)
Ja też mam rozmowę w poniedziałek na 12.00 w Warszawie na Copenhagen Business Academy.
Hah jestem ciekawa jak pójdzie.
Ale nikt mi nic nie pisał odnośnie zmian terminu przeprowadzania rozmów..
wydaje mi się, że zmiany są tylko w BAA, tak przy okazji, ma ktoś rozmowę w środę, o 14:30?
przygotowujecie się na to jakoś? bo niby napisali w mejlu jakich pytań się spodziewać, ale nawet nie wiem jak się zabrać za ogarnięcie odpowiedzi ;o
ja mam na 15.30 w poniedziałek w Warszawie do Copenhagen Busieness Academy ;-)
Też nie wiem jak to ogarnąć, po prostu czytam list motywacyjny, i zbieram info o tym czego nauczę się na tym kierunku ;-)
Ja mam do BAA wtorek na 14 w Warszawie ;/
Ja tez we wtorek do BAA na 13 w Warszawie;)
U mnie również wtorek do BAA godz 12 w Warszawie :)
@agulosss Daj znać jak poszło :)
edytowany przez fmak: 15 kwi 2013
Dostałam wiadomość od teko!!! Muszę wybrać sobie termin rozmowy
hanna 08 a powiedz czy jak wchodzisz na stronę tej aplikacji, na duńskiej stronie, to czy ta biała koperta po prawo powinna być otwarta, czy to nie ma znaczenia?
azja94 byłaś w kielcach o 12 na teście?:P Myślę, że ma to swoje plusy i minusy, będzie dobrze:) Ważne żeby rozmowa nam poszła, a reszta to git:>
Wiesz co, jeszcze nie wchodziłam, chce to zrobić wieczorem, na spokojnie:)
Jak wrażenia po dzisiejszym teście :)?
* tzn. rozmowie *
Cytat: adka_94
Hejka !!
Ja właśnie dostałam odpowiedź od VIA że dostałam się na architekture i budownictwo. Czekam jeszcze na odpowiedź z business academy aarhus i nie wiem która uczelnia jest lepsza może wy się orientujecie? Poza tym akademik w Horsens trzeba od razu opłacać tak mi się wydaje. Wiecie może coś na ten temat? ;)

Dawaj do VIA w Horsens, ja jestem tu na drugim semestrze już :D
Hey, słuchajcie widze, ze jest tu sporo osób z VIA w HORSENS ! Więc z akademikami sie nie spieszcie, nawet w we wrzesniu mozecie coś dostać mimo, że w internecie nie ma miejsc jak sie pojdzie do biura to zawsze coś znajdą :) , ale jeżeli szukacie tanszej opcji możecie wynając mieszkanie, tutaj jest grupa na facebooku, nasza, z horsens, zawsze ktoś szuka mieszkania albo ma cos do wynajecia/do sprzedania, mozecie sobie duzo poczytac na ten temat, warto to śledzić, czasami bardzo przydatne rzeczy tam ludzie umieszczaja, tutaj jest link:
https://www.facebook.com/groups/134911[tel]/
P.S. tak, w akademikach jest super klimat to prawda, wiec, jezeli ktoś ma mozliwosc to polecam akademiki :) i na kamjatce nic sie nie dzieje, wszyscy sie przenosza do student villge :)

Pozdrawiam i jak macie jakieś pytania to możecie pisać, chętnie odpowiem :) Nawet na facebooku jak chcecie :)
Podzielicie się wrażeniami po wczorajszych lub dzisiejszych rozmowach? :)
Temat przeniesiony do archwium.
841-870 z 1614

»

FCE - sesja letnia 2004