Agencja ACCESS z Łodzi - czy ktoś zna???

Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 1323
Mam chwilkę wolnego, bo się oderwałem od garów i dzieciaków i wpadłem zobaczyć jak tam sprawy idą. Ale cieszę się że ktoś wyjechał, będzie dobrze. Ktoś mówił że Access przegląda to forum. Ludzie!!! wszyscy pośrenicy obserwują wszystkie fora w Polsce. Muszą wiedzieć co się o nich mówi. Szkoda tylko że nie komentują wątpliwości ludzi którzy im zaufali. Dobra, lece do garów bo mi zupa wykipiała.
Witam wszystkich!
Parę tygodni temu wypowiadałem się że ta firma to jedna ściema i oczywiście trzy wszystko wiedzące panny wyzwały mnie! Teraz przekonają się że miałem rację. Uważam osobiście, że wszyscy którzy podpisali z nimi umowę to idioci. Trzeba być niezwykle zdesperowanym i naprawdę głupim aby podpisać taką umowę.
Oczywiście zostanę wyzwany przez co niektóre osoby ale rozumiem je trzeba wyładować na kimś swoją frustrację.
P.S. Gratuluję Pani z ACCESSU dobrego pomysłu na zrobienie szybkiej kasy lecz teraz trzeba będzie się pewnie ukrywać.
Oto moja opinia do której mam prawo w naszym demokratycznym choć chorym państwie.
Pozdrawiam wszystkich którzy racjinalnie podchodzili do tej firmy!
hej;) a możesz coś bliżej...masz jakieś nowe wiadomości o tych "orłach" z accessu ;P?
Witam. Czy ktoś z opamiętanych próbował już odzyskac kase??rnCiekawe jak to wygląda w praktyce bo niby mają zwracać bez łaski część kasy ale w umowie nie ma zapisu ile dokładnie.
policz 4 miesiące od podpisania umowy lipiec-listopad a ci,co podpisywali we wrześniu jadą w styczniu;)
Czekaliście tyle czasu to poczekajcie jeszcze ten miesiąc. Może naprawde ktoś pojechał, tylko że jest tak miły jak niektóre przemiłe dziewczyny i nie chce dać znać? Jeśli jednak to przekręt to puścimy tą panią z torbami. Mam kilku znajomych w mediach. ,,Na celowniku" i tym podobne programy tylko czekają na taką sensację. Ale na razie trzeba zachować spokój, po co kogoś oskarżać bezpodstawnie.

ps Sceptyq. mi tak samo jak tobie przez te pisanie wykipiał obiad, na dodatek przestałam się zajmować domem.

www.oszukany.pl
http://mojeforum.awardspace.info
urbanska nawet nie wiesz idiotko co możesz sobie narobić oskrażajac kogos bez podstaw i podajac do medii ze są nieuczciwi nie mając dowodów ale to dobrze jak by tobie dowalili kare może wkoncu byś zmądrzała
witam ja tez mam termin na styczen. zaczynam sie powoli martwic tym wszystkim jak czytam co piszecie. wie ktos od kiedy jest ta firma?
witam ja tez mam termin na styczen. zaczynam sie powoli martwic tym wszystkim jak czytam co piszecie. wie ktos od kiedy jest ta firma?
nie do "medii" tylko do mediów i co to za obrażanie ludzi Jak trzeba będzie to się sprawę nagłośni i już. a na razie nikt nikogo nie oskarża. I tak wiadomo kto to napisał
widizcie sami co tu sie nie napisze odrazu jestes wyzwany to chyba troche jest nie fer ..ewa napisała ze jak nas oszukaja to naglośnimy to w mediach ..i tak ma być..a tu ktoś sobie wchodzi i ją za to krytykuje...dla mnie to jest śmieszne ludzi powinni sobie pomagać a nie nawzajem sie gnębić...
(do wypowiedzi gość)coś mi się wydaje, ze na panią urbanską nawyzywali ci z accessa, ale oczywiscie mogę sie mylić :0, zamiast nam udzielac odpowiedzi na nasze pytania wystraszyli sie i straszą karami :)
mam jeszcze pytanko-ktoś rozmawiał może z tymi z accessa i ma namiar na kogos kto juz pojechał? Moze niech sie odezwie ktos z rodziny, albo ktos znajomy kogos kto pojechał. chyba jednak nie ma nikogo kto nam może cos powiedziec:((((( a moze jednak jest i nas czyta?????????????????? sorki, ale ja jestem juz zniecierpliwiony na maxaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Do Gościa
Aleś mnie wystraszył, aż mi się ręce trzęsą na klawiaturze. Wezmę sobie jakieś ziółka na uspokojenie. A na poważnie to się naucz rozumieć tekst pisany. Bez dowodów nikogo nie mam zamiaru oskarżać. A po drugie to nie ty pierwszy mnie straszysz. Czyżby to naprawdę ktoś z Accessa? Podsumowując, nie boję się i w przeciwieństwie do ciebie nie ukrywam się jako gość.
Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieję że to twoja chwilowa niedyspozycja umysłowa.
http://mojeforum.awardspace.info/viewtopic.php?t=74
urbanskaewa nie skomentuje tego bo nie bede się z nikim kłócić a poza tym nie mam ochoty na zabawe która do niczego nie prowadzi
Żenada przez duże "Ż"!!!straszą, grożą a ludzi zadowolonych z usług tej cud-agencji jak na lekarstwo ;( a może mała dziennikarska prowokacja jednak pomoże ;) przynajmniej rozwiać resztki wątpliwości???
mam pytanie czy ktos wie cos o wyjezdzie listopadowym, ja mam jechac, ale nic mi nie chca powiedziec czy ten wyjazd jest aktualny???
Witam ktoś przed Tobą sie wypowiadał ze dzwonił do nich i mu powiedzieli że wyjazd listopadowy ma zostać przesunięty na grudnia!!mam nadzieje że styczniowy nie przełożą na marca!!Jak nie wyjdzie ten listopadowy to ide zerwać umowe!!
Witam:)) ja też chciałam się cos dowiedzieć w poniedziałek na temat wyjazdu i nic mi nie powiedzieli tzn.powiedzieli że wyjazd będzie w listopadzie i tyle.Mój chlopak ma dzwonić do nich na początku listopada może coś powiedzą, chociaż ja nie bardzo w to wierze.Odezwała sie do mnie na e-maila jakaś dziewczyna że ma wyjechać w listoipadzie i wie nawet gdzie i do jakiej pracy ale nie chce mi napisać.Sama nie wiem juz o co w tym wszystkim chodzi.
to bardzo dziwne-jedzie, wie gdzie ale nie powie ;) państwo z acessu-więcej polotu- nabierać trzeba umieć ;)
Tego maila pewnie pani z accessu ci napisała?Jestem ciekawy na jakiej podstawie wydają certyfikaty agencja pośrednictwa?Czy agencja po prostu wykupuje sobie ten certyfikat?jak to jest!!
każdej agencji dadzą certyfikat, byle nie byli wcześniej karani i płacili podatki. I tyle. to wystarczy. Podobno(ale tylko podobno bo muszę to sprawdzić) muszą mieć umowę z pracodawcą za granicą..dowiem się
ja tak sobie myślę, że zamiast czekać możecie-skoro nie ma tam w umowie terminów-wyznaczyć im termin (ale na piśmie) i zażądać spełnienia świadczenia-znalezienia (bądź nie) pracy.455 kodeks cywilny o ile się nie mylę ;)muszą to zrobić niezwłocznie...
Dobry pomysł!!! Podaj jakiś wzór pisma i trzeba wywalić im gremialnie(wszyscy ) żądanie spełnienia świadczenia. Pomysł z prowokacją dziennikarską też jest niezły!!!Trzeba tylko wysłać informację (co i gdzie)!!! Publikatory tylko czekają na taką okazję !!!
a jak nie spełnią ani nie podpiszą żadnego oświadczenia i spławią cię tekstem wyjazd za trzy tygodnie!!Coś trzeba bedzie zrobić na pewno tylko moja myśl to poczekac jeszcze do końca miesiąca może coś się ruszy a jak nie to wtedy najeżdżamy!!!bo podobnież ma być wyjazd pod koniec listopada więc jak miało by się coś ruszyć to by musieli dać znać na początku listopada!!
imięi nazwisko data i miejscernrn ŻĄDANIE SPEŁNIENIA ŚWIADCZENIArnrnW związku z faktem, iż w zawartej przeze mnie z agencją Access umowie o pośrednictwo pracy Strony nie ustaliły terminu wykonania świadczenia, a uzgodniony ustnie .... miesięczny upłynął, na podstawie art. 455 kodeksu cywilnego, wzywam agencję Access do spełnienia świadczenia rnrni tu możliwości:rnrnniezwłocznego spełnienia świadczeniarnw terminie... dnirndo dnia.....rnrnPodpis (odręczny)rnrncałość posłać poleconym zrobić i zachować kopię oraz dowód nadania
dobra jutro poślę to bardiej zjadliwe ;) w normalnym szablonie
a co mają podpisać? żądanie spełnienia świadczenia to jednostronne oświadczenie jak odbiorą w firmie to już doręczone czyli jakby podpisane,że się zapoznał.A jak powie,że za 3 tyg. to powiedz,żeby Ci napisali pismo informujące o tym,zawierające szczegóły tzn. dokładny termin wyjazdu, koszty, pracodawcę, nazwę,siedzibę,i kto pokryje koszty powrotu jak nie podpiszesz umowy bo np pracodawca Cię nie zechce...i takie tam inne-ale na piśmie,bo potem jest z czym iść do sądu. jak oś jest /"na gębę" to się można wyprzeć a tak chociaż "coś" można zwojować...bo umowa jest do d....i nic z niej nie wynika. Mimo to, pewne działania mogą wskazywać na zamiar oszustwa...ale tylko "pewne" i "wskazywać" więc trzeba być uważnym
widze ze jestescie narwani ale okej rozumie was bo ja sama sie boje ze ta firma nas oszuka..ale ja sie umawialm z pania Anna ze bedziemy sie kontaktować od 15 listopada w sprawie wyjazu i do tego czasu czekam ..a jak sie okaze ze nie ma wyjazdu to zaczne dopiero działać...mówcie sobie ze jestem naiwna zwisa mi to ale ja sie dowiedziłam juz swoje niby juz ktoś wyjechał teraz ma pewna dziewczyna jechać ach mijsza z tym wy i tak dobrych widomości nie chcecie słuchać..jeśli nas firam oszuka to pwoinyśmy sie trzyamć razem bo im więcej osób zacznie działać tym lepij...
Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 1323

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa