Praca w Czechach w Pilznie???

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 1169
poprzednia |
Czy ktos sie wybiera do pracy w Czechach w Pilznie przy skladaniu telewizorow dla Panasonica????
ja jade
ile tam można zarobić?
Podobno mozna zarobic okolo 1300 zl.
Byl ktos z was juz w Czechach???
Ja jade na poczatku czerwca,jak bedziecie tam wczesniej napiszcie jak tam jest.
Pozdro
ja jade dzisiaj.Podobno z nadgodzinami około 2000zł ale to sie okaże w praniu ja na pewno miesiąc zostane bo nie ma sensu jeżdzić tam i z powrotem.przez jaką firmę jedziesz?
ja jade z Primebs z krakowa..napisz kilka slow jak bedziesz na miejscu..jak chata..praca..czy duzo kobiet :)
Mnie też zainteresowała ta oferta powiedzcie coś więcej bo nigdzie niepisze ile za noclegi sobie liczą i ile godzin się zapierd..;)
Stawka za godzinne 6,5 zl wiec jakie 2009 ? chyba byś z robocie spał.
czesc chce jechac do tej pracy czekam na termin wyjazdu prosze o kontakt ludzi ktorzy tam sa beda lub byli ema
[email]
Witam pracuje tam od 3 tyg praca niejest ciezka - skrecam uklady scalone
ale jesli chodzi o warunki mieszkalne to mieszkam 15 km od Fabryki Panasonica i warunki mieszkalne są nawet ok - łazienki na 20 osob pralki są 3 heh
niejest najgorzej - po pierwszej nocy juz u nas policja byla hehe tak zesmy zabawili na Ubytowni ( czeski hotel pracowniczy) polakow pracuje tam mase
slowakow tez ogolnie narazie juz 3500 osob a ma byc ponad 5 tyś
jedzenie jest tansze niz w polsce ale jak sie chce odlozyc to cza oszczedzac na alkoholu, ja nieumie :p nadgodziny mozna trzaskac jak tylko są wolne jakies miejsca ja trzaskam ile sie da czyli max 12 godzin robie a szychta normalnie 8 godzin albo od 6 do 14 albo 14-22
wstaje o 4:30 przesada :D ale za to nast caly tydzien mam na 14 i tak w kolko
A jak wygladaja pokoje,ile ludzi w pokoju,i czy sa tam jakies kobiety czy tylko meskie towarzycho tzn..browary i woda:)
pozdro
nie wieżcie dostaniecie umowy z hakami 6.50 korony dostaniesz jak przekroczysz 240 godzin z nadgodzinami .Pokoje sa nawet nawet ale warunki nie dla ludzi sa 4do chyba 6osób .Własnie jeden pisał że w pierwszy dzien była u nas policja tylko po pierwsze hotel jest w starym pilzencu dowóz do pracy o 5 rano do 14.Szkolenie przez dwa dni nas przywiezli o 3 nad ranem a o 6rano na szkolenie spalismy na stołach jak tam cos gadali bo bylismy wykonczeni jak zwierzeta nas potraktowali.A CO DO UMOWY NIE DOSTANIESZ JEJ OD PANASONICA TYLKO OD AGENTURY CZYLI AGENCJI I MIASTO PRACY MASZ NAPISANE MLADA BOLESLAW A NIE PILZEN NA UMOWIE MASZ NAPISANE ZE W KAŻDEJ CHWILI MOGĄ CIE PRZENIES DO INNEJ PRACY W INNA MIEJSCOWOSC ITD W RAZIE ZERWANIA UMOWY POKRYWASZ KOSZTA JAKIE AGENTURA POKRYŁA NA CIEBIE WIEC MOGA BYC DUŻE .Wiec zastanów sie jak pojedziesz ja tam byłem i wiem co pisze nie wruce chodzby mi dawali 200koron na godzine .pozdro dla wszystkich madrych ludzi
cze masz nizej napisane pracownik panasonika napisał praca przy telewizorach
browary taniutkie :))
a kobiety są. Niemartw sie heeh mało ale są
no chyba że tak jak ja poznasz w Fabryce fajną słowaczke :p
jak co to [gg] wal
hehe ktoś Ty :))
kobiet na ubytowni jest tyle że można je na jednej rece policzyc .Browar ma 3,costam alkocholu i kosztuje w barze 15koron.a z praca ci sie pomyliło bo na przedczas idziesz na 10 rano do 22.A na nadczas od 6rano do 18,30.Wiec nie wprowadzaj ludzi w bład
A ty??????????? :-)
jeszcze napisz ze zamierzasz tam wrucic :-)
no ee jutro tam wracam przeca :))
no mowie przeca ze 12 godzin sie robi :] z nadgodzinami :)
kto chce niech jedzie a kto lubi luksusy to niech niejedzie hehe :)
pozdro...
a jak wracasz ?? kturedy może pojedziemy razem co?bo samemu to do kitu
moje [gg] odezwij sie :]
z jakiej jesteś firmy etet akapulco?
GAWO
a teraz pracuje pod słowacką HEROJĄ
- kazdy pod Nią robi juz na miejscu :)
czesc z którą firmą masz podpisaną umowę z gawo czy inną ponoc ma byc umowa na czas okreslony tzn na rok
witaj umowe podpisujesz na miejscu z FIRMA HEROJA to jest czeska firma a nie z firma posredniczaca jezeli chcesz wyjechac zastanów sie dobrze jest tam malo kobiet a po drugie wszyscy co podpisali umowy a musieli bo inaczej niedostali by zaliczek a tam jest drogo mieszkamy na starym pilencu i też zależy z jakiej firmy jedziesz?? a umowy podpisyje sie na rok możesz ja rozwiazac ale zato wszystko placisz a jezeli nie wypowiesz umowy to czesi podadza cie do sadu o zwrot za szkolenia itd. A w nawiasie to wszyscy co wyjechalismy to wracamy po wypłacie bo sie nieopłaca jest wszystko całkiem inaczej na miejscu niz tak jak opisuja w necie pozdrowienia jak bedziesz miala pytania z miłą chęcią odpowiem
witam a co dokładnie tam robią kobiety przy czym pracują?po tym wszystkim co tutaj przeczytałam to jakoś przeszła mi ochota na pracę w czechach
witaj kobiety takze pracuja jak mezczyzni stoisz 8 godz. przy tasmie na kturej wkrecasz srubki,niemozesz sie oprzec niemozesz sobie zrbic przerwy praktycznie nic to co pisza w necie to jest nic w poruwnaniu z rzeczywistoscia,robisz 1 tydzien na rano niedziele odsypiasz cala a w 2 tydzien na 2 zmiane od 14 do 23 i na ubytowni jestes okolo1 w nocy, o 4 wstajesz albo i wczesniej i tak do 16-17 to zalezy a jak zachorujesz to niewezma cie do lekarza chyba ze masz szczescie bo tylko 1osobe moga wziasc do lekarza na wszystkich pracownikuw za wszystko masz kary pieniezne oczywiscie w koronach to ci potracaja przy wyplacie stracisz identyfikator placisz za duplikat 300koron palic niemozna a jezeli palisz jest wyznaczone miejsce jezeli przekroczysz linie terz kara pieniezna co jeszcze chcesz wiedziec firmy kture daly te ogloszenia to OSZUSCI niepisza jak jest w rzeczywistosci za jedzenie na stołówce płacisz60koron jezeli niemasz ident. placisz100koron jest to na odludziu sa 3 sklepy niby daja zaliczki ale niestarczy ci na jedzenie tak zeby przetrwac do konca tygodnia kobiety to mozna na jednej rece wyliczyc tak ich malo czesc ludzi wrucila druga polowa siedzi bo sie boja umowy byly z aneksami kture trzebabylo podpisac a za zerwanie umowy musisz pokryc koszta czyli od 3[tel]koron to juz odnich zalezy radze niepakuj sie w to ja zaluje i to niewiesz jak,jezeli masz jeszcze jakies pytania to napisz pozdrawiam cie
Mam pytanko ile wyciągacie tych koron na miech?I jakie są koszty Za nocleg ?
Witam wszystkich. Ja jade za kilka dni z moją dziewczyną do czech, dokładnie Mlada Boleslav do roboty. Mamy do wyboru albo w panasonica albo w fabryce okularów. nie oczekujemy cudów ale czy naprawde jest tam tak źle jak piszecie? Słyszałam opinie niektórych osób to sobie chwalili. Mam znajomych w Skoda to też są zadowoleni. Już sam nie wiem co mam sądzić na ten temat. Nie jedziemy z żadnego biura, tylko przez faceta który współpracuje z tymi firmami i ściąga polaków do roboty do czech. Warunki takie: 65 koron na godzine, hotel 210 zł miesięcznie osoba, plus bony obiadowe. Mam pytanie do PRACOWNIKA PANASONICA , ile zarobiłeś przez miesiąc odliczając koszty spania i tych obiadów?
I jeszcze jedno pytanie: Czy jest tam możliwość dogadania się żeby pracować z dziewczyną na tej samej zmianie? Czy oni sam to wyznaczają
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 1169
poprzednia |