Firma EPLC z Bydgoszczy

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 188
witam cie mam zamiar jechac tam do nich jestem umuwiony na spotkanie z nimi w olsztynie moje [gg] pozdrawiam kamil
czy ktoś wyjeżdża na truskawki do Anstruth do szkocji z firmy z Bydgoszczy?ja jadę 25.05 i martwię się!może ktoś pracował już u Stockwelów?
Witam;był ktoś może na Barnsmuir Farm w Szkocji u Stockwellów? wyjeżdżamy tam z mężem i tu zostawiamy dzieci.Prozse napiszcie jak jest naprawdę da sie zarobić.Pozdrawiam i z góry dziekuję;))
eplc.pl Bydgoszcz Oszusci|!!!! zadna ftrma nie ma prawa pobierac opłat od pracownika!!!! bylem w szkocji na colinston farm banda pedryli janko bułgar . virginus ukrainiec i reszta oszustów i wyłudzaczy i obóz pracy to mało!!! praca od wschodu do zachodu słonca! warunki mieszkalne 8 w baraku z lodówka i stolikiem , kibel to .... wolałem po rowach walic lub w karzakach, karawan płatny 45 funtów tyg + 10 prad, ledwo zarobiłem 200 na tydz, czasmi po 100 tyg.dyskryminacja narodowa tam to naormalka polacy na samym koncu! a był spend z rosji, bulgari, rumuni, ukrainy, i h...j wie skad jeszcze? pozytyw wyjazdu to ze obsrałem cała wioske i welpeeckfarm!
witam mój mąz wybiera się do pracy za granicę do irlandi i do angli,za pośrednictwem pracy. jest to firma eplc w bydgoszczy przy ul. dworcowej 8.może ktoś mi powiedzieć czy ta firma jest wiarygodna czy nie wykręca ludzi a może ktoś był tam. wyjechac ma w kwietniu przy zbiorze owoców miekkich lub warzyw.proszę o uczciwą odpowiedz na e-mail [email] z góry dziękuje
adres tej firmy to dworcowa 81 w bydgosczy
szukam pracy
kiedy jakaś praca
dostałem odpowiedź że zostałem zakwalifikowany na wyjazd do Irlandii na ok 10 kwietnia jesli ktoss też tam jedzie w tym terminie to prosze o kontakt bo jadę sam i może w wiecej osob nie bedzie tak ``strasznie`` ;)
Ja jade z synem do Irlandii na truskawki 10 Kwietnia z Bydgoszczy. kto jeszcze jedzie ?
ja lece 13 ego w razie czego podaje gg 8[tel]
Dajcie sobie spokój z tą firmą...Gość kasuje 700 PLN od klienta pod pretekstem tłumaczenia dokumentów.Oczywiście nielegalnie ,ale luki w prawie pomagają mu w tym całym procederze.Sam przekonałem sie na własnej skórze. Rok temu sam przeglądałem to forum nie wierząc w te opinie...a jednak!!
Cytat: bartek187
Dajcie sobie spokój z tą firmą...Gość kasuje 700 PLN od klienta pod pretekstem tłumaczenia dokumentów.Oczywiście nielegalnie ,ale luki w prawie pomagają mu w tym całym procederze.Sam przekonałem sie na własnej skórze. Rok temu sam przeglądałem to forum nie wierząc w te opinie...a jednak!!
Witam. Poraz trzeci staram sie o wyjazd do pracy za posrednictwem tej agencji. Jest wiarygodna. Bylam w Anglii i w Irlandii. Mozna niezle zarobic i to jest na dzien dzisiejszy wazniejsze niz luki w prawie, tego nie przeskoczysz,a co najwyzej mozesz nie jechac i tyle. Ja nie rezygnuje, w srode mam spotkanie w Olsztynie.
Cytat: leszex
dostałem odpowiedź że zostałem zakwalifikowany na wyjazd do Irlandii na ok 10 kwietnia jesli ktoss też tam jedzie w tym terminie to prosze o kontakt bo jadę sam i może w wiecej osob nie bedzie tak ``strasznie`` ;)
Czesc. Gwarantuje ci ,ze nie bedziesz sam Nalotnisku dobrze sie rozejzyj, a zobaczysz ,ze wiele osob bedzie mialo takie same bilety jak ty. Bylam w 2010 przez pol roku na farmie keelings na truskawkach bylo naprawde super inawet ci troche zazdroszcze.Staraj sie od poczatku dobrze pracowac i wyrabiac normy, a czesto sa bardzo wysokie i nie kazdy da sobie rade, ale spoko. Zapisu dni,godziny nazwe pola na ktorym pracowales to wazne bo irlandzka administracja jest 100 lat za murzynami i zdarzaja sie bledy, a szkoda podarowac nawet paru godzin, bo to sa twoje ciezko zarobione pieniadze.
Cytat: beta43
Witam. Poraz trzeci staram sie o wyjazd do pracy za posrednictwem tej agencji. Jest wiarygodna. Bylam w Anglii i w Irlandii. Mozna niezle zarobic i to jest na dzien dzisiejszy wazniejsze niz luki w prawie, tego nie przeskoczysz,a co najwyzej mozesz nie jechac i tyle. Ja nie rezygnuje, w srode mam spotkanie w Olsztynie.
taaaaa...nieżle zarobić...te 200 funtów tygodniowo (góra)reszte potrącą ci za ten barak czy szopę jak kto woli,do tego coś trzeba zjeść..(nie polecam zupek chińskich bo praca naprawde ciężka).butla z gazem itp itd...
taaaaa...nieżle zarobić...te 200 funtów tygodniowo (góra)reszte potrącą ci za ten barak czy szopę jak kto woli,do tego coś trzeba zjeść..(nie polecam zupek chińskich bo praca naprawde ciężka).butla z gazem itp itd...
Bartek nie przesadzaj. Praca ciezka, jak kazda w swoim rodzaju. Trzeba sie narobic zeby zarobic i nie ma co owijac w bawelne, jest akord, normy i musisz sie postarac. Ja zarabialam 300 funtow na czysto, a jedzenie? to zalezy kto co i ile potrzebuje zjesc i wypic. Jak ktos lubi wylacznie rarytasy to jego sprawa, ja jade tam po to zeby zarobic i odlozyc ale to nie znaczy ze bede sie zywic ochlapami. Wszystko trzeba robic z glowa. bo to co niezbedne i tak musisz kupic, a nad zachciankami i suto zakrapianymi imprezkami trzeba sie zastanowic. Twoj wybor albo odkladasz ,albo nie. Oczywiscie przeciw imprezkom nic nie mam bo sama czasami lubie niezle sie zabawic najlepiej jakies disco o ile jest w poblizu, a jak nie to zgrane towarzystwo. Pozdrawiam.
ja nie chce imprezowac zjesc moge duzo i chcualbym zarobic i na siebie i na podroz powrotna no i zeby zostalo troche grosza najlepiej ze 3000 zl na mc, nie wiem czy to realne ale chce sprobowac, nie pale papierosow to moze wiecej zaoszczedze, po powrocie na pewno napisze tu opinie u gory jest moje gg wiec tez mozna bedzie spytac jak bylo, mam nadzieje ze opisze wam ze bylo dobrze (juz nie chce zeby bylo super) boje sie jak nie wiem co zwlaszcza jak sobie tu i na oszukany.pl poczytalem a co do weksla to dzwonilem i powiedziano mi ze to tylko te osoby ktore maja kredytowany wyjazd ja nie mam bo zaplacilem calosc tylko sie modle teraz o powodzenie misji a co do biletu to nie mam go chyba ze na miejscu dostane bede dzwonil jeszcze w tej sprawie
beta a jesli chodzi o kuchenke elektryczna to warto brac?
Cytat: leszex
ja nie chce imprezowac zjesc moge duzo i chcualbym zarobic i na siebie i na podroz powrotna no i zeby zostalo troche grosza najlepiej ze 3000 zl na mc, nie wiem czy to realne ale chce sprobowac, nie pale papierosow to moze wiecej zaoszczedze, po powrocie na pewno napisze tu opinie u gory jest moje gg wiec tez mozna bedzie spytac jak bylo, mam nadzieje ze opisze wam ze bylo dobrze (juz nie chce zeby bylo super) boje sie jak nie wiem co zwlaszcza jak sobie tu i na oszukany.pl poczytalem a co do weksla to dzwonilem i powiedziano mi ze to tylko te osoby ktore maja kredytowany wyjazd ja nie mam bo zaplacilem calosc tylko sie modle teraz o powodzenie misji a co do biletu to nie mam go chyba ze na miejscu dostane bede dzwonil jeszcze w tej sprawie
życze ci szczęscia...ale i tak sobiech cie oszuka a beta to podstawiona od nich...
życze ci szczęscia...ale i tak sobiech cie oszuka a beta to podstawiona od nich...
Zadnej kuchenki nie trzeba brac wszystko jest na wyposazeniu i nie jestem podstawiona przez nich, to ze sobie chwale pobyt to tylko dlatego, ze trafilam naprawde w dobre miejsca do pracy. A tym razem nie wiem jak bedzie bo jeszcze nie wiem gdzie i kiedy trafie.
Kto jedzie 10 kwietnia w niedziele do Irlandii z Bydgoszczy?
a kto 13ego w srode o 21.45? mozna pisac na gg podane wyzej
Kto wybiera się z Podkarpacia na cobrey farm 11 kwietnia??????? PILNE!!!!!
Czy ktoś z Was wybiera się na Cobrey Farms 25 kwietnia? Prosiłbym o szybkie przesłanie wiadomości na [email]
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 188

« 

Pomoc językowa

»

Praca za granicą