Agencja ACCESS z Łodzi - czy ktoś zna???

Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1323
Panie z problemami opuściły nasze zacne szeregi, cześć ich pamięci. A do rzeczy. Wszystkim nam chodzi żeby eleminować naciągaczy i oszustów. A że ich małpie mózgi tego nie pojeły to tylko świadczy że powinny się zająć zbieraniem surowców wtórnych a konkretnie aluminium ewentualnie makulatury z przeznaczeniem na papier toaletowy. Myśle że na tą pracę maja odpowiednie kwalifikację. Zważywszy że zbierały truskawki co by wskazywało na jakieś resztki logicznego myślenia.
Umowę muszą mieć bo inaczej by nie dostali pozwolenia na prowadzenie pośrednictwa. Tylko że nikt jej nie pokazuję, chociaż mają obowiązek pokazać.
Mam ciekawą informację...Pracownicy Access od (sprawdzone )nie dawna znają to forum...śledzą...czytają...i w dupie nas mają...hehehe...Może by tak byli uprzejmi ...odpowiedzieć na kilka pytań i wątpliwości których nie brakuje na tym i innych forum ?
Rety ale zaszczyt ;P Przyłączam się do apelu ;) Prosimy o ustosunkowanie się do niektórych wypowiedzi i rozwiania wszelkich powstałych wątpliwości ;)
witam mam w styczniu jechac do angli z access jest moze ktos na forum kto ma tez w tym terminie jechac?
jak by sie ktos znalazl kto pod koniec stycznia jedzie do angli z nimi to prosze o kontakt 511576672. pozdrawiam
Hej.Takich ludzi jest mnóstwo-sama osobiście znam 2 ;)Ja śledzę wątek właśnie ze względu na owe osoby, ponieważ wpłaciły juz pieniądze. Zaglądaj tutaj lub na www.oszukany.pl a będziesz miał pogląd na rozwój sytuacji ;) Pozdrawiam
wiecie może jesteśmy jakimiś dla was małolatkami ale tez sie znamy na życiu ...i tez rozumiemy to ze firmy oszukja i że access tez nas oszukac może ...tylko ze my sie dowiadujemy szukamy ludzi..i jakoś nam to wychodzi za niedługo bedziemy wiedzały jak wygląda praca i umowa w anglii..co was to bardzo interesuje..ale my nie mamy co tutaj szukać to po co mamy sie wogóle wypowidać na ten temat ...
chodzi o poziom wypowiedzi. Sorry, ale jak koleżanka nazywa wszystkich cipami to my jej tu nie chcemy i już !
ale Ciebie i Twoich kolegolw badz kolezanek tez tu nie chce nikt a poziom wypowiedzi jest niewiele lepszy i nie tylko Twoj ale i twoich " znajomych".....
ulżyło Ci ? prawdziwa z Ciebie suka, bo widać,że musisz szczekać.....nie ukryjesz się za nickiem, bo wszyscy wiedzą kim jesteś ;))))))))
to jest forum do rozmów o ACCESSIE jakby ktoś zapomniał!!!!!
witam, mi wspomniano również o terminie styczniowym, pozdrawiam Tomek
jesli chodzi o wiarygodność firmy access z łodzi to wszystko sie wyjaśni na początku listopada i wtedy nie omieszkam was wszystkich poinformować czy możecie spać spokojnie czy też nie - pozdrawiam
własnie to jest forum o accessie i nikt mnie stand nie wygoni ..wy nie macie pozomy jesli mnie wyzywacje od suk ..szkoda gadać...jak bedę chciała to bede sie odzywała nie do was tylko do tych co tez jadą z accessu zeby im dać informacje jak te wyjazdy się już odbywają...i jak wyglada praca juz tam w angli...
Witam! niestety jestem jedna z osób, która zapłaciła tej agencji i jestem już prawie pewna, ze to ściema. Dzisiaj powiedziano mi, ze mogę odebrać pieniądze jak mi się coś nie podoba, ale zabierają 200zł za jakieś tłumaczenie cv. Wpłaciłam im tylko 300 na bilet, poniewaz mam już home office i skoro oni biorą 200 zł za tłumaczenie to gdzie jest mój bilet, za 100zł raczej do UK nie dojadę. Na pytanie jakie dokumenty oni tłumaczą, ponieważ moje referencje i papiery były już w języku angielskim, odpowiedzieli, że cv. Tylko nie wiem jak oni maja zamiar napisać moje cv jak nie mają moich danych o wcześniejszych pracach. Poprosiłam o tel, do kogoś kto już podobno przez nich pojechać do UK i mnie zbyli. Nie rozumiem także tego, że nie zgłosił się nikt na forum kto zna tą agencję i ją poleca. Na pytanie o termin listopadowego wyjazdu dostałam wymijającą odp, ze mają czas do końca grudnia. Jak ktoś ma podobne problemy proszę o odp.
