Agencja ACCESS z Łodzi - czy ktoś zna???

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 1323
nieiwem o co chodzi z tym przejazdam..pewnei jakas pomyłka zaszła..bo firma access zajmuje sie wyjazami do angli jak i irslandi ..wiec mysle że do angli jedzie się autokarem a do islandi samolotem ..
Karola, a odezwala sie ta dziewczyna ktora ma jechac we wrzesniu?
Mało wiecie duzo gadacie tylko ludzi Lękacie ja jestem dobrej mysli ze wysieje z tej firmy juz wplacilem nie zaluyje bd zalowal jak mi wyjebia wala ale i tak pieniadze oddadza tylko ze mniej bo ukradna za tlumaczenie umowy i takie tam papiery a z 500oddadza wiec sie nie martwcie nie wyczyszcza was do zera bo macie umwe cywilno prawna:) jak mnie wykreca to jade w ciemno tak czy tak sproboje stad wyjechac :) Wileie Pozdro Dla Wielkich Ludzi jak ktos sie czegos wiecej dowie to prosze o emaila [email] [email] Dzieki
wiem wiem że pojedzmy ..ja tez w to wierzę że nas nie oszukają po to sie sprawdzało tą firme i po to wpłaciliśmy kase żeby tam jechać..
Witajcie!rnWidze,ze kazdy z nas ma inne informacje co do tego wyjazdu:rn- wplacielem 700 zl (ta Pani chciala tyle od razu)a teraz piszecie ze chca zaliczke 500 a reszte potem)rn- wyjazd ma byc na koniec listopada lub poczatek grudniarn-kontrakt ma przyjsc na 2 tygodnie przed wyjazdem (a nie w ciagu tygodnia)rn- przejazd autokarem do Angliirn- nie powiedziano mi w jakiej firmie bedzie praca,bo nie wiadomo z kim akurat podpisze kontrakt-maja kilku pracodawcowrn- zakwaterowanie w mieszkaniach wynajetych przez agencje - 45 funtow/tydzien w pokojach 2 osobowychrn-kontrakt na 6 mc z mozliwoscia przedluzeniarn-podpisanie kontraktu i odbior biletu osobiscie w biurzernMAM NADZIEJE ZE DOJDZIE DO TEGO WYJAZDU!!POZDRAWIAM
Czesc Maciek,wplaca sie 700zl. nie zrozumiales nas.w folderze pisza ze w tych 700zl jest : 500 zl zaliczka na bilet i 200 zl na tlumaczenie dokumentow. pisza tez ze wplaca sie im jeszcze jakas kwote przy odbiorze biletu. masz ich folder informacyjny? poczytaj sobie koszty wyjazdu.
wszystko sprawdze.jutro dzwonie do ministerstwa pracy.mozecie sobie wejsc na strone ministerstwa pracy i tam jest broszurka dla wyjezdzajacych do pracy za granice porady.zaraz wysle link.
http://www.mps.gov.pl/index.php?gid=709
karola nie mam na tym komputerze gg,dlatego bede pisac na forum.a powiedz,bo pisalas,ze kiedys bylas z innej firmy. LDJ nie znalazlam,ale LSJ znalazlam,ze szczecina. czy to ta? na jakim stanowisku pracowalas? i dlaczego nie zdecydowalas sie jeszcze raz jechac z tej firmy? ja mam nadzieje,ze bedziesz zadowolona rowniez z tego access jak z poprzedniej. juz tak chcialabym miec podpisana z nimi ta umowe. bo takie czekanie meczy bardzo.ale im wiecej sie wie tym lepiej.
hhe ja nie jechałam z tej firmy LSJ tylko wiem że ta firma jest wiarygodna ..my sylwinką jechałyśmy z oskara na truskawki..
Maciek ty wiesz to co my..my terz mamy wyjazd koniec listopada poczatek grudnia..tez nam mówili że autokrem mam nadzieje że bedzie tym autokarem ..bo teraz mówia tam że jest samolotem ...trzeba tam zadzwonic i to sprawdzić
Pamiętajcie!!
Jeśli ktoś będzie w tej firmie niech sprawdzi tej babce dowód osobisty czy to jest ta osoba za którą się podaje i odrazu piszczcie na forum...
ty a moze my sie jeszcze raz tam wybierzemy....i same to sprawdzimy taka mala wycieczka do lodzi.... zartuje:) no w sumie jak ktos bedzie tam jechal podpisac umowe to niech sie dokladnie spyta czy do cholery jest wyjazd czy autokarem (co mi bylo by mna reke) czy samolotem ( tym nie chce leciec bo jeszcze nie do lece)... nie wiem k...ci juz mam myslec o tej fimie!!!

