Studia w Danii.

Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 1614
Pytanie do tych, którzy już się dostali - mieliście jakieś wybitne osiągnięcia, świetne wyniki w nauce albo wolontariat/pracę?
Cytat: Emlo9999
Pytanie do tych, którzy już się dostali - mieliście jakieś wybitne osiągnięcia, świetne wyniki w nauce albo wolontariat/pracę?

Wybitnych osiągnięć brak, wyniki w nauce w porządku (matura matma 96% i 84%, angielski 96% i 90%), ale oceny bez rewelacji (angielski 3, informatyka 2, fizyka 3, reszta to głównie 4), wolontariat miałam, coś tam w harcerstwie działałam i organizowaliśmy festyny charytatywne, to wspomniałam o tym w liście motywacyjnym. Mam pracę i to związaną z kierunkiem na który składałam, więc mogło to mieć znaczenie. A dostałam się na Marketing na ZIBAT.
Cytat: charkotka
Mam pracę i to związaną z kierunkiem na który składałam, więc mogło to mieć znaczenie. A dostałam się na Marketing na ZIBAT.

jaką pracę, jeśli można spytać? :)
Cytat: aleolaksandra
Witam wszystkich. Mam pytanie do osób, które aplikowały lub aplikują do Teko. Czy już mieliście rozmowy i ile od rozmowy mam czekać na odpowiedź? jak u was to wyglądało? rozmowę miałam 1 kwietnia jak coś.

ja tez mialam 1 kwietnia :D
Jest ktoś kto może mi pomóc z aplikowaniem na akademiki (Aarhus). Jak coś to na priv. Dzięęęęęeeki
Aplikowanie na akademiki? Strasznie późno się za to bierzesz! Większość osób z którymi mam kontakt, łącznie ze mną, składała na akademiki w okolicach lutego...
Cytat: onevision
Cytat: charkotka
Mam pracę i to związaną z kierunkiem na który składałam, więc mogło to mieć znaczenie. A dostałam się na Marketing na ZIBAT.

jaką pracę, jeśli można spytać? :)

Można, można ;) Pracuję w sklepie z ciuchami, sprzątam, wieszam ciuchy, jeżdzę z towarem, no wiadomo głównie sprzedaję. Trochę pod marketing można podciągnąć.
ja mam takie pytanie też już dla studiujących lub którzy słyszeli jakies opinie..
Aplikowałam na marketing management na BAAA,
ale zastanawiam się jak z dalszymi priorytetami, wybrałam UCN w Aalborgu i Lillebaelt Academy w Odense. Słyszałam, że priorytet można zmienić do lipca i zastanawiam się czy lepszy jest UCN czy jednak LA? Ktoś jest w stanie coś doradzić?
agaacior i jak Ci poszlo :)? na co skladalas, jaki profil :)?
Cytat: aleolaksandra
agaacior i jak Ci poszlo :)? na co skladalas, jaki profil :)?

stres mnie zjadl troche :( ja na design-fashion
Pytanko do osób, które już studiują:P
1.Czy ktoś z Was tu obecnych na forum studiuje w Odense?
Drugie pytanie jest do aplikujących jak i do studentów :)
Miał może z Was ktoś tak, żę przed decyzją z uczelni z pierwszego priorytetu, dostaliście wiadomość z uczelni z drugiego priorytetu, że są gotowi Was przyjąć ale musicie zmienić priorytet? Głównie chodzi mi czy miał ktoś taką propozycję z Odense, ale jeżeli z innych, to też nie pogardzę jakimś kontaktem ze mną :)
@aleolaksandra,
Złożyłam na branding and marketing management i na purchasing management :) już nie mogę się doczekać wyników, zaczynam się denerwować!
wszyscy będziemy mieć wyniki między 5 a 9 maja? :)
@grabsi ja również się denerwuje, bardzo bym chciała żeby się udalo :)
@onevision skad wiesz ze w maju, wczesniej ktos pisal ze w czerwcu i juz sama nie wiem
To wszystko zależy od uczelni, nam na rozmowie powiedzieli że wyników mamy się spodziewać ok 7 maja ;)
A mi na TEKO powiedzieli że na początku czerwca, zazdroszczę że tak szybko będziecie wiedzieć ;)
Czy ktoś wie kiedy będą wyniki z Copenhagen Business Academy?
z góry dziękuję za informacje :)
BAA ma mieć wyniki 5-7 maja, przynajmniej na wybranym przeze mnie wydziale.
Ja aplikowalam na multimedia, dla mnie te dwa tygodnie to niesamowita meczarnia, do czerwca z ciekawosci bym nie wytrzymala xddd
Cytat: bluznierca1
Miał może z Was ktoś tak, żę przed decyzją z uczelni z pierwszego priorytetu, dostaliście wiadomość z uczelni z drugiego priorytetu, że są gotowi Was przyjąć ale musicie zmienić priorytet? Głównie chodzi mi czy miał ktoś taką propozycję z Odense, ale jeżeli z innych, to też nie pogardzę jakimś kontaktem ze mną :)

Dzwonili do mnie dzisiaj z Odense i mówili mi to w podobnym kontekście. Upewniłem się i mi powiedziała, że mnie przyjęli i jeśli nie dostane pozytywnej odpowiedzi od uczelni pierwszego wyboru to do końca maja mam dać im potwierdzenie, że chce studiować w Odense.
edytowany przez serafitek: 05 maj 2014
Dostałam dziś maila od BAAA o warunkowym przyjęciu :))
Ja też się dostałam warunkowo na BAA :DD
Cytat: xxalxx

kurde, widzisz, taką okropną rozmowę miałyśmy, ale dało radę!! jupiii! :D

noo!!! :D to widzimy się w sierpniu ;)

noo!!! :D to widzimy się w sierpniu ;)

dokładnie!!! :D
też dostałam wiadomość o warunkowym przyjęciu. To znaczy, że wystarczy wpłacić kasę i odesłać im to co trzeba i już? ;) kończę właśnie studia w Polsce, więc wyniki z matury czy oceny na świadectwie maturalnym już dawno znam
Cytat: honorata1993
też dostałam wiadomość o warunkowym przyjęciu. To znaczy, że wystarczy wpłacić kasę i odesłać im to co trzeba i już? ;) kończę właśnie studia w Polsce, więc wyniki z matury czy oceny na świadectwie maturalnym już dawno znam

dokładnie tak ;>
Ja też dzisiaj dostałem potwierdzenie od BAA :) Rozumiem, że kontrakt można meilem posłać do nich?
a na co aplikowaliście?
Cytat: honorata1993
a na co aplikowaliście?

ja na Marketing Management, a Ty ? :)
Temat przeniesiony do archwium.
1201-1230 z 1614

»

FCE - sesja letnia 2004