proszę napisz to na www.oszukany.pl - tam też toczy się dyskusja w tej kwestii. Ale to rzeczywiście niepokojące :( czekamy jeszcze na to, czy udało się wyciągnąć ich umowę z zagranicznym pracodawcą i co w niej jest. Pozdrawiam
ktoś1 i inni dlaczego swoimi wypowiedziami obrażacie innych czy Wy nie potraficie porozmawiać kulturalnie bez żadnych wyzwisk i przekleństw, nie możecie uszanować osób które zaufały tej agencjii, jedni mają takie zdanie że oszukują choć osądzaja firme access nie mając 100% pewności że tak na prawde jest, natomiast inni mogą mieć informacje na podstawie których ufaja Firmie. To forum jest po to żeby się wymieniać informacjami na temat access a nie po to by się wzajemnie obrażać czy też poniżać, wiadomo każdy z nas chce wyjechać ale pozwólmy wypowiadac się wszystkim bez względu na to jaką mają opinie na temat tej firmy, ale prosze was wszystkich skończcie z tym obrażaniem i wyśmiewaniem innych naprawde jest to niepotrzebne. Pozdrawiam
Akurat Ty jesteś najbardziej na poziomie i nikt do Ciebie nic nie ma - nikt nikogo stąd nie wygania poza jedną koleżanką, która wszystkich zapędza do garów i dzieci i "obdarza" przesympatycznymi epitetami ;)
suk... cip.. wsio w temacie ale czytajac od poczatku podsumujmy.......
1. nikt nie wyjechał
2. a jesli wyjechał nie daje znaku zycia bo niemoze niestac go na net
3. suk..... i cip... moga pomazyc o wyjezdzie chyba ze w wiadomym celu.......
4. albo to jest temat o access agencji albo towarzyski takze drogie panie bujac sie na gg albo na ulice....
5. moja propozycja walim do agencji wszystcy w jednym terminie co Wy na to?
Karla masz racje. Przepraszam wszystkich ktorych obrazilam. I nie chce sie juz z Wami klocic tu wiecej. :-(
Mam prośbę jezeli ktoś bedzie do nich dzwonił niech poprosi o jakąś firmę, która z nimi współpracuje, albo tel do kogoś kogo juz wysłali, mi również nic nie podali tylko mnie spławili. twierdzą, ze wysłali kilka grup, to gdzie są ci ludzie???? W UK jest darmowy net w bibliotekach jak są tacy to chyba ktoś by się odezwał.
To forum jest od sierpnia, to już 2 miesiące i nie ma nikogo kto się odezwał, ze wyjechał i jest ok. Mozliwe, ze nie ma kto się odezwać, bo nikt nie wyjechał:(
Witam! Ta firma jest do jednej wielkiej d...(za przeproszeniem).Dzisiaj dzwoniłam i miałam dowiedzieć się o wyjeżdzie tymczasem uzyskałam informacje takie same jak z przed dwóch tygodni czyli tyle że wyjade w listopadzie.I jeszcze jedno nie mogłam się do nich wogóle dodzwonić .Nie wiem czym to jest spowodowane ale najprawdopodobniej tym że już zaczynają się krętactwa.Nie neguje że może ktos z tej firmy wyjedzie i będzie wszystko OK.Ja narazie jestem sceptycznie do tego nastawiona.Jedno mnie jeszcze zastanawia, ponieważ podpisywałam umowe z tą firmą pod koniec lipca i mowili mi że wyjade w listopadzie to czemu inne osoby jadą w styczniu.Czy jest tu ktoś kto ma wyjechać w listoadzie.Podaje jeszcze raz swój [email]
Witam ja niby mam wyjechac w styczniu!!Troche tez mnie to wszystko dziwi,ale po co umawiali ludzi na dwa terminy wyjazdu jak mogli na jeden i mogli by zwiać.?!Ale się zobaczy jak dostaniesz bilet do anglii to bedzie ok a jak nie to ja zerwe umowe jeżeli bede mógł jeszcze bo ja mam przewidziany termin na stycznia!!
Mnie tez to denerwuje że jak tam dzwonie to rozmawiają ze mną jak nakręceni to samo cały czas powtarzają!!Ale jeżeli ktoś ma wyjechać w listopadzie to chyba powinni dać juz jakieś konkretne odpowiedzi.A nie zwodzą ludzi!!!Oby tylko w razie jak to wszystko nie wypali zeby wszyscy mogli odebrać swoje pieniądze wiadomo że nie wszystkie ale chociaż jakąś ich cześć!!
te osoby które juz pojechały czyli jakiś chłopak dziewczyna tez już ma jechać za dwa tygodnie ...sie nie odzywaja na tym forum bo widzą ze nie ma sensu ..ja tez widze ze nie ma sensu tutaj za dużo pisać o tym..bo zaraz zostnę wyzwana jeśli wam coś przekażę albo cos takiego ..ze jestem naiwna i że 3 głupie blondyneczki znalazły osoby z accessu...miejsz z tym ..lepij tutaj się wyzywac od cip i suk..a nie rozmwiać o accessie taka jest prawda...juz tu nic nie można powiedzieć...
podpisałem umowę w sierpniu i miałem wyjechać w listopadzie jak dzisiaj dwoniłem powiedzieli mi, że to moze być koniec grudnia. w tej agencji nic nie jest pewne, a na bank nie daty wyjazdu. ciągle tylko słyszę, ze za dwa tygodnie ma ktoś jechać i tak jest od miesiąca. a o naszym wyjezdzie w listopadzie mozna chyba zapomnieć:( wiecie może z jaką agencja pracy z UK oni współpracują???????????? A ta pani z accessu robi się strasznie wredna i się mota jak odbiera telefony.
czegoś nie rozumiem minka wytłumacz mi jedno: kto tu teraz Cię obraził i wyzywa Cię za jakieś wiadomości???? My tu czekamy na dobre wieści licząc na to,że to tylko kłopoty natury organizacyjnej bo wiele osób utopiło w tym pieniądze.Zrozum,wszyscy są zniecierpliwieni...
Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1323

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa