Praca w Manchester! chętni?

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 241
Witam! Szukam pracy w magazynie w Manchesterze i okolicach.Mam prawie roczne doswiadczenie,pakowanie ubran,loopowanie,sprawdzanie itp.Jak by ktos cos wiedzial prosze o wiadomosc na moj mail: [email] .Z gory dziekuje za pomoc.
Hej, szukam dorywczej pracy na 2 miesiące w Manchesterze na Lipiec/Sierpień 2009 i taniego noclegu dla 2 osób, wiem że trochę wcześnie ale może się ktoś orientuje gdzie szukać, ma jakieś namiary i wie na co zwracać uwagę? Z góry dziękuję za wszelką pomoc :) [gg] mail: [email]
Witam Was serdecznie!
Zwracam sie do was z prośbą o pomoc w znalezieniu pracy.Jestem mężczyzną po 30-stce i szerokim doświadczeniu zawodowym.Z wykształcenia jestem technologiem żywienia,a w chwili obecnej pracuję w zupełnie innej branży(od 5 lat),a dokładniej w fabryce produkującej przekładnie okrętowe.Dobrze znam rysunek techniczny a j.angielski w stopniu podstawowym.Jeżeli ktoś z Was zna adresy agencj pracy oferujących pracę w fabrykach lub tym podobne proszę o kontakt(w miarę pilny) ponieważ zamierzam zjechać do Manchesteru w połowie pażdziernika.Proszę o info na skrzynkę [email]
dlaczego nie???? ja jak mogé to pomagam ,twój szef tez cie nie znal i widzial zapewne tylko raz na oczy a prace ci dal..... inni sobie pomagaja tylko my polacy patrzymy na to wszystko inaczej najwyzszy czas cos zmienic i kazdego trzeba reke wyciagnac.pozdrawiam
nastepna z zadartym nosem
witam , odnosnie twojego apelu o pomoc to popieram takie podejscie , powiem szczerze ze sam bym pomogl i pomoge komu kolwiek jesli bedzie taka potrzeba , ale niestety sam obecnie potrzebuje pomocy. Nie bede przedstawial calej mojej historji ,ale jestem na wyspach 1,5 miesiaca , obecnie w shefield a musze znalezc jakis sposob aby jak najszybciej przeniesc sie do manchesteru , do mojej jedynej ksierzniczki wiec jesli ktos wie o jakiejs pracy w manchesterze , bede bardzo wdzieczny za pomoc i jesli tylko bede w stanie odwdziecze sie po stokroc. [email] moj adres mailowy. Dziekuje!!!
Czesc mam na imie krzysiek i chcialbym sie zwrocic do Ciebie o pomoc.MKieszkam w Manchester i juz od 2 lat i pracuje jak na szczescie. Ale niestety w trybie 12godzinnym na nocnna zmiane i to jeszcze bez zadnych dodatkow. chce jak najszybciej zmienic prace.Obecnie pracuje na magazynie,jestem operatorem wozkow widlowych.Zajuje sie segregowaniem i wydawaniem towaru itp. Moglbys mi dac namiary gdzie najlepiej szukac pracy??dzieki i pozdrawiam
hej.Jestem w manchesterze od 1,5 miesiaca potrzebuje jakiej kolwiek pracy na wczoraj czy mozesz cos pomoc??moj mail [email] gory dzieki wielkie odwdzieczam sie z nawiazka.Pozdrawiam
witam nie wiem czy jest tam jeszcze ktoś kto mógł by mi pomóc w wyjeżdzie do angli na stałe wraz z rodziną a mianowicie z mężem i dwójką dzieci (synek 10 lat i córunia 7 miesięcy)potrzebowała bym stałej pracy dla męża oraz niedrogiego mieszkania mąż jest budowlańcem i zna sie na swoim fachu chciała bym również żeby ktoś mi pomógł załatwić tam szkołę dla mojego syna oraz zasiłki rodzinne na dzieci proszę o jaką kolwiek pomoc lecz proszę nie robić sobie żadnych żartów chętni niech piszą na e-mail [email] góry dziękuje i pozdrawiam
>>>>>>>ktoś kto mógł by mi pomóc w wyjeżdzie do angli na stałe wraz z mężem i dwójką dzieci potrzebowała bym stałej pracy dla męża oraz niedrogiego mieszkania mąż jest budowlańcem, chciała bym również żeby ktoś mi pomógł załatwić tam szkołę dla mojego syna oraz zasiłki rodzinne na dzieci...

...Znajac ludzi, to przypuszczam, ze to, o co prosisz i co oczekujesz od nieznajomych laczy sie chyba z cudem....
szukam pracy w manchester slaba znajomosc angielskiego
Witaj jestem zainteresowana twoj wypowiedzia prosze Napisz na [gg] .