Maciek- co ta babka Tobie mowila moze ty cos nowego nam powiesz??czy moze ona ma stale teksty i kazdemu mowi to samo albo kazdy jej pyta o to samo i sie na pamiec nauczyla jednego i kazdemu to samo powtarza!!!
a tak poza tym nie ma to jak stary dobry OSKAR...... i nasze koffane truskaweczki.... nie musiala sie pojawic jakas firma access i k.... wprowadza zamet w moje zycie, i sie tylko zapewne nie potrzebnie wkurzam bo nie wim co mam o tym wszystkim myslec....och...
heheh nio nio może to nie zły pomysł się tam przejechac...ale za daleko dla nas...tak bez zadnego celu i tak nam powie to samo...
kurde trzeba się dowiedziec dokładnie wszytkiego a nie panikować...
dziewczyny,dzwonilam do ministerstwa pracy. taka firma jest sprawdzana jesli naplyna jakies niepokojace sygnaly.ona od niedawna dziala i pierwszy wyjazd byl pod koniec lipca.od tamtej pory nie naplynely do nich zadne skargi. mysle ze mozna im zaufac.
co m-c taka firma sporzadza sprawozdania i wysyla do wup. zapewne ile osob wyjechalo,itd,itd. pani powiedziala ze zawsze pozostaje umowa cywilno-prawna. wiec mysle ze nie powinni nas wykiwac.
sakura
to czyli wyjedziemy raczej.... a jeszcze jakas grupa pojechala czy tylko ta jedna w lipcu?? w sumie jak w ministerstwie pracy tak powiedzieli to mozemy byc spokojni ze kasa nam nie przepadnie i ze znajdziemy sie w tej anglii??
nio nio i dorze już wiem że wyjechała jakś grupa to mysle że my terz pojedzmy ....tylko teraz cały cazs zastanwia mnie ten samolot i autokar...
ZARAZ ZADZWONIE DO NICH,TYLKO CIAGLE ZAJETE MAJA. PANI NIE POWIEDZIALA ILE GRUP WYJECHALO ALE WIE ZE JUZ JAKAS GRUPA TAM DOTARLA.
sakura
jak sie dodzwonisz to daj znac jak nie to my jeszcze bedziemy tam dzwonily i sie wypytamy co i jak.....
Mam nadzieje ze naprawde jest tak jak mowia w tym ministerstwie ale w sumie po co mieli by klamac???
JUZ WIEM WSZYSTKO.
nio w ministerstwie by nie kłamali ...
SYLWINKA, SAMOLOTEM SIE LECI.ONI ZMIENILI ZMIENILI FORME DOJAZDU. TAK OD M-CA . WYDAJE MI SIE ZE TE OSOBY KTORE JUZ PODPISALY UMOWE JADA AUTOKAREM. A TE JUZ NOWE LECA SAMOLOTEM. JADE DO NICH W PONIEDZIALEK PODPISAC UMOWE. I SAMEMU PLACI SIE ZA HOME OFFICE. WCZESNIEJ BYLO ZE ZA ICH POSREDNICTWEM ON ZALATWIAJA TA REJESTRACJE.
jak tam pojedizesz to pamiętaj sprawdzić jej dowód ..bessu to co my płaciliśmy za home offisa a wy nie bedziecie to wy za co te 700zl płacicie pewnei za samolot 500zl i 200 zl dokumenty ...a my 300 żl za autobus i 400 zł za home offise płaciliśmy ..ja mam nadzieje że nasz grupa co jedize w listopadzie bedzie jechała autokarem bo więcej rzeczy można nabrac...
sylwinka teraz jestem w pracy. napisze do karoli pozniej na gg. jak wroce z pracy. a jak wy bedziecie cos wiedziec to piszcie. no i jak pojade podpisac umowe to oczywiscie wezme numer dowodu osobistego.
kur.... nie rozumiem tego jak samemu jezeli mam tak napsane w folderze informacyjnym to tak ma byc a nie ze oni mi tu zmieniaja i jeszcze samolotem, nie lece zadnym samolotem ja jade autokarem bo w to latajace gowno nie wsiadam bo mam zamiar sie na miejscu znalesc a nie rozbic sie gdzies w miedzy czasie..... ja im dam ze mi home office nie zaplaca ale sie wkurzylam teraz..... zaraz tam zadzwonie i sobie z nimi pogadam!!!!!!!!!!!!!!
sylwinka , nie denerwuj sie. moze te osoby ktore podpisaly umowe z nimi to beda mialy oplaconego home offica, a te nowe juz nie. daj znac co ci powiedzieli.
sakura ale My jedziemy do Anglii a nie Islandii i koszt 700 to jest calkowity Jaki ponosimy Dopłacić będą musieli ludzie wyjeżdżający do Islandii poczytajcie dobrze ten formularz a poza tym ktos odemnie pojechał w tej pierwszej grupie pozdrawiam
dziewczyny a czy wiecie jak jest z paszportem? moja kolezanka nie ma jeszcze wyrobionego paszportu i nie wie czy moze jechac na dowod czy musi wyrabiac.
doradzilam jej aby zadzwonila do accessu i sie upewnila.
macie jakies nowe wiesci od nich??? a moze pojade juz w ta srode. bo sie doczekac nie moge. chce miec to juz z glowy.
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 1323

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa