camp leaders / camp america 2011 r

Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 759
Yy napisałem do dyrectora campu ze ma jakies pytania to niech pisze. A i nawet z kolegą razem jjedziemy:) :D

Nawet Camp Leaders napisał o nas na Fb ;P
no jestescie fakt:D Teraz tez napisalem moze to pomoze:)
Cytat: profesor4all
Yy napisałem do dyrectora campu ze ma jakies pytania to niech pisze. A i nawet z kolegą razem jjedziemy:) :D

Nawet Camp Leaders napisał o nas na Fb ;P

Gratuluje :)? A jak to zrobiłeś, że jedziesz z kolegą? miałeś podane w formularzu, ze chcesz z kimś :)
Tak przy podpisaniu umowy, a po drugie mieliśmy duuuużoooo szczęscia:)
też również gratuluję i megazazdroszczę tym którym już się udało:D pytanie do z__t, podpisałaś już umowę? i znalazłaś może koleżankę chętną na wyjazd zeby razem aplikować?:) bo jak nie to ja jestem chętna;);P
tusia spadlas mi z nieba :D pewnie, ze jestem chetna. nie skladalam, ale zamierzam caly czas sie dygam, ze sama :( i szukalam po znajomych kto moze. podaj mi swoje GG albo napisz mi najlepiej @ na [email] bo tutaj nie bede podawac wszystkich danych. tylko napisz mi w miare szybko bo chce sie rejstrowac powoli bo juz i tak poznawo :)
Wiiitam ponownie:) Chciałem się pochwalić, ze od dzisiaj jestem oficjalnie zatrudniony w Belvoir terrace MA :)
czekam na jakiegoś Polaka i zycze powodzenia :)
Hej,
również myślę o takim wyjeździe do USA, jednak jestem dopiero we wstępnej fazie :) gratulacje dla osób które mają już załatwione miejsce!
teoretycznie mam koleżankę, która też chciałaby jechać, jednak chyba jest mało prawdopodobne, żeby udało nam sie dostać razem. nie wiem też jak będzie ze zwiedzaniem, więc mogłabym się do kogoś dołączyć :P
orientujecie się ilu compowerów przyjmowanych jest średnio na jeden obóz czy zależy to raczej od konkretnych campów?
oo widzę że bd obok mnie, a od któego do któego masz umowe?:)
to można ogarnąć zwiedzanie po:)
Własnie do którego macie umowe :D?
P.S ja wpsiałam 10 ale nie wiem jeszcze może się coś zmieni. Też się piszę na zwiedzanie jak ktoś mnie przygranie :)
hej Kejt:)
Nie mam pojecia ile ludzi tam potrzebuja mysle, ze to zalezy od campu:)
Do profesor i Z_t Ja mam umowe od 12 do 28 sierpnia bodajze z tym, ze do poniedzialku mam sie jeszcze dogadac czy nie moge pare dni wczesniej :) W kazdym razie 28 najpozniej jestem wolny i pozniej pare dni zwiedzania :) A wy? I co do przygarniania to ja mysle, ze nie ma nad czym sie zastanawiac im wiecej osob tym lepiej nie:)
Hey!! Ja już jestem w połowie drogi do podpisania papierów jest tylko jeden problem kompletnie nie wiem jak napisac ten personal statment, czy ktoś mógłby mi jakoś pomóc? Sprawia mi to ogromny problem, bo nie mam zupełnie pojęcia jak go zacząć, czy ktoś chętny do pomocy?
P.s jedzie ktoś z torunia/bydgoszczy na campa??
siema :)
Nooo to uzupelniaj się szybko:) Personal statement - zacznija sobie ladnie
Dear Camp director
Potem napisz , ze masz super doswiadczenie z dziecmi i wyjasnij czemu tak uwazasz skad to sie bierze i w ogole. Dalej mozesz zjechac troche z tematu dzieci i opisz gdzie do tej pory pracowales co tam robiles i jakie umiejetnosci zdobyles i potem daj znac, ze te oto zdobyte umiejetnosci wykorzystasz na kampie zeby byc super pracownikiem. A na koncu napisz jak to bardzo Ci zalezy na tym , zeby jechac na kamp i zwiedzac USA i wyraz nadzieje na to, ze Cie wybiora:) Aha no i zakoncz to ladnie tak jakto list bo ja to tak urwalem poprostu bez zadnych yours faithfully itp i mi zwrocili na to uwage:)
No i polecam pisac w wordzie czy jakims innym tego typu programie bo pewnie zejdzie Ci troche na napisanie tego, a wiesz stronka wygasa po chwili i skonczysz pisanie bedziesz zadowolony nacisniesz enter a tu CI wyskoczy, ze prosze sie jeszcze raz zalogowac i jak cofniesz czy pojdziesz do przodu to tekstu juz nie bedzie :P Ja sie tak zalatwilem i myslalem, ze mnie cos trafi:P
pozdrawiam:)
Davido9020
Kto Ci pisał referencje? Bo trudno mi znaleść wykładowce, którychciałby mi to wypełnić w języku angielskim. Ktoś sprawdzi czy nie wypełnił mi tego znajomy? Tak poza tym to przerażają mnie te formalności :o. Nie wiem co mam napisać jeżeli nigdy nie pracowałem z dziećmi. I jak długi ma być ten statement?
Tzn tak referencje ja mialem normalnie od wykladowców na uczelni - studiuje ang takze nie mialem problemu z kims kto by napisal pare słów w tym jezyku:) Ale słyszalem, ze nikt tego nie sprawdza, wiec bardzo bym się tym nie przejmował:) Idz tam gdzie do szkoly sredniej chodziles moze ktos sie skusi a jak nie to wiadomo co trzeba zrobic:) Co do formalnosci to fakt jest tego troche alee mysle, ze bd warto takze nie rezygnuj:) A jak nigdy nie pracowales z dziecmi to wiesz no nie chce tutaj pisac otwarcie zebys kłamał - napisz tak zeby im się spodobalo:) Tam potem podpisujesz, ze wszystko co tutaj napisałeś w aplikacji jest prawdą ale czy ktoś to weryfikuje....A statement ma chyba 1000 maksymalnie :) Nwm ja mialem max i jeszcze musialem skrocic bo to naprawde jak się wczujesz w pisanie to za chwile się ockniesz, ze trzeba konczyc:) Napisz sobie na 700 chociaz i mysle, ze bd w porzadku:):)
Wielkie dzięki za odpowiedź. Jak by co to jeszcze się odezwę. :)
Nie ma problemu :) Daj znać jak już bd oczekiwał na pracodawce:)Pozdrawiam.
Nie masz młodszej siostry/brata? W odwiedziny ciotka nie wbijała na chate z dzieciakiem? Use your imagination;p
ja napisalam to no nie wiem mam nadzieje, ze dobrze :D napsialam troche ze opiekowalam sie moim kuzynem, ze z nim gotowalam, chodzilam na spacery i ze od nowego roku bede na stazu w pzredszkolu. hmmm zastanawiam sie czy nie za krotko o tych dzieciach napiaslam. tusia komp mam w naprawie pisz mi sms nr tel poslalam @ :) jakbys nie widziala . wypelnilam 70 procent uffffffffffffffff :D