Szukam Mieszkania dla Mojego Chlopaka w Manchester. Dziekuje Pozdrawiam!;)
Moim zdaniem najlepiej bedzie jak twój mąz wyjedzie sam, znajdzie prace i jakies mieszkanie pozałatwia wszystkie formalnosci (np. szkołe, dofinansowania, bedzie potrzebował do tego akty urodzenia dzieci) a poznie do niego dojedzieci. My własnie z męzem tak zrobilismy i to był najrozsądniejsz pomysł. W Angli są organizacje które pomagaja ZA DARMO w zdobyci tych dofinansowań, pomagaja wypełniać papiery i dzwonią w różne miejsca jeśli np. twój angielski nie jest na tyle dobry. POWODZENIA.
szukam pracy w Manchesterze dla pary kobieta 21 l mezczyzna26l słabo znamy angielski. Praca np. sprzątanie w hotelu badz na jakiś fermach lub fabrykach. najlepiej z mieszkaniem- moze być tez bez. Z góry dziekuje.
moj e-mail - [email]
witam, szukam pracy w manchesterze, mieszkam tutaj i planuje zostac przez jakis czas wiec interesuje mnie praca nie tylko tymczasowa ale rowniez na stale, praca przy pakowaniu i innych podobnych w magazynach, fabrykach, moze byc sprzatanie, narazie szukam czegokolwiek moj angielski jest komunikatywny, moj mail [email]
Czesc:P mam 19 lat i jestem teraz w Manchesterze u Siostry i szukam jak najszybciej pracy, słabo jeszcze mówie po angielsku ale moge sie podjac kazdej pracy jaka bedzie. pozdrawiam Moj E-mail: [email]
Ewentualnie moje [gg] :)
poszukuje pracy dla mojej zony, mamy 2 letnia corke, ktora wlasnie rozpoczela chodzic do przedszkola, ja pracuje w centrum manchesteru, tam tez mieszkamy, zona nie zna dobrze angielskiego, poszukujemy czegos na 20-30h tygodniowo.
pozdrawiam
jakiej pracy poszukujesz?
>>>>poszukuje pracy dla mojej zony w Manchester
wejdz na gumtree.manchester. Niestety, nie znajac jezyka, zona musi sie przygotowac na prace, gdzie jezyk nie jest wymagany. Najlepiej zeby zona szlifowala jezyk. Zostaw jakis kontact (email, gg,)
cześć.jestem w Manchesterze juz pół roku i nadal poszukuje pracy, jesli ma ktos jakieś namiary bardzo proszę o kontakt na [gg] :)
Szukam pracy( fabryka moze byc,najchetniej Bury,Heywood,Middleton okolice),mieszkam kolo manchesteru.moj e-meil: [email] Z gory dzieki za wszelkie info!
Szukam pracy w Anglii, obojetnie w jakim miejscu, praktycznie obojetnie jaka praca,byleby byla taka ktora choc troche wiaze sie z komunikowaniem, bo jestem studentka anglistyki i chcialabym podszlifowac jezyk:) Moje gg to 2441123
Witam wszystkich. Mam 17 lat i wlasnie koncze tu szkole- gimnazjum. bardzo bym chciala isc do pracy na wakacje... jezeli ktos wie gdzie jest jakas praca dla nieletnich prosze o kontakt: gg : 2491448. z gory dzieki . no i rowniez jak ja bd umiala jakos pomoc z checia pomogee...
Witam planuje przyjechać do Manchesteru na początku sierpnia ok 3-4 i wracać do Polski z końcem września, mam mieszkanie poszukuje pracy szczerze mówiąc to obojetnie jakiej (potrzebuje dorobić na studia i nie tylko) jeśli miałby ktoś cos na oku to byłbym bardzo wdzięczny, jeśli mogłoby to w czymś pomóc to mam wykształcenie średnie techniczne (elektronik) studiuje mechatronikę ( po angielsku) pracowałem już w anglii jako instalator sieci monitoringu (CCTV) znam sie na komputerach ich budowie modernizacji /konfiguracji i składaniu. Jeśli byłaby dostępna jakaś praca w zawodzie lub cos pokrewnego to byłbym naprawde szczęśliwy chociaż wiem iż teraz kiedy jest kryzys to o jaką kolwiek prace podobno tam Ciężko. Więc jestem w stanie przyjąć każdą pracę ( podobno żadna praca nie chańbi a jedynie sposób w jaki ją wykonujemy, może to zrobić). Szukam również pracy dla mojej dziewczyny w tym samym okresie. Pozdrawiam wszystkich na emigracji bardzo serdecznie :) Radeck
ewentualne pomysły oferty pomoce proszę zwracać na [email] lub gg :3918373
Jeszcze raz pozdrawiam i z góry każdemu zaangażowanemu bardzo dziękuje ;)
Radeck-
Przypuszczam, ze tutaj na forum niema zadnego pracodawcy ktory moglby tak od reki zaproponowac Ci dobra prace. Zanim przyjedziesz szukaj pracy na gumtree i na wszystkich innych portalach i wysylaj wszedzie swoje CV, chociaz obawiam sie, ze prace na 2 miesiace to bedzie trudno znalezc. Pomysl tez, ze w tym czasie inni studenci szukaja pracy, (tez chca dorobic na studia). Obawiam sie, ze nie znajdziesz pracy w swojej dziedzinie, to musisz rozszerzyc horizonty. Szukaj na portalach i najlepiej w agencjach, ktore moga miec tymczasowe prace.
Wiem że na 2 miesiące trudno bedzie znaleźć pracę w zawodzie a gumtree to już u mnie jak strona domowa ;) szukam szukam i jak napisałem może nie do końca jasno nie ograniczam sie do pracy w zawodzie bo wiem że na to mam nikłe szanse teraz a napisałem tutaj dlatego równiez żeby zdobyc jeszcze jakieś źródło kolejnych ofert bo napewno są tutaj josoby które znają jakies ciekawe stronki ;) ;)
wpisz 'Manchester + job offers' w google - tam jest ich tysiace. Na najwiecej co mozesz liczyc to praca przez agencje i dlatego powinni juz miec twoj CV zeby teraz szukac cos. Nie masz pojecia (naprawde) jak ciezko jest teraz z praca w Manchester, wszyscy byli i przyszli studenci szukaja a juz nie mowie o innych osobach.
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 241

« 

Pomoc językowa