Nikt się nie śmieje, tu minka nie masz racji. Napisałaś ,,tym forum nie da się z nikim pogadać nie dzieiwę sie ze wiekszość 

oszukanych sie tu nie odzywa a naprawde jest nas dużo" Wiemy że jest was dużo. Przecież już dawno obliczaliśmy na ile pani annia przekręciła kasy. Sceptyq chciał tylko pokazać jak wy traktowaliście osoby które patrzyły z dystansem na całą sprawę bo ich ona nie dotyczyła bezpośrednio. I co? Jak byliśmy traktowani? 

Szczerze mówiąc to ty minka i tak najlepiej się zachowałaś. Naprawdę nam jest nie do śmiechu że w polsce można oszukiwać w biały dzień. Dodam też iż to że ja nie jeżdze przez żadne agencję i pośredników to wcale nie uważam się za lepszą czy mądrzejszą. Ale jak wyraziłam swoją opinię o agencjach w którymś poście, w całkiem innym watku, odpowiadałam komuś innemu, to tylko wy z sekurą naskoczyliście na mnie że gadam głupoty i zjadłam wszystkie rozumy. A to nie tak. Jak jestem w domu to mi GG nie stygnie bo jednak ludzie się mnie pytają i mają zaufanie do mnie. A w waszym przypadku ktoś kto ma inne zdanie od waszego to odrazu idiotka. Po co te teksty że ktoś wam zazdrości iż jedziecie do pracy? Dziewczyny jedźcie, ja mam pozdzierane paznokcie od pracy. Jak mam ochotę to jadę i nikomu nic nie zazdroszczę. Pamiętam że było jeszcze kilka osób które atakowaliście. Po co? Za co? Za inne zdanie. Teraz się dziwisz że może i ktoś ma satysfakcję, że dobrze tak wam, macie za swoje. Ja, Sceptyq, maddie k, terri i heretyk jesteśmy z wami a nie z accessem. Dużo ludzi się nie odzywa, wcale im się nie dziwię, poprostu im głupio. Natomiast trzeba zostawić dumę na boku i wszyscy którzy czują się oszukani pisać skargi do WUP. To jedyne wyjście. Jak takie skargi pisać, wzór jest u mnie na stronie. Życzę powodzenia minka tobie i całej pozostałej grupie. 

Głowy do góry, dobro i sprawiedliwość i tak jest po naszej stronie.   

Ewa U  

www.oszukany.pl