Agencja ACCESS z Łodzi - czy ktoś zna???

Temat przeniesiony do archwium.
1291-1320 z 1323
i mamy polskie neverending story :( access działa access oszukuje machając certyfikatem. Zgłoście skargi to już nie dostaną go następnym razem, a przynajmniej będą dłuugo czekać. Oni biorą każdego kto przyjdzie, obracają pieniędzmi a potem niech się dzieje wola nieba, no nie? oni są czyści, pieniądze rosną, oddadzą ludziom część kasy bo i tak przyjdą nowi...na nowych zarobią a jakby ktoś pytał...oddali, no nie? są czyści.CWANIAKI Im nie zależy na wizerunku firmy, nawet nie podają jej nazwy w ogłoszeniach a ludzi mają za nic. Zgadzam się z Terri...daj jej adres w Wakefield (nie wierzę,że go dostaniesz) a będziesz miec na 200%
słuchajcie moja mama z tej firmy załatwiała juz w sierpniu zapłaciła 750zł 250zł za tłumaczenie umowy na angielski a 500 na bilet lotniczy mama miala jechac we wrzesniu nie pojechała zadzwoniła powiedzeli jej ze dopiero w pazdzerniku bo pierwsza grupa pojehcała potem zadzwonil to powiedzeli jej ze panowie na wórki widłowe pojehcali i juz mam styczen 8 i nikt sie nie odzywa :(:(:(:(:(
mam dzwonila do nich odrazu po nowym roku powiedzeli jej tyle ze wijazd bedzie w ciagu dwóch tygodni oni nigdynie zadzwonia sami tylko trzeba dzwonic i sie bez przerwy wypytywac jak z tym wyjazdem do anglii SZOK NORMALNIE CZEKAC NA WYJAZD OD SIERPNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nie wiem czy są utrzciwi czy nie ale z tego co rozmawiałem z nimi w tamtym tygodniu
to powiedzieli że jeśli chodzi o wyjazd w styczniu do Peterborow to ma nie ulec wydłużeniu termin wyjazdu.Ponoć majom dzwonić w ty tygodniu, zobaczymy czy zadzwonią.
Ale dla pewności sam będę donich wydzwaniał,a jak nie dojdzie wyjazd do skutku wyjazd to zamierzam pociągnąć ich do odpowiedzialności na podstawie umowy.
A tak na marginesie to ktoś z tej agencji już wyjechał?|
pozdro
Ile razy mamy to samo powtarzac zanim ludzie naucza sie czytac ze zrozumieniem?. Nigdzie nie wyjedziesz.
Prosze sie jaknajszybciej starac o swoje pieniadze od agencji.
Prosze przeczytac watek na www.oszukany.pl - i nie wierzyc w 'cuda'.
witam,nie wierzcie firmie akcess z lodzi,nas z moja zona zwodzili dwa miesiace z wyjazdem.ciagele albo ze umowy nie przyszly albo ze reszta gruppy woli pozniejszy termin,nie wierzcie im w zadne slowo,oni ciagle klamia,nikt od nich nigdy nie wyjechal,nam udalo sie odebrac cala kwote bo niezle ich wystraszylismy,ze mamy wszystkie rozmowy z nimi nagrywane i wogole postraszylismy ich gazeta ze ich opiszemy,pieniadze nam wyslali doszly w jeden dzien,oni ladnie pieknie mowia gdy sie do niech pojedzie w sprawie wyjazdu,my ze szczecina jechalismy az do nich nadarmo.te ich certyfikaty co maja mozna wsadzic im w ten ich kibel co maja na pietrze kolo biura,sa nic nie warte tak jak oni.niech nikt nie ma nadzieji na jakikolwiek wyjazd,uwierzcie nam i tym co tu pisza o nich.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
my jestesmy z lublina i w sierpniu MAMA pojehcała do łodzi i do dzis nie ma zadnych umów nic nic albo mówiaz ze umowy nie przyszłu potem mówili ze przyszły ze sa wysłane i juz ida niby 3 miechy cały czas gadaja zeby sie nie przejmowac ze wyjazd bedzie na pewno szkoda mi mamy bo jest krucho u nas spac nie moze bo czeka na ten wyjazd widac ze jej zalezy :( caly czas dziwonimy do tej firmy ale tylko mowiaz zeby zcekac i czekac to juz jest przesada czekac pół roku na wyjazd:(:(:(:(;(;(;(;(;(;( czuje ze to sie juz niedługo skaczy!!!!
>spac nie moze bo czeka na ten wyjazd widac ze jej zalezy
Ale mama i tak nie wyjedzie, (przeciec ludzie od 2006 czekali na wyjazd i do dzisiaj nie wyjechali) lepiej pojechac po swoje pieniadze i szukac gdzies indziej.
poczekamy jeszce do czwartku tata bedzie dwonił i sie dowiem ciekawe co teraz wymysla?? jesli powiedza cos ze trzeba czekac zgłaszam to do interwencii!!!!! zabawa sie skaczyła wiecie co oni pewnie robia powiedz my ze maja kilka tysiecy klijetów i jak od kazdego wezma po 750zł i właza to do banku ta maja ponad milion a procenty im rosna i z tego procentu pewnie oddaja a oni sa przez nas ustawieni!!a czy oni maja jakis adres email bo na tej ulotce nic nie podali:/
Ludzie Wy jeszcze w to wierzycie,czy Bóg Was opuścił?
Ja myślę że Wy to po prostu lubicie. Ten dreszczyk emocji w oczekiwaniu czy załatwią? Czy dojście do rozumu musi Wam zająć aż 10 lat?
Właśnie mija rok jak mój syn odebrał swoje pieniądze i znalazł pracę zgadnijcie gdzie-w Polsce kochani w Polsce całkiem dobrą i o Anglii na razie nie marzy.
teraz powiedezli ze bede list pisac do pracodawcy dlaczego to tak długo trwa i dlaczego nie daje odpowiedz ze ludzie czekaja i dlatego musza list pisac i maja 2 tyg z glowy a wczoraj napisałam esa do nich ze jesli w ciagu tygodnia nie bedzie wyjazdu to podaje go do interwenci wacet dzis dwonił z tamtad do mnie jakis przestraszony ze hce porozmawiac o umowie wiec trzeba ich straszyc straszyc i jesze raz straszyc!!!!!! zobczymy co bedzie dalej !!!
a nic nie będzie dalej złotko,bo to nie jest firma,która załatwia pracę tylko pierze Wam mózgi tak długo,jak długo na to pozwolicie a pozwalacie i to bardzo długo
a może nie trzeba ich straszyć tylko zmądrzeć i pieniądze zabrać chociaż myślę,że
to są słowa rzucane na wiatr bo żyjecie w jakimś wirtualnym świecie i nic nie kumacie.
moze ja zmondzałam ale mama nie bo nastraszylam ich i tata dzis dwonił do nich i maie kase maja wysłac ale nie jedze a piowiedzeli ze inni tak tylko pytanie tiedy????
[wpis usunięty]
To kiedy miałaś wyjechac i jak dlugo czekasz na umowe???ja tez niby czekam na umowe bo niedawno wplacilem kase zanim znalazlem te forum niby mam jechac w polowie lutego ale i tak wiem ze bedzie kapa maja dzwonic pod koniec stycznia i odrazu rezygnuje!!!!!
tegi: ja na wyjazd czekałam od sierpnia wcale oni do mnie nie dwonili tzeba było samemy dzwonic miłam jechac potem we wrzesniu potem mi poweidzeli ze czekaja na umowy i miałam jechac w pazdzerniku potem mi powiedzeli ze 2 facetów pojechała szykowac chale i miałam jechac po swietac teraz po nowym roku dzwoniłam piowiedezli ze w ciagu 2 tyg bedzie wyjazd po tych dwuch tygodniach znów zadzwoniałm i pwoedzeli ze musza wyzłac lis do pracodawcy dlaczego to niby tak dugo trwa... tylko skoro współpracuje z jakas angielska firma to ie moze zadzonic tylko pisac list i z nów miecha miec z główy no sa oszusci ja juz ich zgłosiłam do interwencji ale jeszce tego tak nie zostawie zobaczymi ile kasy mi oddadza!!ZłODZIEJE!!!!!