dawido a ktorego podales date powrotna bo ja 10 pazdziernika :)
edytowany przez z_t: 08 lis 2011
mam jeszcze pytanie o co chodzi w tym program agreement to pozniej po podpsianiu umowy dodaje czy jak help me bo sie juz kompletnie pogubilam :D nie wiem czy to dobry pomysl ze jade xD
edytowany przez z_t: 08 lis 2011
Jak podpiszesz umowę to na serwer CL wrzuca, ty musisz tylko zaznaczyć tą kratkę w aplikacji i napisać imię i nazwisko
spoko z_t:) wszystko mam,wlasnie odebrałam wiad:D będziemy in touch;] a to że jedziesz to jest decyzja doskonała:P:D ja jeszcze użeram sie z personal statement i będe miała 100%:)
A ja mam jeszcze pytanie co do tego zaświadczenia od lekarza? on to wszystko wypełnia czy ja ?
Muszę robic jakieś badania? czy on mnie bada podpisuje i tyle?
@z_t z ta data powrotna to mialas na mysli 10 wrzesnia chyba tak?:P ja poki co mam 1 wrzesnia wpisany tam na stronce alee musze jeszcze do nich zagadac, zeby mi dali jeszcze z dwa trzy dni wiecej bo w sumie moze byc malo:D Oczywiscie chcailbym wiecej ale zapewne bedą jakieś poprawki na uczelni i bd musial wrocic je zdac nie:P Myśle, ze zwiedze sobie NY i okolice i na ten rok to bd tyle;) Co do lekarza to teoretycznie on a w praktyce ja tam poszedłem z pustą kartką i wyszedłem po 3 minutach takze zalezy na kogo trafisz:) I zadnych badan niee musisz robic:)
a jak wygląda sprawa ze zdaniem semestru? jest szansa, że prędzej mogę napisać egzaminy? jak nie, to jakie są inne opcje ? Jak Wy sobie z tym radziliście w poprzednich latach ? pozdrawiam :)
Podobno mozna dostac od CL jakis papierek, ze to jest wymiana czy cos i zazwyczaj przesuwają egzaminy. A jak nie to jest jeszcze wrzesien prawda:))
o co chodzi ze zmianami dotyczacymii szkol policealnych wyczytalam na facebooku? ja w zasadzie na uj tez chodze ale zaswiadczenie wzielam z policealnej bo mialam blizej ;| napsialam im @ ale zanim odp to zejdzie jak mi przyjdzie jechac po to 2 zaswiadczenie to zalamka ;/
Czesc wszystkim! :) Dopiero dzis trafilam na to forum, tak przegladam wpisy i widze ze juz kilka osob ma placement :) gratuluje! Ja jutro mam wlasnie interview z Highlands Presbyterian Camp & Retreat Center. Jak wyglada taka rozmowa kwalifikacyjna? bo troszke sie boje szczerze mowiac :)
Czy ktos moze jest obserwowany przez ten camp? albo slyszal jakies opinie na jego temat?
pozdrawiam, ewa
Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 759

« 

Studia za granicą

Zostaw uwagę