Cytat: fonk11
Bardzo fajnie zorganizowali kursy online w English For You. Bardzo się postarali. Lektorzy bardzo przygotowani do zajęć zarówno polscy i native speakers. Potrafią fajnie się poruszać na platformie. Ogólnie wynoszę z zajęć tak samo dużo jak ze stacjonarnych dotychczas. Szkoła stanęła na wysokości zadania. Widać, że bardzo zależy im na słuchaczach, gdyż cały czas oferują wsparcie techniczne. Jak ktoś ma problem może liczyć na pomoc. Polecam English For You zarówno w opcji online i stacjonarnie.
Tak były to dość dziwne czasy i szkoły potrafiły przestawić się na tryb zdalny. Obecnie znowu uczę się w English For You, ale znowu stacjonarnie. Jednak taki tryb mi bardziej odpowiada. Mam fajną dobraną grupę wiekiem i poziomem. Lektorzy jak zwykle w tej szkole kompetentni i dobrze zorganizowani. Bardzo dobry native speaker z Londynu świetnie rozkręca konwersacje. Mają też dalej opcję online, ale wolę kontakt bezpośredni. Zresztą obecnie prawie wszystkie szkoły, które były tylko stacjonarnie oferują zajęcia zdalne. Dzięki temu bardzo poszedł w górę poziom lekcji zdalnych, gdyż dołączyło do tego trybu wiele bardzo dobrych szkół. Oprócz mojej English For You np. Angloschool, ANY, Archiblad i wiele innych placówek wyższej półki
edytowany przez Wilderness: 04 paź 2023