zlota: dlatego ja czekam do konca stycznia bo wtedy mialy przyjsc umowy jak nie to odrazu rezygnuje i tez zobacze ile mi dadza kasy ale tak latwo mnie nie zapomna!!!!!jak cos bedziesz dzialac w tej sprawie to pisz na moje gg nr.12398331 ja jak cos bende wiedzial wiecej to tez dam znac.pozdro
tegi-
Nawet nie czekaj do konca Stycznia. Umow i tak nie bedzie - dlatego, ze zadnego pracodawcy NIEMA i nigdy nie bylo i nigdy nie bedzie. Ale jak im jeszcze wierzysz, to prosze dowiedziec sie nazwe pracodawcy (informacje ktore i tak powinni Ci dac).
Ja to sprawdze w UK i zapytam sie pracodawcy kiedy cos wysla. (Ale i tak wiem, ze nic z tego)
Dlaczego jeszcze im wierzysz, przeciez tyle ludzi im wierzylo i zostali na lodzie?.
Czy naprawde myslisz, ze Ciebie beda traktowac inaczej jak te tysiace ktore juz przez ta agencje przechodzili i ktorzy musieli walczyc o zwrot swoich pieniedzy.
umowy miałaY PRZYJSC JUZ PRZED SWIETAMI W STYCZNIU MIAłA JUZ BYC WYJAZD A TERAZ SIE DOWIEDZAłą M ZE MA BYC NA WIOSNE HEHEHEHEHEHEHEHEHEH !!!!!!!!!!!!!
ZOBACZYMY ILE KASY ODDADZA ALE JAK BY CO TO JA DOPIERO BEDE Z NIMI WALCZYC!1 W RAZIE PYTAN PISZCZIE 1[tel]GG
ello wiecie co naprawde zabierzcie kase z tej firmy mama naszczescie znalazła w necie prace w londynie i to bezposrednie do pracodawcy!!! mozliwosz pracy na stałe:D
>>>na szczescie znalazła w necie prace w londynie i to bezposrednie do pracodawcy
A dlaczego Mama tego nie zrobila od razu, nic marnowac czas, pieniadze i swoje zdrowie?.
no fakt:// ale juz 2 tydzien zekamy na kase z accessu i nic nie przesyłaja wsumie poweidzałam im ze jesli nie wysla wszystkiego to podam ich do prokuratury łudzkiej:/
UWAGA
Ta firma dalej werbuje. Wczoraj w GW widziałam, jest nowe ogłoszenie. Praca w magazynach i produkcji bez kwalifikacji i języka. Jeszcze raz przestrzegam przd pochopnym powierzeniem kasy dla nich. Potem są kłopoty aby odzyskać

--------------------------------
www.oszukany.pl
Ewa-
Po prostu juz nie moge wierzyc w ich bezczelnosc. Ale jak zawsze, znajda ludzi ktorzy im podaruja te 700PLN - no bo Swieta sie zblizaja i Access musi przeciez miec na prezenty, a najlepiej przeciez wydawac pieniadze ktore sa latwo zarobione.
Poszukuję osoby, która była rok w szkole zagranicznej organizowanym za pośrednictwem Furnel Travel. Chciałbym prosić o komentarz.
Niestety muszę wszystkich poinformować iż rzekoma agencja Akces istnieje i ma się dobrze jest maj 2009 Niestety jestem jednym z oszukanych Dla pociechy powiem że całą sprawą interesuje się TVN zwłaszcza że to ich sąsiad
Temat przeniesiony do archwium.
1291-1320 z 1323

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa