Agencja ACCESS z Łodzi - czy ktoś zna???

Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 1323
te cieniasy nie mają nawet strony ale tupet to jak stąd do Miami. Produkują tu wpisy od niby wyjeżdzających,żeby zamydlić Wam oczy i żebyście jeszcze zostawili pieniądze w firmie, bo muszą z czegoś żyć a kaska rośnie na koncie każdego dnia, no nie? Nikt nie jedzie, nie podają nawet nazwy pracodawcy ani miejsca wykonywania pracy... jakby było wszystko ok to by podali no nie? bo co by im szkodziło?A ja i parę innych osób mamy możliwość sprawdzenia pracodawcy w UK, więc leży to w ich interesie... podajcie dane pracodawcy a dowiecie sie prawdy...Chyba,że wolicie stać gdzieś 40 km od Londynu na wiosce bez kasy i mieszkania-co kto lubi....pół biedy jak znacie angielski, w przeciwnym razie wam nie zazdroszczę!!!!
maddie ziomus masz racje siwtętą racje
www.acess.sciema.pl [email]
A tak poważnie to na ile może być poważna firma która wysyła ludzi za granicę a nie ma swojej strony? Trochę dziwne, nie? Ktoś tam wyżej chciał e-maila do nich. Doczekał się odpowiedzi, nie? No ale stronę mieć to są koszty, po co je ponosić jak mamy zamiar zwinąć interes? Na razie napiszą od czasu do czasu coś na tym forum w stylu, ja odebrałem umowę i jadę w lutym i tak przeleci do następnej zimy.
-----------------------------------------
www.oszukany.pl
i jak jakies nowosci na temat access
taaa są, wyśmienicie prosperują i dobrze się bawią za Wasze pieniądze he he... ma ktoś jeszczae jakieś proste pytania ???
a ta firma acces znajduje sie jeszcze w lodzi czy juz zmienili siedzibe :-) jak sa jeszcze w lodzi to pasi czy moze ktos z tego miasta udzielic infa bd wdzieczny eLoo
Ja czekam od sierpnia na wyjazd i już rezygnuję z usług tej firmy!!To ciągłe odkładanie terminu wyjazdu jest żenujące a firma "Access" ani razu sama o tym fakcie mnie nie raczyła poinformować.Napewno złożę skargę na nich!!!!!Dla zainteresowanych podaję adres gdzie można pisać:
Wydziału Polityki Społecznej Łódzkiego Urzędu Wojewódzkiego w Łodzi - Oddział Nadzoru Rynku Pracy, ul. Żeromskiego 87, 90-502 Łódź,
POZDRAWIAM WSZYSTKICH NAIWNYCH TAK JAK JA!!!!
Nie mają czasu cię poinformować bo ciągle piszą nowe ogłoszenia do wyborczej.
=============================
www.oszukany.pl
te osły nadal się ogłaszają!!!!!już pół roku trzymają pieniądze ludzi i zarabiają na tym!ku przestrodze podbijam temat, bo naiwnych nie sieją....a informacja jest cenniejsza od pieniędzy
test
Witam Was bardzo serdecnie. Kilka dni temu z kolegą zerwaliśmy umowę. Na miejscu dowiedzialam się, że wyjechalo ok 10 osób, ale Państwo nie byli w stanie określić, kiedy i z której tury. Wniosek sam się nasówa - mają straszny balagan i nawet gdyby chcieli, to nie są w stanie zorganizować pracy dla takiej ilości osób. Naprawdę odradzam!
Witam wszystkich, czytam to forum od ponad dwóch miesięcy. Oboje z mężem chcemy wyjechać i tak ja Wy wszyscy skorzystaliśmy z usług "renomowanej agencji posiadającej stosowny certyfikat", tak ja Wy wszyscy wpłaciliśmy po 700 zł. Popełniliśmy zasadniczy błąd: najpierw podpisaliśmy umowę z accessem, a dopiero znaleźliśmy to forum. nie jesteśmy nastolatkami, których łatwo oszukać w ich naiwności i wierze w szczerość ludzi, mamy po 30 lat, coś już w życiu przeszliśmy i jedno co Wam powiem, to JESTEŚMY WSZYSCY USPRAWIEDLIWIENI w naszej naiwności. Każdy z nas jest ogarnięty chęcią wyjazdu z tego kraju, w którym nie ma dla nas młodych i naszych dzieci perspektyw. To duma, którą schowaliśmy do kieszeni, mimo że często jesteśmy dobrze wykształceni, spowodowała, że łyknęliśmy bajer p.ani z accessu. Na szczęście nam udało się w całości odzyskać całą kasę, bez konieczności fatygowania się do nich czy użycia innych metod.
To utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że w tym kraju wszystko co złe dzieje się w majestacie prawa. Życzę sobie, a najbardziej swoim dzieciom, aby w końcu udało mi się stąd wyjechać, a za Was wszystkich trzymam kciuki i życzę z całego serca odzyskania całej kasy. Będę zaglądać na to forum.
zgadzam się... warunki życia w tym kraju są skandaliczne i upokarzające ale trzeźwość myślenia własnie wtedy się przydaje najbardziej.Pomyślcie: kto da wam coś za nic, jeśli nie znacie języka ani nie macie kwalifikacji. No i te opłaty, tyle się trąbi,że się nie daje agencjom. To pracodawca opłaca przejazd jeśli chce mieć pracowników i to jest reguła a jak już trzeba samemu opłacić to dlaczego narzucają środek transportu?? bo tak jest. że ktoś zarabia, to już coś nie gra, no nie? Litości!!!! Trzeba być podejrzliwym, bo takich jak Access jest coraz więcej. O ile jestem w stanie zrozumieć naiwność (nie usprawiedliwić) ludzi chcących lepiej żyć, to Państwo z Access nie są usprawiedliwieni z bezczelnego jej wykorzystywania i zrozumienia dla nich za grosz nie mam. OSZUŚCI! 10 osób pojechało, chyba z rodziny ;P
Bez komentarza, jestem załamany.
------------------------------
www.oszukany.pl
i zapomniałabym!!!!A pan(i) wendeta, który(a) chwalił (a) się niby podpisanym kontraktem, jakoś nie kwapi się, żeby zaprezentować ów dowód uczciwości Accessa. Czy to nikomu nic nie mówi?? co jakiś czas ktoś wyskakuje "JADĘ" żałosne :( skończcie państwo z Accessa tą zabawę bo to niesmaczne...
witam wreszcie zmierzacie we właściwym kierunku takie wpisy/pocieszające/od wendety lub niepytaj to tylko reklama accesu pobudzająca waszą głodną wyobraźnię-jakoś muszą napędzać sobie frajerów.Nie dajcie się doić mleko jest dobre ale od krowy pa
Witam!moja umowa o pośrednictwo rozwiązana!!!Firma Access zwróciła mi 500zł,ciekawe na co 200 poszło bo zero jakiegokolwiek słowa na ten temat(pewnie na tłumaczenie moich danych osobowych,bo nawet nie mieli mojego CV)STANOWCZO ODRADZAM WSZYSTKIM TA AGENCJE!!!!!
taaa o accessie napiszemy WSZĘDZIE: ONET, WP, INTERIA itd., żeby wszyscy się dowiedzieli w co się pakują!!!!żadne forum nie będzie wolne od wzmianki na temat tej firmy!!!!
........ 20.......... r.
(miejscowość, data)

Wezwanie do spełnienia świadczenia

Wzywam ..................do wykonania
......................................
w terminie do dnia .....................
Zgodnie z umową zawartą pomiędzy nami w dniu ............. po
uiszczeniu przeze mnie zaliczki, zobowiązała się Pani wykonać .................................. Do chwili obecnej nie zostały podjęte w celu jej wykonania żadne prace. Nie zostałem również poinformowany o powodach, dla których tak się stało. Niniejsze wezwanie proszę traktować jako ostateczne. W przypadku nie przystąpienia przez Pani do spełnienia świadczenia w określonym terminie, skieruję sprawę na drogę postępowania sądowego.

Z poważaniem

=======================================
www.oszukany.pl
Pytanie do Justysi123 - poinformuj Nas jak udalo Ci się odzyskać calą kwote .
Podobno można zglaszać ten przekręt do Wydzialu Polityki Spolecznej Łódzkiego Urzędu Wojewódzkiego w Łodzi - Oddział Nadzoru Rynku Pracy ul. Żeromskiego 90-502 Łódź tel. + 48 [42] 664 20 68 , 664 20 69.
miałam problem z logowaniem się i nie mogłam wcześniej odpowiedzieć, przepraszam.
Jeśli chodzi o mój sposób to było po prostu wzięcie na litość - mówiąc ogólnie, jak chcesz to podaj mi maila i napiszę konkretnie. Przykro mi, ale nie chcę się tym chwalić na forum.
Ze względów osobistych nie bedę się tłumaczyć, pozdrawiam.
Zgodnie z ustawą pani z Accessu musiała do 15.01 złożyć sprawozdanie ze swojej działalności. Postaramy się uzyskać od marszałka wojewódzctwa jakieś informacje co też access napisał. Takie informcję powinny być publicznie dostępne. Mam przykrą informację. Zeby uzyskać certyfikat to praktycznie wystarczy żebyś nie zalegał z podatkami i zus, ale żeby taki certyfikat odebrać to już kupa zachodu. Trzeba takiej uczciwej agencji udowodnić że zamieżła sie nie wywiązać z umowy i że łamie ustawę. Dlatego składać skargi i jeszcze raz skargi. Do WUP i PIP.
=======================================
www.oszukany.pl
ku przestrodze odświeżam temat. ogłoszenia wciąż się ukazują w GW :(
Ja zrezygnowałem z usług tej niby "firmy". Prawdę mówiąc nie liczyłem z ich strony na wiele, ale przez nich tylko same straty są.
Niemówienie całej prawdy to też oszustwo, więc państwo z accesu jesteście zwykłymi Oszustami i Żydami (w negatywnym tego słowa znaczeniu).
Nie oddają całej kasy i śmiejąc się w twarz mówią że nikt nie dostał i nie dostanie całej kasy i że nie będą ze mną dyskutować.
Przed podpisaniem umowy zawsze można było z nimi miło porozmawiać i praktycznie zawsze się dodzwoniłem, gdy chciałem zrezygnować, to albo nikt nie odbierał albo automat się włączał.
Prawdziwą firmę poznaje się tak jak człowieka nie po tym jak zaczyna, tylko jak kończy. Osobiście odebrałem te 500 zł. i nie mogąc z nimi normalnie porozmawiać wyszedłem. Stwierdziłem, że nie ma co "grzebać w śmieciach", bo człowiek ich smrodem może przesiąknąć.
Pozdraiwam i mam nadzieję że szybko to coś zniknie z powierzchni ziemi.
Mam dobrą wiadomość dla wszystkich co wpłacili kasę. Koleżanka AGA załatwiła firmę na cacy i odzyskacie całą kasę. Ci co dostali tylko 500zł mogą się zgłaszać po resztę. Dzięki dla Agi za działanie. Inni tylko by siedzieli i czekali na wyjazd którego i tak nie będzie. Cytuję Agę która wypowiedziała się na mojej stronie:

Do wszystkich ktorzy zostali oszukani przez firme ACCESS.Dzisiaj byłam odebrac pieniazki od firmy towarzyszyła mi telewizja tvn24 i express ilustrowany z Łodzi.Wszyscy ktorzy dostali tylko 500zł prosze o pilne zgłoszenie sie do firmy i odebranie 200zł.Jeżeli checie blizszych informacji prosze o kontakt moj nr to 51[tel]Aga.Sa to zwyczajni oszusci.Dziękuję za pomoc telewizji tvn24 i gazecie express ilustrowany w Łodzi
[email]

====+++++============++++++==========
www.oszukany.pl
doigrali się ;) ale co zarobili to zarobili....
Proszę piszcie co zrobić by odzyskać wpłacone pieniądze. Boję sie że mi ich moge nie odzyskać.
Obudził się w ludziach instynkt samozachowawczy. Hip hip hura. Tak trzymać. STOP OSZUSTOM. A jak odzyskać kasę. W poście Ewy są namiary do Agi.
[email]
51[tel]

---------------------------------------
www.oszukany.pl
Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 1323

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa