Agencja ACCESS z Łodzi - czy ktoś zna???

Temat przeniesiony do archwium.
1171-1200 z 1323
Nie wiem czy ktoś o tym pisał ale znalazłem access w jeszcze jednej branży. Podaję linki: katalog.pf.pl/Łódzkie/access-W5P0R10C-m10.html,
www.yellowpages.pl/PFG1135/Łódź/%22Access%22+Anna+Sikorska.html.
To by sie nawet zgadzało. Agencja pracy o tej samej nazwie zajmuje się dokładnie tym samym, ale o ilu więcej ma klientów.
widzę ze jesteście z tego zajebiście zadowleni ze panni annie udało sie tyle ludzi oszukać..bark mi słów dla niektórych...bo nie tylko mnie skaure i sylwinke oszukali ale duzo ludzi a ze wierzyłyśmy w ten wyjazd to wierzyłysmy nie udał sie to nie udał ja napewno z tego powodu nie bede rozpaczać ..i to nie jest tak ze mam w dupie ta firme bo za ta firme sie bierzemy zeby innych biednych ludzi nie oszukiwali ...
taaaaak, bo mamy z czego (tu ironia dla niezorientowanych). Myślę,że to TY masz problem, bo mierzysz innych swoją miarą.
to cie roszczaruje bo ja nie mam zadnego problemu..ale widze ze na tym forum nie da sie z nikim pogadac nie dzieiwę sie ze wiekszość oszukanych sie tu nie odzywa a naprawde jest nas dużo ...a wy sie dalej posmiejcie hehehe
widzę,że sztuka czytania ze zrozumieniem jest Ci obca :( Sorry Winettou, ja wymiękam przy takich osobach. UWAŻASZ,ŻE SIĘ ŚMIEJĄ, BO SAMA BYŚ SIĘ ŚMIAŁA!!!I proszę ,nie odpowiadaj, bo naprawdę żenujące to się staje ...
ale żeby oddać sprawiedliwość, Ty to jeszcze najkulturalniejsza jesteś z tej czeredki ...
Nikt się nie śmieje, tu minka nie masz racji. Napisałaś ,,tym forum nie da się z nikim pogadać nie dzieiwę sie ze wiekszość
oszukanych sie tu nie odzywa a naprawde jest nas dużo" Wiemy że jest was dużo. Przecież już dawno obliczaliśmy na ile pani annia przekręciła kasy. Sceptyq chciał tylko pokazać jak wy traktowaliście osoby które patrzyły z dystansem na całą sprawę bo ich ona nie dotyczyła bezpośrednio. I co? Jak byliśmy traktowani?
Szczerze mówiąc to ty minka i tak najlepiej się zachowałaś. Naprawdę nam jest nie do śmiechu że w polsce można oszukiwać w biały dzień. Dodam też iż to że ja nie jeżdze przez żadne agencję i pośredników to wcale nie uważam się za lepszą czy mądrzejszą. Ale jak wyraziłam swoją opinię o agencjach w którymś poście, w całkiem innym watku, odpowiadałam komuś innemu, to tylko wy z sekurą naskoczyliście na mnie że gadam głupoty i zjadłam wszystkie rozumy. A to nie tak. Jak jestem w domu to mi GG nie stygnie bo jednak ludzie się mnie pytają i mają zaufanie do mnie. A w waszym przypadku ktoś kto ma inne zdanie od waszego to odrazu idiotka. Po co te teksty że ktoś wam zazdrości iż jedziecie do pracy? Dziewczyny jedźcie, ja mam pozdzierane paznokcie od pracy. Jak mam ochotę to jadę i nikomu nic nie zazdroszczę. Pamiętam że było jeszcze kilka osób które atakowaliście. Po co? Za co? Za inne zdanie. Teraz się dziwisz że może i ktoś ma satysfakcję, że dobrze tak wam, macie za swoje. Ja, Sceptyq, maddie k, terri i heretyk jesteśmy z wami a nie z accessem. Dużo ludzi się nie odzywa, wcale im się nie dziwię, poprostu im głupio. Natomiast trzeba zostawić dumę na boku i wszyscy którzy czują się oszukani pisać skargi do WUP. To jedyne wyjście. Jak takie skargi pisać, wzór jest u mnie na stronie. Życzę powodzenia minka tobie i całej pozostałej grupie.
Głowy do góry, dobro i sprawiedliwość i tak jest po naszej stronie.

Ewa U
www.oszukany.pl
Święta prawda. POśród garów i wrzasku dzieciaków jakoś zachowaiśmy trzeźwość umysłów. I TO MY MIELIŚMY NIESTETY RACJĘ A satysfakcji raczej żadnej. Ta historia była jak zbiorowy grupowy niekończący się seks za pieniądze ale bez orgazmu. Tyle,że Acess p.........ł wszystkich a Accessa jakoś nikt. I to Access ma satysfakcję (na razie) no i kaskę. A reszcie pozostaje niesmak... bo przecież zapłacili..........Sorry za ton, ale inaczej się tu nie da...Access to oszuści i należy ich napiętnować. My jesteśmy właśnie po to, by takich namierzać i rozszyfrowywać, żeby pomagać a nie szkodzić słabszej stronie. I żadnych korzyści materialnych z tego nie mamy żeby było jasne!!!!Nie proszę, żebyście to zrozumiały, zwisa mi to ale nie wylewajcie na nas swoich frustracji, tylko jedźcie zrobić rozróbę w Acessie. Życzę Wam wytrwałości i konsekwencji walce z oszustami.
Czy ktoś mógłby podać namiary na firmę access ? chodzi mi o e-mail tej firmy.
ja jade z accesu w styczniu do angli! i wy tez pojedziecie pozdrawiam jeszcze nikt was nie oszukal firma nadal dziala bedzie dobrze! Pozdrawiam
ciekawostka? kiedy się dowiedziałeś że jedziesz,dzisiaj? już we wrześniu byłeś rozentuzjazmowany że firma uczciwa a może Ty już drugi raz jedziesz? a jeżeli tak
chyba masz jakieś układy z accesem żeby co jakiś czas taki nadziejorodny tekścik
puknąć na tym forum - nieładnie
Mnie aces też nie oszukał, właśnie jadę z nimi 3 raz, a co? Wy też pojedziecie, zobaczycie. O kurde, to dzisiaj nie 1 kwietnia? A to przepraszam.
jaja sobie już robicie na tym forum. Access to oszuści kłamią jak z nut nie wierzę już im ani trochę ciekawe co powiedzą ludzią którzy mieli jechać w styczniu
A mi pani Anna z Accessa załatwiła praktyki u Tony`ego Blaira na Downing Street i opłaca dojazd i mieszkanie ;)
prosze osoby które miały wyjechać w listopadzie a nie wyjechły o kontakt , piszcie na forum pilne!!!
W listopadzie minęły 4 miesiące od wpłaty kasy wiec chyba się łapie na listopadowy termin. Kiedy dzwoniłem w listopadzie dowiedziałem się o 2 terminach grudniowego wyjazdu: 15 i 29. 6 grudnia był wysłany list z Łodzi, w którym poinformowano mnie, że pracodawca odrzucił moją aplikację, że to nie z ich winy, że ciągle jestem w ich bazie danych ( i jakby co to sami rozumiecie, że ciągle jestem w ich życzliwej świadomości i nie myślą o niczym innym tylko jak znaleźć mi pracę w Anglii) i że musza dokonać ze mną rozliczenia. 9 grudnia był wysłany przekaz pocztowy z Częstochowy na 500 zł, chociaż zgodnie z umową umowę można wypowiedzieć z 2 tygodniowym wyprzedzeniem, a ja żadnego wypowiedzenia z wyprzedzeniem nie dostałem. W liście było też zapewnienie, że w ciągu 30 dni prześlą przetłumaczone dokumenty. Do tej pory ich nie dostałem.
Tutaj link do kogoś , kto ma takie same doświadczenia co ja:
http://www.polonia-uk.com/component/option,com_joomlaboard/Itemid,230/func,view/catid,24/id,49/
Dzisiaj w Wyborczej jest ogłoszenie Accessu. Zniknęła z niego Islandia, reszta jest taka sama.
wiele z nas boi się cokolwiek robić, wierzy że może jednak będą umowy i wyjadą chcą wyjechać i czekają ja już też czekam piąty miesiąc bardzo bym chciała by do tego wyjazdu doszło, jest to dla mnie bardzo przykre ciągle słyszeć jak sie tam dzwoni że umów ciągle nie ma lecz nie mam wyjścia nie mam żadnych znajomych którzy mogli by mi pomóc wyjechać do pracy,dlatego ciągle czekam.......
5 miesiąc? to umowa wygasła :( jesli jedziecie to powiedzcie czy macie kontrakt i nazwę oraz adres pracodawcy. Nie uwierzę jak nie zobaczę
conka nie jestem podstawiony tak jak wszyscy wplacilem 700pln nie przejmucie sie ten wyjazd sie odbedzie no tak mysle ja znalazlem sobie narazie lepsza firme z ktorej jezdze do niemiec jest to farex w chybiu na ul mnicha firma budowlana jak jacys ludzie chca zrezygnowac z accesu to polecam ta firme jest naprawde wiarygodna i 1000eu da sie zarobic w 4i pol tyg pozniej jest zjazd do domu na 5dni i spowrotem jade za tydzien ale jak acces zadzwoni to zjade szybciej bo w angli lepsza kasa moze jak wszyscy zrezygnujecie i wezmiecie hajs to ja pojade :) conka skad jestes i kiedy umowe podpisalas? ja we wrzesniu :/ i mam obawy jak kazdy z was ale nie stresuje tak jak wy
conka skad jestes i kiedy umowe podpisalas? jak cos to mozesz smialo pisac na moje gg:2[tel]Pozdro dla wszystkich Wystraszonych ;-)
wiem już napewno że sa to oszuści, nie zajmują sie organizowaniem żadnej pracy, biorą od nas kase lokują ją dochodowo, a jesli jest ktoś bardziej agresywny to zwracaja część pieniedzy. Interesuje się juz nimi program "UWAGA".Będę wiedziała coś więcej to dam znać.
skąd wiesz o tym ze UWAGA sie tym zajeła?? ztej agencji wyjechał juz ktoś??
czy masz kontakt z tymi ludzmi ,czy wiesz kiedy wyjechali i ile musieli czekac na wyjazd a agencja bezprawnie obracała tymi pieniędzmi
niemam z nikim kontaktu ale jutro lib w czwartek jade odebrac pieiądze od nich bo to bezsens zeby czekac ja miałem wyjechac w połowie lutego ale nie czekam bo to strata czasu
zobaczcie na temat access jest 1200 opini a ile pozytywnych???? haha smieszne są agencje posrednictwa pracy w polsce zero uczciwosci
Witajcie.....ale wy sie trzęsiecie....:-).Ja właśnie dziś odebralam od nich umowe, juz te druga od pracodawcy. i wyjezdzam pod koniec stycznia....huraaaaaaa
chyba tylko Ty jedyny odebrałes tą umowe a do konca stycznia jeszcze troche czasu jest wiec ciekawe czy planowo wyjedziesz jeszcze trezba miec troche szczescia tam na wyspach access isntieje kilka miesiecy i pewnie za kilka zmieni nazwe (hurrraaaaaa)
wendeta, jeśli naprawdę masz kontrakt, podaj jego treść, bez danych osobowych ale z nazwą pracodawcy za granicą i jego adresem. Sprawdzimy u źródła....::D
agencja nie cieszy sie dobrą opinią a na tym forum sam możeszz zobaczyc opinie-a jaką oni mają str www?????
zna ktos strone www....... firmy Access z Łodzi?
Temat przeniesiony do archwium.
1171-1200 z 1323

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa